|
titus_pullo
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 08, 2007, 12:21:46 ÖÖ » |
|
evet sezon sonu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jack
Evrensel Gözlemci
life is a miracle
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 19, 2007, 02:14:13 ÖS » |
|
yaw ben bir turlu izleyemedim bu diziyi  ..gerci lost ve heroes"tan sonra 3. bir dizi dagitir beni..zaten rastladikca ihlamur altinda"yi da izliyorum 
|
|
|
|
|
|
to be a rock and not to roll..
|
|
|
Sahi'be
Halkın Admini ! :)
Ar-Ge
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 15, 2007, 10:55:32 ÖS » |
|
3. sezonu iple çekiyorum.. Yani bırakın bir diziyi bir sinema yapımında bile bu kadar aksiyonu zor bulursunuz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
schumi
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 20, 2007, 09:16:10 ÖS » |
|
arkadaş vermek için ilk bi kaç bölümünü indirdiğim, konusunun ilgimi çekmediği, aylar sonra bi yaz günü yemek yerken izleyecek film bulamayıp "ulan bi de şunu deneyelim dediğim", dememin ardından 3-4 bölüm üst üste izlediğim ve çok beğendiğim dizi. konusu; abisi idam cezası alıp, kendisinin yapımında yer aldığı hapishaneye kapatılan bi elemanın kasten hapse girip onu oradan çıkartmaya çalışması
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serendipity
Newbie
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 28, 2007, 05:58:36 ÖS » |
|
ben de severek izliyordum lakin öss belası yüzünden kopmak zorunda kalmıştım. 
|
|
|
|
|
|
sakın kal deme bana.gidiyorum alışamadım bu kente..
|
|
|
okkesh
Newbie
|
 |
« Yanıtla #20 : Eylül 24, 2007, 01:25:51 ÖS » |
|
yaa sezon başladı ilk bölümü alabiiceemiz bi yer var mı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HYTA
Newbie
|
 |
« Yanıtla #22 : Ocak 08, 2008, 01:02:00 ÖÖ » |
|
ya 14 ocak p.tesi fox da yayınlanacak olan prison break 3.sezonun ilk bölümü değil değilmi??en son nerde kalmıştı bunlar yaw???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Carlito
Jr. Member

Umutlar, hiç...
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 19, 2008, 05:11:38 ÖS » |
|
kış finali s3e13 ile 18 şubat pazartesi fox'da yayınlandı. cnbc-e'de ise 3. sezona daha yeni başlandı, gösterecekleri 13 bölüm ise internette mevcut. sezon 3'ün tamamını burdan alabilirsiniz. sadece son bölüm eksik, o da yakında düşer önümüze. türkçe altyazılar içindedir, bir kaç altyazı eksik ya da yanlış olabilir, neyse ki ingilizcemiz iyi. http://rapidshare.com/users/N3ISJCKişisel yorumum itibariyle robert knepper [t-bag] ve wade williams [brad bellick] oyunculuk olarak harikalar yaratıyorlar. umarım böyle devam ederler.
|
|
|
|
|
|
oh, people turned away..
|
|
|
gnc_sense
Newbie
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 14, 2008, 01:27:29 ÖÖ » |
|
gerçekten müthiş bi dizi
yeni sezonunu bekliorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RoJDa
Newbie
|
 |
« Yanıtla #25 : Eylül 02, 2008, 06:34:04 ÖS » |
|
Dizi de süper wenwortht de valla bayılıyorum o adama 
|
|
|
|
|
|
I lost my waaaaay!
|
|
|
|
weirdo
|
 |
« Yanıtla #26 : Eylül 02, 2008, 07:17:28 ÖS » |
|
ilk iki sezon superdi ama dizi yi uzatmak icin biraz sacmalamaya basladilar.dediler bu scofield hapishanede daha iyi is yapar, sonra tekrar hapishaneye soktular ama scofield buna hazirlikli degildi yani vucudunun biyerlerine dovme yapamadi tekrar  ama bundan sonra scofield disarida daha hazirlikli planli isler yapacagi icin daha iyi olacagini dusunuyorum.
|
|
|
|
|
|
ne yapsa etse üstüne gitmşler,mavi gökyüzünü ona dar etmşler
|
|
|
|
eceee
|
 |
« Yanıtla #27 : Eylül 17, 2008, 09:32:31 ÖS » |
|
bence kim ne derse desin prisonbreak olay örgüsü takdir edilebilecek derecede ii nadir dizilerden biri..micheal'ın zekasına ve sevdikleri için göze alabildiği şeylere hayranlıkla bakmaktan başka bşi yapamıorum.. şuan 4.sezonun ilk 4 bölümü yayınlanmış bulunmakta ayrıca!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madfessor
Jr. Member

carpe diem
|
 |
« Yanıtla #28 : Eylül 30, 2008, 12:49:46 ÖÖ » |
|
şimdiye kadar izlediğim tüm dizileri( tasarlarken kullanılan zeka bakımından)bir kefeye prison breaki bir kefeye koysanız prison break ağır basar. hazırlığın 15 tatilinde güya ing dinlemek için başlamıştım. o kadar sardı ki hiç bir kelimesini kaçırmamak için türkçe altyazılı izledim 
|
|
|
|
|
|
mAtEmAtİk 2. SıNıf
|
|
|
Knan
Newbie