Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

38130 Mesaj 2549 Konu- Gönderen: 4495 Üye - Son üye: reyhanguven

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Boğaziçi Üniversitesi ForumuYadyok veya HazırlıkYadyok6 HAZİRAN PROF. SORULARI(hazırlık öğrencileri yorumunuza ihtiyaç var..)
Sayfa: 1 2 3 [4]
Yazdır
Gönderen Konu: 6 HAZİRAN PROF. SORULARI(hazırlık öğrencileri yorumunuza ihtiyaç var..)  (Okunma Sayısı 7761 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Champker
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 : Haziran 14, 2008, 08:58:17 ÖS »

amaaaaaaaaaaa sakın benim gibi yaz okulunun ilk günü aşık olupta derste millet essay yazarken siz şiir yazmayın sakın:)
velhasıl kelam no woman no cry profu geçmek çok kılay Gülümseme
sene başında benzer bir durum başıma geldi. bu yüzden haziran prof'una bile giremedim Gülümseme
kahretsin, hala etkisi var!!! Gülümseme

Every new beginning comes from some other beginning's end.
heaven00
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #46 : Haziran 14, 2008, 09:04:51 ÖS »

Biz umutsuzluğa kapılmıyoruz ve elimizden ne geliyorsa sonuna kadar yapıyoruz ben eğer kendimizi unutturmazsak bir şeyler yapacaklarından eminim şu anda böyle düşünmen çok doğal olay henüz çok yeni ben sonuçlar açıklandığı andan itibaren geçemeyen arkadaşlarıma laf anlatıyorum ve hepsi senin gibi ümitsiz silkelenin de bi ağustos için neler yapabileceğimizi konuşalım bence!
fuddy duddy
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #47 : Haziran 14, 2008, 09:14:04 ÖS »

heaven bizi bizden fazla düşündüğün için öncelikle tşk ama kızma:)
yaw 250 300 kişi falanız heralde bunların hepsine sınıf hoca zannetmiorum:(
ağusts için benim tek derdim writing yine essay yazıp aynı ewde kaldığım boğaziçi ing öğrtmnliğinde okuyan arkim war ona okutucm bide kelime tekrarıydı etc ama yaz okulu olabilse muazzam olur o ayrı

bi zencilerden bide ırkçılardan nefret ederim.
fuddy duddy
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #48 : Haziran 14, 2008, 09:23:49 ÖS »

champker öncelikle Allah şifalar wersin kardş unutma yanlız değilsin Gülümseme ne kadar iğrenç ötesi bi durumdur benden iyi kimse bilemez sana şiddetli tawsiyem yaz okulunda hiç bir şey düşünmeden kasıp geçmendir şu lanet sınawı. yoksa benim gibi remedial olursan bide gönül waziyetleri durumu benimki kadar wahimse çok ama çok kötü günler görebilirsin Allah korusun. hayır bölüme geçsen zihin allak bullak olacağı için pek düşünmeye wakit kalmaz zaten ama boşken insan kendisini daha çok dinlediği için depresyondu piskopatlaşmaydı gibi belirtiler kendini gösterebilir:)
yaaa buarda korkutmadım dimi Gülümseme

heaven00
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #49 : Haziran 14, 2008, 09:39:43 ÖS »

Çok yakın arkadaşlarım kaldı ilgilenmemin ana sebebi o,birlikte bölüme başlamamız lazım yaaa!Ayrıca yadyoktan biz gayet güzel faydalandık ikinci dönem istediğin zaman her türlü faydalanabilirsin yadyokta hak verilmiyor ki zorla alınıyor bağıra çağıra yaptıracaksın istediğini başka yolu da yok!İki gündür de kendime şaşırıyorum zaten ben bu kadar düşünceli bir insan değildim şimdi oturmuş essaylerimi yazıorum tekrar arkadaşlarıma götürmek için siz yayın millete pazartesi gideceğimizi okula beni konuşmacı yapıolar paso zaten bütün azarı ben işitiorum ararım hakkınızı çok güzel!
fuddy duddy
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #50 : Haziran 14, 2008, 09:45:38 ÖS »

aman bana yadyok deme Gülümseme o gerizekalı hocalarla muhattap olcağıma bzimkilere gösteririm essaylerimi daha iyi..ama walla senide tebrik ediorm çabalarından dolayı şu yaz okulunuda ayarlarsanız minnettar oluruz Gülümseme

heaven00
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #51 : Haziran 14, 2008, 10:09:52 ÖS »

