Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

38133 Mesaj 2548 Konu- Gönderen: 4496 Üye - Son üye: trois

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: tübitak bursu  (Okunma Sayısı 3513 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zıyaratçı
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Ekim 04, 2006, 09:28:45 ÖS »

arkadaşlar hazırlıkta kalıp da tubıtak bursu kesılen ogrencıler kyk bursu alabılıomu ??yardımcı olursanız sevınırım
jorah
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ağustos 19, 2008, 02:25:00 ÖÖ »

tubitak bursu alan arkadaşlar biraz bilgi verebilir mi acaba? mesela geçen sene 500 milyondu sanırım,bu sene artar mı sizce? ayrıca tubitak bursu olanlara başka herhangi bir burs verilmez deniyor?doğruluk payı nedir? şuraya başvurdum sırf tubitak bursu yüzünden alamadım dediğiniz yerler var mı? ve hangi tarihten sonra kaç ay süresince alırız bursları?
 şimdiden teşekkürler Gülümseme

büyük kararları kalbinle küçük kararları mantığınla ver..
weirdo
Full Member

-kendim ettim- -kendim buldum-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ağustos 21, 2008, 01:36:20 ÖS »

tubitak bursu alan arkadaşlar biraz bilgi verebilir mi acaba? mesela geçen sene 500 milyondu sanırım,bu sene artar mı sizce? ayrıca tubitak bursu olanlara başka herhangi bir burs verilmez deniyor?doğruluk payı nedir? şuraya başvurdum sırf tubitak bursu yüzünden alamadım dediğiniz yerler var mı? ve hangi tarihten sonra kaç ay süresince alırız bursları?
 şimdiden teşekkürler Gülümseme

tubitak bursu her yilin ocak ayinda artar.iki sene once 250 ytl idi.gecen sene 400 ytl idi simdide yani son ocak ayinda 500ytl oldu.busenede 600 ytl olmasi muhtemel ama belli olmaz bu isler.baska bir burs alamazsin bu dogrudur ama zaten buyuk bir burs aldiginda durum yine boyle.mesela sabanci vakfi nin bursunu alsaydin yine baska yerlerden burs alman zorlasirdi.tubitak bursu 12 ay suresince verilir.
benim tavsiyem bu bursu alin kacirmayin.tek basina bu bursla kral gibi yasarsiniz.

ne yapsa etse üstüne gitmşler,mavi gökyüzünü ona dar etmşler
jorah
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ağustos 21, 2008, 02:19:38 ÖS »

cevap için teşekkürler.özellikle 12 ay verildiğini bilmiyordum süper oldu bu Sırıtan peki hemen ekimde burs almaya başlar mıyız? bir de ilk tercihinde boğaziçi yazıpta bölüme ilk 5 te girenler için üniversitenin bir başarı bursu vardı.tubitak bursu ona da engel mi?

weirdo
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ağustos 21, 2008, 04:23:12 ÖS »

cevap için teşekkürler.özellikle 12 ay verildiğini bilmiyordum süper oldu bu Sırıtan peki hemen ekimde burs almaya başlar mıyız? bir de ilk tercihinde boğaziçi yazıpta bölüme ilk 5 te girenler için üniversitenin bir başarı bursu vardı.tubitak bursu ona da engel mi?

----   ekimde burs almaya baslamazsin cunki ocak ayinda basliyor.devletin verdigi kredi burs vs. gibi seyler ocakta baslar.
----   basari bursuna gelince: tubitak bursu bu bursada engel ama basari bursunun kitap bursu nu belki alabilirsin.diger  aylik verilen kismini alamazsin.basari bursunu hic tavsiye etmem genel olarak.ortalama sarti vardir.aldigina alacagina pisman olabilirsin.
----   universiteye ilk geldigim sene universitenin burs ofisinden nefret ettigim kadar baska hicbiseyinden nefret etmedim.cunki bir tane bursumu iptal ettirdiler zorla ustelik bu burslarin okulla bir alakasi olmadigi halde.bu biraz uzun hikaye neyse.
----   tubitak tan baska burs bulmak istiyorsan kucuk burslar bulman lazim mesela kayserili isen kayserililer derneginden burs alabilirsin tubitak bursunu alsan bile.
   iyi sanslar.

sseeddaa
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ağustos 21, 2008, 08:45:43 ÖS »

tübitak;
 ilk önce soruna cevap verıyım ocakta almaya baslarsın 3 aylık yatar ocakta o gün tübitaklılar kendılerını bellı eder ztn hepsinin gözunde bı ışıltı bı zengınlık.. ama şunu söylıyım tübitak veya baska bi burs farketmez bu okula geldıysenız hazırlıkta adam gıbı calışın yaz okulunda burs kaybetme stresi yaşamayın hazırlık yatarak geçilmıo kahretsin ki tecrübem var...
jorah
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ağustos 21, 2008, 09:30:04 ÖS »

yanıtladığınız için sağolun Gülümseme şu ocak gününü iple çekiyorum şimdi Sırıtan
 burs ofisinin ününü ben de duydum cidden öyle yamuk tiplerse benim de ciddi suikast planlarım olacak sana da haber veririm Kahkaha

***tunahan***
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ekim 07, 2008, 01:45:40 ÖS »

ben tubitak bursu almaya hakkazandım . nasıl başvurabilirim. belgeleri tubitak'a nasıl ulaştırabilirim. üst sınıflardan tubitak bursu alan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. yardımlarınızı bekliyorum.
nashville
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ekim 07, 2008, 05:46:18 ÖS »

ben tubitak bursu almaya hakkazandım . nasıl başvurabilirim. belgeleri tubitak'a nasıl ulaştırabilirim. üst sınıflardan tubitak bursu alan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. yardımlarınızı bekliyorum.

http://www.tubitak.gov.tr/home.do?ot=1&sid=524&pid=453 bu adresten 2205 bursları hakkında detaylı bilgi için tıkla ayrıntılar orada yazıyor.
gasme
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Haziran 23, 2009, 12:17:09 ÖÖ »

arkadaşlar ben tübitak bursuna başvuru yapmak istiorum ama bu konuda birilerinin yardımına ihtiyacım war bana 2009 yılı başvuru tarihlerini ve nasıl başvuru yapıldığını açıklarsanız sewinirim... Kararsız
weirdo
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Haziran 26, 2009, 12:20:59 ÖÖ »

arkadaşlar ben tübitak bursuna başvuru yapmak istiorum ama bu konuda birilerinin yardımına ihtiyacım war bana 2009 yılı başvuru tarihlerini ve nasıl başvuru yapıldığını açıklarsanız sewinirim... Kararsız
Hangi tubitak bursu?
lisans? yükseklisans? doktora?  Kahkaha

Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: