limonçiçeği
Biri_beni_durdursun
|
 |
« : Ekim 16, 2006, 06:15:52 ÖS » |
|
dans ı sewenleri vee ilgilenenleri buraya beklosss hadi millet gelin ama aaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
|
B.S. Pred Math Grad'11 M.A. Curriculum and Instruction'14
|
|
|
|
$eßoisT
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 16, 2006, 06:27:02 ÖS » |
|
geldim işte  salsa chachacha biliyorum,,bi de tango dersi almışlığım wardır  burda da zaten büdans'ın hem latin hem de tango'suna yazıldım iyidir yaf dansı sewiyorum  liseden kalma bir alışkanlık  lisede dans dersi almıştım  yazın da özel ders falan filan  ööle 
|
|
|
|
|
|
ruj yutan dansçı
|
|
|
Ceyhun
Newbie
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 18, 2006, 02:49:16 ÖÖ » |
|
Dansı seven herkes BUDANS'a bekliyoruz,,,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
limonçiçeği
Biri_beni_durdursun
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 18, 2006, 02:46:58 ÖS » |
|
geldim işte  salsa chachacha biliyorum,,bi de tango dersi almışlığım wardır  burda da zaten büdans'ın hem latin hem de tango'suna yazıldım iyidir yaf dansı sewiyorum  liseden kalma bir alışkanlık  lisede dans dersi almıştım  yazın da özel ders falan filan  ööle  oo şebo dansçımıydın sen  ne hoş yaa ben de severim dansıı sana bi şey sorcaktım yaa...
|
|
|
|
|
|
B.S. Pred Math Grad'11 M.A. Curriculum and Instruction'14
|
|
|
|
$eßoisT
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 01, 2006, 07:37:40 ÖS » |
|
geldim işte  salsa chachacha biliyorum,,bi de tango dersi almışlığım wardır  burda da zaten büdans'ın hem latin hem de tango'suna yazıldım iyidir yaf dansı sewiyorum  liseden kalma bir alışkanlık  lisede dans dersi almıştım  yazın da özel ders falan filan  ööle  oo şebo dansçımıydın sen  ne hoş yaa ben de severim dansıı sana bi şey sorcaktım yaa... sorun yanıtliyim arkadaşlar 
|
|
|
|
|
|
ruj yutan dansçı
|
|
|
demko
Newbie
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 04, 2006, 10:40:34 ÖS » |
|
latin ilk kur bitio 2.dönem i.s.'deyim inşallah  dancers of the rain yetişiyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nilaaay
Newbie
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 02, 2007, 12:22:39 ÖÖ » |
|
merhaba..ben B.U ye bu sene baslıycam..dans etmeyi cok sevıyorum ama profosyonel olarak cok fazla bı gecmısım olmadı lisede aldıgım birkac modern dans dersi dısında..profosyonel olmayanlar icin cesitli kurslar mevcut mu ve bunlar sıfırdan baslayan bırıni yeterlı seviyeye getiricek duzeyde mi??..yardımcı olursanız sevinirim..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 02, 2007, 12:25:54 ÖÖ Gönderen: nilaaay »
|
|
|
|
|
demko
Newbie
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 02, 2007, 01:27:46 ÖS » |
|
öncelikle tebrik ederim nilay  boğaziçinde hem teorik anlamda hem sosyal anlamda çok şey bulacaksın. BÜDANS'ın kapılaarı sana sonuna kadar açık. Latin danslarından salsa,cha cha,samba,jive gibi dersler alıyorsun,kur kur bunlar...hazırlık kuruyla başlayacaksın sonra inter.(gösteri grubu) ve social diye ayrılıyor.ben ikisine de gittim,eylülde seçmeler olucak gösteri grubu derslerinin devamı için.Başka soruların varsa yanıtlayabilirim,I LOVE DANCE 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nilaaay
Newbie
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 02, 2007, 10:07:34 ÖS » |
|
tesekkur ederim=)...biliyosunuzdur öss sonrasının verdigi aclıkla=) bircok klube uye olmayı ve kursa gitmeyi dusunuyorum bu acıdan kurs ucretlerinin cok yuklu olmaması beni sevindirir=)..bunun hakkında bilgi alabilir miyim??..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mor Köpüklü Sabun
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 03, 2007, 12:31:39 ÖÖ » |
|
ya bende dans öğrenmeyi ÇOK istiyorum ama hayatımda o kadar dans etmedimki yani  o kadar bilmiyorumki  o yüzden büdans benide kanatlarının altına alacaxa ne zaman nerede alacak  bi ders bile kaçrmasam ii olr sanrm  
|
|
|
|
|
|
Why not?
|
|
|
demko
Newbie
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 03, 2007, 01:21:37 ÖÖ » |
|
okulun tanitim gülerinde güney meydanda BÜDANS standi açilacaktir mutlaka ama tanisma günlerimiz (ki bu günlerde kayıtlar yapılır,kurlar ve eğitmenler hakkında bilgiler verilir) okul acildiktan sonra oluyor,afislerde göreceksiniz bol bol.Gecen sene dönem başına 50 ytl idi,toplanan bu paralarla da her sene düzenlenen dans festivalini düzenliyoruz.Muhteşem bir organizasyon
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nilaaay
Newbie
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 05, 2007, 12:07:20 ÖÖ » |
|
anladım..teşekkür ederim yardımınız için..okul açılınca daha yakından takip etme imkanı bulurum o zaman..görüşmek üzere..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mehmet
Newbie
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 12, 2007, 02:38:55 ÖS » |
|
EYLÜLDE LATİN DANS GECELERİ  SALI TAKSİM MYDAY ( BALO SK) ÇARŞAMBA TAKSİM NAYAH PERŞENBE TAKSİM MYDAY / GOSSİP BAR HYATT HOTEL 4 ekimde ! CUMA TAKSİM MİMOZA CUMARTESİ BEYOGLU REVAN / TAKSİM GOSSİP BAR HYATT HOTEL İYİ EGLENCELER
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 20, 2007, 10:24:15 ÖÖ Gönderen: mehmet »
|
|
ma
|
|
|
nilaaay
Newbie
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 22, 2007, 12:19:41 ÖÖ » |
|
ben bir sey daha sormak istiyorum..dans kursuna katılabilmek için herhangi bir seçme yapılıyo mu yoksa ilgisi olan herkes katılabilir mi??..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mehmet
Newbie
|