Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

38136 Mesaj 2548 Konu- Gönderen: 4496 Üye - Son üye: trois

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 ... 14
Yazdır
Gönderen Konu: düzey belirleme sınavı  (Okunma Sayısı 26080 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
jhljşky
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 16, 2006, 04:07:41 ÖS »

Merhaba arkadaşlar..Bn de bu sene boğaziçili olanlardanım,bölümüm iktisat.Derdim şu ki bi kaç gündr içimde bu sınavın sıkıntısı mevcut.iki senedir ingilzceyle alakm olmadğndan sevym nedr kestiremiyorum tam ama ya düşk yada ortayım..sıkıntı yapmamn sebebi de dşk olunca kuzey kampste okmk zrnda kalmak.ya önceden bouna grmş arkdşma sordum çoğu kşi orta olyo dşk olmn için hç blmmn gerek gbi bşiler dedi bn bi süre sevndm ama snra ark. desteği nedenyle bni kekleme ihtmlinn oldğnu dşndm ve yne kendmi bunalma srkledm Gülümseme hakktn böle bşi varmdr bu snv nedr ne dgldr?sölesek nolcak dersenz cvp olmlysa bi oh derm,gider tv fln izlerm eğer deilse  moralman çökerim bi iki ing ktp karştrrm...şimdiden teşekkrler...
joe_black
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 16, 2006, 04:19:55 ÖS »

öncelikle bölümümüze hosgeldin  Göz kırpan dbs için endişe edilecek bi şey yok gayet kolay bi sınav ama yine unuttuysan bi grammere göz atabilrsin. intermediate olmanı önerririm hem güneyde hem sabah kolay gelsin. tv izleyebilirsin rahatca =)
jhljşky
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Eylül 16, 2006, 05:30:25 ÖS »

hoşbulduk:)vala joe_black saolasn ,ii bi insansın..
joe_black
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 16, 2006, 05:37:48 ÖS »

ben tsk ederim ne dmek. iyi bir hazırlık senesi gecirmeni dilerim.
« Son Düzenleme: Eylül 16, 2006, 05:40:08 ÖS Gönderen: joe_black » Logged
emremre
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Eylül 16, 2006, 11:07:59 ÖS »

duzey belırleme sınavında grammer, reading, writing var.grammer asırı basıt oluyor...lısede bıraz basıt bır ıngılızce goren kısı rahatlıkla bu bolumu cevaplayabılır.bana gecen sene bır arkadasımın tavsıye ettıgı uzere readıng ı cevaplamamıstım...cunku arkadasım bana readıng ı yaparsan advance olursun demıstı...ama onun yalancısıyım ben...grammerden cok emınsenız cevaplamayın tabı eger ınter olmak ıstıyorsanız...son olarak bır de paragraf yazmanız ıstenıyor...tabı sızden muhtesem ozellıklere sahıp bır essay ıstemıyorlar...basıt, net ve gramerı duzgun bır paragraf yazarsanız kesınlıkle begınner olmazsınız... ornegın, "one language one person, two languages two persons..."(privatesozluk'ten alıntıdır) seklınde bır cumle kurarsanız kesınlıkle begınner olacagınızı bılın...herkese basarılar...
gizemzem
Jr. Member
**

never ending way...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Eylül 17, 2006, 11:37:06 ÖÖ »

herkesin inter olması umudum ve umudumuzlaa...

melekler gidince bende gidicem,hiç gitmediğim yerlere...
tasslehoff
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Eylül 17, 2006, 11:48:02 ÖÖ »

inter olunmalı:D yada en azından bn ööle düşünüyom.ya böle adv. olcak puanı alsak bile inter olmak istiyorum deme gib bi şansımız war mı onu merak ettim?

bir şarap bir sigara,sonbahar koynumda,yalnızlığı kokluyorum,kurutulmuş yapraklarda,yağmur yemiş topraklarda
jhljşky
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Eylül 17, 2006, 04:30:14 ÖS »

peki grammer,reading yapsak writing yazmasak nolur?lise alışkanlğı..Göz kırpan
serchan
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Eylül 17, 2006, 04:54:20 ÖS »

olur mukemmel olur:D hatta efsane bile olma ihtimalin var:D:D:Dyani olur da sen de upper beginner olursun:D:D:Ddonemin ortasında bu terimi de anlarsınız:D

Sercan ŞAFAK(serc,sercio,appi,karacocuk,ya da serchan diyebilirsiniz uzerime alınırım genelde:D)
Gordun mu KOCAMAAAN 1.SINIF İŞLETME oldum:D
ÖLÜMÜNE ----ES-ES----
muhip
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Eylül 19, 2006, 11:01:46 ÖS »

duzey belırleme sınavında grammer, reading, writing var.grammer asırı basıt oluyor...lısede bıraz basıt bır ıngılızce goren kısı rahatlıkla bu bolumu cevaplayabılır.bana gecen sene bır arkadasımın tavsıye ettıgı uzere readıng ı cevaplamamıstım...cunku arkadasım bana readıng ı yaparsan advance olursun demıstı...ama onun yalancısıyım ben...grammerden cok emınsenız cevaplamayın tabı eger ınter olmak ıstıyorsanız...son olarak bır de paragraf yazmanız ıstenıyor...tabı sızden muhtesem ozellıklere sahıp bır essay ıstemıyorlar...basıt, net ve gramerı duzgun bır paragraf yazarsanız kesınlıkle begınner olmazsınız... ornegın, "one language one person, two languages two persons..."(privatesozluk'ten alıntıdır) seklınde bır cumle kurarsanız kesınlıkle begınner olacagınızı bılın...herkese basarılar...
ama galiba bu sene listening yok çünkü bize verilen kagıtkarda ypktu o..
su
Full Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Eylül 21, 2006, 03:44:13 ÖS »

arkadaşlar bişe sormak istiyorum yüksek müsadenizle.. sınav geçti artık yapacak bişe yok ama yine de bilmek istiyorum. şimdi hangi seviye hangi kampüste? ve bu kesin mi?

Hayat benle dalga geçiyor.
maggot
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Eylül 21, 2006, 04:36:18 ÖS »

Zaten dbs'de listening olmuyor..
maggot
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Eylül 21, 2006, 04:39:56 ÖS »

arkadaşlar bişe sormak istiyorum yüksek müsadenizle.. sınav geçti artık yapacak bişe yok ama yine de bilmek istiyorum. şimdi hangi seviye hangi kampüste? ve bu kesin mi?

geçen sene (kilyosta kalmayanlar için) inter ve adv güneyde, beginner kuzeyde idi. bu sene de öyle olur heralde..

kilyosta kalanlar da yanlış bilmiyorsam inter ve adv ler oradaydı, beginnerlar yine kuzeye geliyorlardı.
muhip
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Eylül 21, 2006, 07:44:38 ÖS »

peki maggot kardeş sen bu işleri biliyosun galiba..eğer ben sınav sonucundaadv. olursam "ben inter de okumak istiyorum" diyebilirmiyim,dersem iyi yapmış olurmuyum sence.bugün sınav iyiydi fakat adv.den başlayıncada sanki zor olurmuş gibi geliyor..tavsiyelerinizzz....
su
Full Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Eylül 22, 2006, 12:05:27 ÖÖ »

@maggot

teşekkürler, muhtemelen inter olucam umarım güney kampüste okurum... bakalım..

@muhip

ya bence eğer adv olursan zaten senin seviyen adv.dir yani zorlanacak olsan zaten inter falan olursun en başından. boşver kasma, neysen onu oku =)

Hayat benle dalga geçiyor.
Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 ... 14
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: