Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40729 Mesaj 3538 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Anket
Soru: arkadaşlık teklifinin erkek değil de kadın tarafından yapılması uygun mu sizce?  (Oylama kapandı: Aralık 28, 2006, 01:24:41 ÖS)
olur tabi.helal olsun kıza! - 16 (69.6%)
olabilir ama erkeğin gözünde kadının değeri azalır - 4 (17.4%)
kadının basit biri olduğu anlaşılır kısa bi ilişki başlar - 1 (4.3%)
uygun değil bi kadına yakışmaz - 1 (4.3%)
bizim törelere ters düşer belki yurtdışında olur - 1 (4.3%)
Toplam oy: 23

Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gönderen Konu: arkadaşlık teklifi  (Okunma Sayısı 6612 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mor Köpüklü Sabun
Full Member

a.k.a ANJEL

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Ağustos 17, 2007, 06:09:17 ÖS »

ya bence olayda ne ilk adım vardır, nede bi teklif olmalıdır.
karşı tarafa ilgi gösterilmesi yada karşı tarafn ilgi göstermesi bence gözler ve mimiklerle halledileblr.
cafede oturuyorsnz bi arkadaş ortamı içersnde 2snlk dern bi bakışma iki tarafnda niyetini ortaya koymaya yeteblr =)
ama tabii ki talip olduunuz kişi son derece utangaca bağlayıp bakmaktan kaçınıyorsa, sizde illa bu olacak diye keçileşiosanz o zamn bi ilk adım atmanz gerekeblr tabii =) =P
hele teklife gelnce, o teklif, soorası buluşma, bence çok rahatsz edici bi hava. ilgi belli edilmşse, ilgi görlmüşse, bi cafeye çaarılınablr, görüşülür, sıklaşr görşmeler derken ztn çıkıyosnz demektr =)
teklif eskidi dicem biraz garip bi laf olucak ama =) bence geride bırakılması gereken bişey işte
aman nese işte öyle aklıma geleni yazdm, elbet ne kadar dooru ne kadar yalnş son derece açık tartışmaya =)

Why not?
leonidas
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Ağustos 27, 2007, 09:02:49 ÖÖ »

valla ilk buluşmada harbi harbi söyleyeceksin olay budur diye kabulse kabul değilse hadi eyvallah diyim geçeceksin. kız kısmını fazla şımartmaya gelmez. biliyorsunuz bayanlar çok çabuk değişebilen varlıklar daha iyisini görünce hemen iyisine atlarlar. evlenecekseniz eyvallah da yoksa uğraşmaya değmez. para ve vakit kaybı...
revenge
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Eylül 16, 2008, 02:06:50 ÖÖ »

bana ters abi bi kızn kalkıp da benmle çıkar mısın demesi..bakışlarıyla hareketleryle bi şekilde belli eder ilgisini ama gerisi karşı tarafn bilcegi iştir onun da ilgisi varsa teklif eder zaten yoksa da etmez bu kadar basit..
jorah
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Eylül 16, 2008, 05:50:49 ÖÖ »

bence de kız sadece bakışı tavrıyla ilgisini belli etmeli, yani kız asisti yapacak erkek golü atacak Sırıtan (gol de yanlış anlaşılmasın Kahkaha)
sismana
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Ocak 23, 2009, 04:27:52 ÖS »

valla ben korkuyom artık kızlarla konuşmaya dahi.. çünkü belli olmaz gider kıza senden hoşlanıyom dersin kız gider seni polise şikayet eder bu adam sapık diye. kızlar tehlikeli varlıklar ne yapacakları belli olmaz. o yüzden adımı onların atması lazım bence...
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Ocak 24, 2009, 06:59:07 ÖS »

Okulun ilk günü, kimseyi tanımıyorsunuz, birisiyle tanışmak için sizinle arkadaş olabilir miyiz mi dersiniz ki? Kafaya takmadan, sakin olmak, akışına bırakmak gerek bu tür şeyleri. Her iki taraf da karşı tarafdan ilk adım beklesin dursun. Mantıksız şeyler bunlar.  Gülümseme
sismana
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Ocak 25, 2009, 02:45:10 ÖÖ »

ya bi kız arkadaş burdan yardım etsin o zaman. bi kız hoşlandığını veya tanışmak istediğini bi erkeğe nasıl belli eder ve bi erkek nasıl bir tanışma tercihi yapmalıdır? alın size asrın sorusu. çık çıkabilirsen. bu da kök içinde x2+1 in intergralini almak gibi bi şey benim için. gerçi bunun integralini alan da yok ya şimdiye kadar.... bu mesele de öle çıkmaz bi yol... öle bakışıp duruyoz o bakıyor ben bakıyom öle bakışıyoz.Üzgün
tam bir boğaziçili
Full Member

annesiyle güne giren çocuk..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Ocak 25, 2009, 12:37:57 ÖS »

fotğraftaki gibi bakıyosan way haline  Sırıtan anam anam diyim ben sağaa  Kahkaha

su ısıtıcısı benimmmmmmmm
sismana
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Ocak 25, 2009, 05:15:20 ÖS »

yok lan o bizim çocukluğumuz...kaç tane boğaziçili kız istedi beni de ben varmadım herkesle de çıkılmıyor ki Kahkaha
« Son Düzenleme: Ocak 26, 2009, 10:26:14 ÖÖ Gönderen: sismana » Logged
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-