medeor
Newbie
|
 |
« Yanıtla #120 : Ağustos 24, 2008, 06:51:56 ÖS » |
|
çalışmana gerek yok ki..adı üstünde düzey belirleme sınavı..beginner seviyesinde olup advanced olmak acaip kötü bişi olur heralde
normalde advanced olabilecek kapasite vardı da bende  unuttum bir çok şey. çalışmaktan kastım onları hatırlayabilmek. daha önce gördüğüm şeyleri bir sene boyunca tekrar hatırlayıp durmak istemiyorum. 
|
|
|
|
|
|
Yönetim Bilişim Sistemleri
|
|
|
|
nuitari
|
 |
« Yanıtla #121 : Ağustos 24, 2008, 07:04:08 ÖS » |
|
ya şu okulun sistemine bi güvenin... bildiğin şeyleri hatrlaman gerekiyorsa eğer yeterince bilmiyorsundur... en azından bu okul için bu böyle...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madfessor
Jr. Member

carpe diem
|
 |
« Yanıtla #122 : Ağustos 24, 2008, 09:05:21 ÖS » |
|
birde sakın ben advanced olmak istemiyorum biraz az yapayım demeyin. geçen sene biri öyle yapmış pre inter olmuştu siz bildiğiniz gibi yapın sonra advanced den inebilirsiniz intere ben gramerde görecem diyosanız. hiç de çalışacam falan diye kasmayın. hiç gerek yok böyle şeylere. rahat olun biraz... 
|
|
|
|
|
|
mAtEmAtİk 2. SıNıf
|
|
|
medeor
Newbie
|
 |
« Yanıtla #123 : Ağustos 24, 2008, 09:32:41 ÖS » |
|
zaten çalışacam falan diyorum ama çalıştığım filan yok. lafta kaldı. 
|
|
|
|
|
|
Yönetim Bilişim Sistemleri
|
|
|
madfessor
Jr. Member

carpe diem
|
 |
« Yanıtla #124 : Ağustos 24, 2008, 11:14:09 ÖS » |
|
zaten çalışacam falan diyorum ama çalıştığım filan yok. lafta kaldı.  pek bi tanıdık geldi nedense 
|
|
|
|
|
|
mAtEmAtİk 2. SıNıf
|
|
|
|
ozqeee
|
 |
« Yanıtla #125 : Ağustos 29, 2008, 03:58:34 ÖS » |
|
ya bu senenin acklamasnı okudunz mu? kendi adıma konuşuorum benm kaydım 2 eylülde. dbs ye kayıt yaptrıcam. 3 eylül saat 17den sonra güney yadyok kapısına asıcaklarmış grş yerlerni ve saatlerni:s internt stesnde yynlanmycaktr yazıo koyu harflerle  e snav da 4eyllde. sehr dşndan olanlar nası yapıcak bunu anlamadm.ben 3 gn ard arda gelemmkie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #126 : Ağustos 29, 2008, 04:53:12 ÖS » |
|
sevgili ozqeee; eğr kalcak yrinz yksa fln söylüyosnz sze yurtlrda msfirhnelrde fln kalck yr ayarlyolr.bylece 3 gn ard arda geleblio oluyosn dimie (=
|
|
|
|
|
|
|
|
|
safuck
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #127 : Ağustos 29, 2008, 05:32:11 ÖS » |
|
zuhhahahahah koptum morrison 
|
|
|
|
|
|
sen ben ben sen
|
|
|
|
ozqeee
|
 |
« Yanıtla #128 : Ağustos 29, 2008, 05:47:31 ÖS » |
|
hıh.ben istanbula uzak deilm ama üst üste 3 gn gelmek istemiosam noolucak:D hc insan psikolojsni dşnmüo bunlar hıh. offf 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
safuck
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #129 : Ağustos 29, 2008, 07:46:31 ÖS » |
|
e yurtta ziyaretçi olarak kalıcaksın işte..demiş ya morrison..
|
|
|
|
|
|
sen ben ben sen
|
|
|
|
ozqeee
|
 |
« Yanıtla #130 : Ağustos 29, 2008, 08:32:26 ÖS » |
|
griş yerimizi ve saatimizi snav sbahı öğrensek de olur mu peki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
safuck
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #131 : Ağustos 29, 2008, 10:12:00 ÖS » |
|
olur tabi niye olmasın..sınav sabahı kağıtları kaldırcak halleri yoktur umarım..sen iyice araştır bak ben yanlış yönlendirmiş olmayayım..yada okuldan biriyle iletişime geçersin sana söyler sınav yerini falan..veya soyadının çok benzediği birini bul onla aynı sınıfta olursun zaten 
|
|
|
|
|
|
sen ben ben sen
|
|
|
|
ozqeee
|
 |
« Yanıtla #132 : Ağustos 29, 2008, 11:44:35 ÖS » |
|
hahah  teşekkr ederm. misafrhane işine gelcem glba yine. burdan bi arkdş buldm aynı dertten müzdarip  peki son bi soru bu misafrhaneye gnlük ne kdr para veriliodr  bkz.hcbşi blmeyen mod. sen yenisin galiba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
safuck
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #133 : Ağustos 30, 2008, 12:45:26 ÖÖ » |
|
maalesef onu hiç bilmiyorum 
|
|
|
|
|
|
sen ben ben sen
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #134 : Ağustos 30, 2008, 04:48:19 ÖS » |
|
misafirhane için para talep edeceklerini sanmıyorum.hani oldu da öyle bir şey istediler, cüzi bir miktar olacağını sanıyorum..ama yine de istemezler yani, ne bileyim o kadar da değil demek geliyor..ne ise, sonuç olarak bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum bu konuda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|