Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40721 Mesaj 3531 Konu- Gönderen: 7157 Üye - Son üye: usa.mali
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: 18 ocak 2008  (Okunma Sayısı 3355 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
özaslan
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Aralık 20, 2007, 10:51:08 ÖS »

ortalama 20 gun kaldı ocak profuna..ben zero beginnerdım..halıyle ocaga kaldım tum arkadaslarım boluma basladı.benle aynı durumda olana varsa ozellıkle yardımlarınızı bekliyorum..ben cok cok gecmek istiyorum onerilerinizi bekliyorum sınava 20 gun kala ben hala yeterlı degilim .temelın olmaması her halukarda kendini belli ediyor..eylul sınavında listenıng ve readingten 100de  yuz gecerım diyordum birinden f3 birinden f2 ile kaldım.readinglerde su an bilmediğim kelıme az pek cogunu anlaıyorum artık ama cok cok yanlısım cıkıyor genelede hepsı yanlış cıkıyor bir reading e saatlerımı versem bile..essaylerde aklıma hiçbirsey gelmiyor sacmalıyorum uzatıyorum en az 1 bucuk sayfa ve en az 60 dk..readin ve essayler için taktıkler beklıyorum..essayleı nasıl kısa ve oz yazıyordunuz nasıl geliştiriyordunuz girişe nasıl baslıyordunuz..nasıl desteklıyordunuz...off ne cok sordum ama gercekten gecmek istiyorum ne yapayım..
mrv
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Aralık 21, 2007, 01:50:00 ÖÖ »

zero beginnersen nasıl ocak sınavına girmeyi düşünüyosun ki beginnerler ve pre intermediateler ocak sınavına giremiyo bu yıl dbs test şeklinde olmuş sanırım. soruları salladında rastgele intermediate yada advanced oldun?nerden çıkardın bunu deme çünkü duydum böle bikaç kişi
mrv
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Aralık 21, 2007, 01:50:34 ÖÖ »

zero beginnersen nasıl ocak sınavına girmeyi düşünüyosun ki beginnerler ve pre intermediateler ocak sınavına giremiyo bu yıl dbs test şeklinde olmuş sanırım. soruları salladında rastgele intermediate yada advanced oldun?nerden çıkardın bunu deme çünkü duydum böle bikaç kişi
Mor Köpüklü Sabun
Full Member

a.k.a ANJEL

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Aralık 21, 2007, 02:19:31 ÖÖ »

ewt beginner ve pre-interlern sınava girme hakları yok..
ama eğerki bölümü boşwerp sadece hazırlıı geçmek istiyorum dersen toefldan 85ibs puanı yapıp geçeblrsn.. ama bu dakkadan soora bölüme başlayamazsn çünkü toefl sonucun bildiim kadaryla kayıt zamanına yetişmez..
bu arada duyduum kadaryla toefl profdan daa kolaymş, ama ben ocak profunun çok zor olcaanı sanmıorm çünkü inter. ve özellkle adv. sınflarndan kurtulmak istiolar, aşırı kasmazlar die düşünüorm..
ben ocakta geçmeyi denicem, umarm başarırım..

Why not?
Champker
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Aralık 22, 2007, 06:37:04 ÖS »

zero beginnersen nasıl ocak sınavına girmeyi düşünüyosun ki beginnerler ve pre intermediateler ocak sınavına giremiyo bu yıl dbs test şeklinde olmuş sanırım.
ewt beginner ve pre-interlern sınava girme hakları yok..
Bir yanlış anlaşılma var sanırım:
özaslan arkadaşımız "beginnerdım" demiş. Yani yarım dönemlik bir çalışmadan bahsetmiyor. 1 yılın üzerine ek olarak yarım bir dönem harcamış. Kısacası 2007 girişli değil kendisi Göz kırpan
Söylemiş olduğunuz durum 2007 girişliler için geçerli.
Ayrıca, bu yıl dbs test değildi; 60 adet sorudan oluşan boşluk doldurmamızı isteyen bir sınavdı.

readin ve essayler için taktıkler beklıyorum..essayleı nasıl kısa ve oz yazıyordunuz nasıl geliştiriyordunuz girişe nasıl baslıyordunuz..nasıl desteklıyordunuz...
Reading için bolca paragraf okuyarak bu paragraflardan karışık düzeyde sorular hazırlamaya çalışmalısın. Ama bunun için zamana ihtiyacın var.
Essay için benim de bilgiye ihtiyacım var  Ney

Every new beginning comes from some other beginning's end.
özaslan
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Aralık 22, 2007, 10:40:33 ÖS »

tessekkurler champker..tam dogru anlamıssın ben zero begınnerDIMMMMMM.2006 ĞİRİŞLİYİM 1 YIL HAZIRLIK OKUDUM OYLE AYNI SORULARIM GECERLI HALAA..
Mor Köpüklü Sabun
Full Member

a.k.a ANJEL

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Aralık 23, 2007, 01:29:02 ÖÖ »

anladm pardon benm hatam..
ya bize micheal isimli bi hoca geldi tek günlüüne, ve writing için çok güzel taktikler verdi.. onları yazdığım kağıt nerede bilmiyorum, şu andada çıkarp bulabilecek durumda değilm ama yakn zamanda bulup o bilgileri buraya geçiririm, umarm yardımcı olablrm..

Why not?
özaslan
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Aralık 25, 2007, 09:58:49 ÖÖ »

benım sorunum kısa ve oz yazamamak..aklıma hiçbirsey gelmiyor ve sacmalıyorum..ozellıkle gırıslerde dakıkalarca dusunuyorum..giriş için taktıklerın olana arkadaslar varsa..
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Aralık 25, 2007, 09:17:01 ÖS »

out-line denen şeye alışmanız tavsiye olunur.yani body paragraflarında ele alacağınız topicleri ve destekleyici alt topicleri en başında planlamanız size büyük ölçüde zaman kazandıracaktır zaten.bunun dışında giriş paragrafı tam anlamıyla bir giriş cümlesi (essay'in konusu hakkında bilgi verebilir fln..) ve thesis statement'tan oluşacaktır zaten.gereksiz yere uzatmanın anlamı olmazdı.sonuç paragrafında ise -essay türüne göre değişir ama- thesis statement'a başka bir açıdan yeniden vurgu yapmak yardımcı olabilir.gerçi çeşitli kalıplar var essay çeşitlerine göre sonuç paragrafında ele almanız gereken.tabi bunları pratik olmadan özümsemek zor gibi..
heaven00
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Şubat 16, 2008, 11:53:48 ÖÖ »

Arkadaşlar 18 ocakta proftan kalmış olanlara sesleniyorum ben de sadece writingten kaldım f1le kalmak da çok koyuyormuş yaa!Biz arkadaşlarla toplanıp yadyoka gitmeyi düşünüyoruz biizm için bir şeyler yapmalarını isticez sesimizi çıkarmıyoruz diye handoutların cevaplarını bile vermediler ilk dönem sonuçta remedial olarak da hepimiz benzer sorunlar yaşıyoruz katılmak isterseniz süper olur ne kadar çok kişi olursak o kadar iyi cevaplarınızı bekliyorum 
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-