Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

38130 Mesaj 2549 Konu- Gönderen: 4495 Üye - Son üye: reyhanguven

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gönderen Konu: 18 ocak profıcıency  (Okunma Sayısı 4034 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
G.M.C
Biri_beni_durdursun
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Şubat 18, 2008, 09:48:31 ÖS »

ben de f1 le kaldım biraz koydu evet,,ama ne yapalım,galiba bizi bekleyen bi zaman var geçmemiz için Sustum ya heaven00 evet gidip yadyokla konuşmak lazım,remediallere ders ayarlanması için..geçen yıllarda remediallere ders veriliyomuş ama kaldırılmış,bunu tekrar istemek lasım..

bu arada geçen dönem verilen handoutların cevaplarını alabiliyorduk ya,yani ofis saatlerinde gittiğimizde orada bulunan dosyadan cevaplarına bakabiliyordun.her ne kadar ben sadece son hafta gittiysem de cevaplarımı kontrole:D,,yani giden düzenli kontrol eden arkadaşlarım vardı..
heaven00
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Şubat 18, 2008, 11:00:07 ÖS »

ben de f1 le kaldım biraz koydu evet,,ama ne yapalım,galiba bizi bekleyen bi zaman var geçmemiz için Sustum ya heaven00 evet gidip yadyokla konuşmak lazım,remediallere ders ayarlanması için..geçen yıllarda remediallere ders veriliyomuş ama kaldırılmış,bunu tekrar istemek lasım..

bu arada geçen dönem verilen handoutların cevaplarını alabiliyorduk ya,yani ofis saatlerinde gittiğimizde orada bulunan dosyadan cevaplarına bakabiliyordun.her ne kadar ben sadece son hafta gittiysem de cevaplarımı kontrole:D,,yani giden düzenli kontrol eden arkadaşlarım vardı..
  Ama verilen handoutlar ne kadar yeterliydi orası apayrı bir konu,ocakta bir çok advance geçti yani sınıflarda boşlukta var ondan biz de gidip konuşmaktan zarar gelmez diye düşünüoruz gelmek istersen haftaya pazartesi diye kararlaştırdık ama saati belli değil belli olunca yazarım
mor
Newbie
*

live your life and do your best.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Şubat 18, 2008, 11:11:58 ÖS »

ya bu kadar saçma bi sistem olamaz arkadaşlar. yani herşeyi anlarım da bi sınavda geçtigin bir bölüme diger sınavda da girmenin mantıgı nedir bunu biri anlatsın lütfen.

life is all about the music...
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: