furkancım saolasın bişeyler yazmışsın ama biraz karışık olmuş

neyse bize bişeyler yazmak farz oldu, yazalım o zaman

aslında ben bu gibi şeyleri sadece ilgilenen arkadaşlara yazmak-anlatmak istiyordum ama madem furkan yazmış biz de devam ettirelim...
tiyatro grubumuz olarak, öncelikle, hem oyunculuğa yeni başlayan arkadaşlara bir eğitim gibi olsun
diye hem de elimizde mevcut çocuk oyunu senaryosu ve oyunu sergileyebileceğimiz okullar olması
nedeniyle çocuk oyunu çıkarmaya çalışacağız. Provalar için şişlide şişli kültür merkezi var(şişli camii
nin karşısındaki pasajlardan birinde) ve orayı ayarladık. çalışmalarımız haftada 2 gün olacak ve bu
günler de ortak olarak belirlenecek, yani herkesin boş vaktine göre.. çocuk oyunu olayı büyük
ihtimalle 3-4 ay gibi bir süre olacak, daha sonrasında ise yine elimizde var olan oyunları çıkarıp
inşallah bizi bekleyen tiyatro maceramıza tam olarak başlayacağız...
arkadaşlar, ilgilenen arkadaşlar var ise ve hala benle irtibata geçmemişse lütfen bana özelden bi
mesaj atsın. kadromuzu olabildiği kadar geniş tutmaya çalışacağız ki oyun çıkardığımız zaman problem
olmasın. yani 1 role birden fazla kişi hazırlanacak ve müsait olan oynayacak.ki buna kast(cast)
sistemi deniyor. lütfen korkmayın! bana sorabileceğiniz herşeyi sorun..
bayan arkadaşlarımızı da özellikle bekliyoruz, çünkü bayan ark. sayısıyla alakalı bir problemimiz var.
boğaziçinden bağımsız nasıl bir grup olacak bu?oyun çıkartaçak mıyız?tiyatroyla ilgilenmek isterim.en son profiloda liselerarası tiyatro yaroşması için sahne almıştım.seve seve katılırım

demko da büyük ihtimalle aramızda olacak, teşekkür ediyorum kendisine benle irtibata geçtiği ve tepkisi için..
ve diğer arkadaşları da bekliyoruz...