Ayarlarız istediğiniz yaz okulu olsun:)ya yine de öyle deme sen gerçekten çok iyi insanlarda var hatta ben bir tanesi için değil boğaziçinde yeryüzünde böyle bir insan olamaz diyorum o kadar mükemmel bozmayın kafanızı ağustos sınavı kolay olacak!
Champker
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #52 : Haziran 14, 2008, 10:28:08 ÖS »

fuddy duddy, beni korkutmadın, telaşlanma Gülümseme alışkınım, neler olacağını biliyorum  ve benzer şeyler yaşadım (hala yaşıyorum); ama bu durumdayken bile prof'u geçemeyen arkadaşlarıma moral veriyorum ve bundan moral kazanıyorum...  Masum moralinizi her zaman yüksek tutun, hayattan zevk almaya bakın (abartmadan Gülümseme)
Bu arada, Ağustos sınavının daha kolay olacağını tahmin ediyorum ben de...

Every new beginning comes from some other beginning's end.
HYTA
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #53 : Haziran 14, 2008, 11:17:30 ÖS »

inşallah allah ın izniyle bu yaz bu iş biter de bölüme başlarsınız arkadaşlar...ama bence  çk sıkmayın yani bütün gününüz aklınız ders olmasın o zaman kendi üzerinizde baskı oluşturursunuz bence kendimden biliyorum...eveet bende essay lerimden verebilirim eger faydası olacağını dşünürseniz...hatta bir ara arkadaşlarla geçersek durak copy ye versek düzltilmiş essay lerimizi ordan almak isteyen olursa alsın diye düşünüyorduk..hem düzeltilmişleri doğal haliyle görmek bence misal yanlış kullanımlar yerine neler kullanılabilir onu da gösterir diye düşünüyorduk..bence yadyok elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışırmış gibi geliyo ki inş. olur çünkü en iyi arkadaşlarımın hepsi dışarda kaldı:( çünkü 2006 girişlileden de çöok kalan olunca özellikle ikinci dönem yadyok uzun zamanadan beri remedial lere yapmadığı deneme sınavı uyguladı..ki bunların çok faydası olduguna inannıyorum..yazın ders vermeselerde reading materyali verip writing randevusu konusunda yardımcı olurlarmış gibi gelio..ya cidden arkadaşlar inş. en kısa zamanda geçmek nasipo olur hepiniz için...fuddy duddy sende şu yaz döneminde mümkünse aşıkı olmamaya gayret gösterde hayırlısıyla veririsin inşalla,inanıyorum...bak bu kadara yaklaşmışın...Göz kırpan
fuddy duddy
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #54 : Haziran 16, 2008, 01:09:04 ÖS »

fuddy duddy sende şu yaz döneminde mümkünse aşıkı olmamaya gayret gösterde hayırlısıyla veririsin inşalla,inanıyorum...bak bu kadara yaklaşmışın...Göz kırpan
merak etme haytacm bundan sonra eğitim hayatım boyunca bu işlerden uzak durmaya on kere yüz kere milyon kere töbe ettim Gülümseme inşalah ağustosta geçicez
« Son Düzenleme: Haziran 30, 2008, 10:25:57 ÖÖ Gönderen: doğukan » Logged

heaven00
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #55 : Haziran 16, 2008, 09:55:10 ÖS »

Bugün yadyokta toplandık arkadaşlar aramızda remedial arkadaşlar olduğu gibi haziran ayında geçenler de vardı idareyle konuşmamızdan şöyle bir sonuç aldık sanırım belli günler reading dersleri yapılacak writing center randevuları alınabilicek ve materyal desteği yapılacak.
fuddy duddy
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #56 : Haziran 17, 2008, 08:58:26 ÖÖ »

reading derslerinin tarihlerini nasıl öğrencz bide zatn writing randewuları alabiliodukki materyallerinide başlarına çalsınlar Gülümseme buarda sana tekrar teşkkürler bilgiler için.

heaven00
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #57 : Haziran 17, 2008, 10:20:47 ÖÖ »

Yaz okulu başladıktan sonra okula uğrarsan öğrenebilirsin,sanıyorum harika hoca yahooya da yazar gün ve saatleri materyalleri onlar başlarına çalmasın bence siz alıp yapın da geçin ağustosta.Bir de yeni bir grup kuruldu remediallergrubu@yahoogroups.com ordan da olan biteni üye olup takip edebilirisiniz.
Sayfa: 1 2 3 [4]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: