Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40729 Mesaj 3538 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Boğaziçi Üniversitesi ForumuGenelBirinciDuyurular & İsteklerÖNEMLİ BİR DUYURU (TİYATRO İLE ALAKALI)
Sayfa: [1] 2 3
Yazdır
Gönderen Konu: ÖNEMLİ BİR DUYURU (TİYATRO İLE ALAKALI)  (Okunma Sayısı 8561 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
madi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« : Ekim 01, 2006, 04:57:53 ÖS »

arkadaşlar merhaba,

kurmuş olduğumuz "Ariadne" tiyatro grubuna tiyatroyu seven ve tiyatro atmosferi içerisinde yer

almak isteyen arkadaşlar aramaktayız.

ilgilenen arkadaşlar bu konuya ya da özelden bana mesaj atabilirler.

daha sonra ilgili duyuruları yapacağız...

teşekkürler
ffarken
Evrensel Gözlemci
*

tufenk icat oldu donluk bozuldu..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 02, 2006, 11:11:54 ÖS »

aa madi cok ii yaa.. ben kesin katilmak isterim de biraz daha acabilir misin sen su konuyu?? kulup falan mi kuruyorsunuz?? zaten forumda ilgili olan bir suru kisi vardi tiyatroya.. hepimiz de film izleyen insanlariz,, neden olmasin tiyatroya ilgimiz degil mi??
madi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim 03, 2006, 09:29:08 ÖS »

evet bir sürü kişi vardı ama kimse cevap yazmamış sen hariç.

bu oluşum okul dışı bir faaliyet olacak, dolayısı ile bir klüp değil.. ancak ilerde okulumuzdan

arkadaşlarımız çoğunlukta olurlarsa böyle birşey düşünebiliriz.

ben buforum da alacağım tepkiye göre okulumuzdan aramıza katılanlarla bir toplantı

ayarlayacağım. ancak şu anda bu biraz zor görünüyor, maalesef sadece senden bir cevap ve

birkaç arkadaşımdan laf arası verilen sözler var. arkadaşları, özellikle hazırlıktaki arkadaşlarımızı

oluşumumuza davet ediyorum. arkadaşlar deneyim gerektiğini düşünüp çekinip cevap vermemiş

olabilirler. ancak böyle bir şey sadece yanılgıdan ibaret.. cevaplarınızı bekliyorum...

ffarken
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ekim 07, 2006, 02:37:41 ÖÖ »

valla bilmiyorum da bir kisinin dahi cikmamasi cok garibime gitti.. madi valla sorsan herkes de tiyatronun atasi kesilir..
demko
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ekim 07, 2006, 03:18:19 ÖS »

boğaziçinden bağımsız nasıl bir grup olacak bu?oyun çıkartaçak mıyız?tiyatroyla ilgilenmek isterim.en son profiloda liselerarası tiyatro yaroşması için sahne almıştım.seve seve katılırım Kahkaha
madi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ekim 07, 2006, 03:29:45 ÖS »

ne zamandı o yarışma?? 2-3 sene önceyse, benim geçen seneki hocam orda jüri üyesiydi..

neyse, sevindim birinin cevap yazmasına.. tabii ki oyun çıkarıcaz, provalar için yer bulduk bile

ama önce milletlen şöyle bi toparlanmamız lazım...
ffarken
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ekim 07, 2006, 11:18:02 ÖS »

evet hakikaten birinden cevap almak sevindirici olmali..
sanki burda bobrek mafyasiyiz,, allaaa allaaa
cobanatesi
Full Member

in god we trust.. everyone else pays cash.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Ekim 13, 2006, 04:58:22 ÖS »

merhaba arkadaşlar
tiyatro deneyimim yok ama bende katılmak isterim
umarım sorun olmass

"In the beginning, there was nothing - but nothing is
 unstable.  And nothing borrowed nothing from nothing,
 within the limits of uncertainty, and became something.
 The rest is just math..."
madi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ekim 14, 2006, 05:45:22 ÖS »

tabii ya ne sorunu olcak,bekleriz herkesi...

toparlanma donemindeyiz, onun icin biraz surebilir toplanip tanismamiz.

biraz beklememiz lazim...
madi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ekim 15, 2006, 12:56:27 ÖS »

arkadaşlar gelecek hafta okulda biyerde toplanma ihtimalimiz var, ilgilenen arkadaşlara

özelden mesaj attım, bana dönebilirse sevinirim..

ilgilenip de buraya yazmayan arkadaşlar burayı takip ederlerse iyi olur..

görüşmek üzere..
mustephe
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Ekim 16, 2006, 10:01:01 ÖÖ »

ben de katılmayı düşünüorum tiyatroya katılmayı ama ne biliim garip geldi okuldan bağımsız olması. tanışma toplantısı hakkında beni de bilgilendirirseniz sevinirim

mustéphé
madi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ekim 16, 2006, 08:54:16 ÖS »

okuldan bağımsız dememizden kasıt, bu oluşumun bir kulüp olmaması. ayrıca aramızda diğer

okullardan arkadaşlarımız da olacak.

bu çarşamba-büyük ihtimalle- tatile gitmeden önce buluşmuş olacağız inşallah...

bu buluşmaya herkesi bekliyoruz, bir nevi tanışma toplantısı olacak, işte o zaman aklınızdaki

sorular cevaba kavuşmuş olacak... ben illa da gelmek istiyorum diyen arkadaşlar varsa ki çok

sevinirim, özelden bana tlf numaralarını veya her zaman kontrol ettikleri bi mail adresini

gönderirlerse çok iyi olur. böylece ben de size tam saati ve yeri bildirebilirim.

Hepinizi bekliyoruz.. teşekkürlerimizle, bizi izlemeye devam edin...
madi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Ekim 16, 2006, 10:32:34 ÖS »

arkadaşlar, Çarşamba günü saat 15:00 da kuzey kampüste kütüphanenin altındaki - yanındaki

study de buluşalım, girer girmez tam karşınızdaki büyük salonda olacak toplantımız.

herkesi bekliyoruz, sorularınıza orda cevap bulabileceksiniz. gelmeye çalışın...

görüşürüz...
ffarken
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Ekim 30, 2006, 11:42:55 ÖÖ »

evet o gun bulustuk gayet de guzeldi.. sanirim calismalar da haftaici iki gun olmak uzere sisli de ne pasajiydi o iste orada olacak.. baslangic olarak buyuk ihtimalle cocuk oyunu ile basliyacagiz.. iyi idi..
madi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Kasım 02, 2006, 04:19:26 ÖS »

furkancım saolasın bişeyler yazmışsın ama biraz karışık olmuş  Gülümseme neyse bize bişeyler yazmak farz oldu, yazalım o zaman Kahkaha

aslında ben bu gibi şeyleri sadece ilgilenen arkadaşlara yazmak-anlatmak istiyordum ama madem furkan yazmış biz de devam ettirelim...

tiyatro grubumuz olarak, öncelikle, hem oyunculuğa yeni başlayan arkadaşlara bir eğitim gibi olsun

diye hem de elimizde mevcut çocuk oyunu senaryosu ve oyunu sergileyebileceğimiz okullar olması

nedeniyle çocuk oyunu çıkarmaya çalışacağız. Provalar için şişlide şişli kültür merkezi var(şişli camii

nin karşısındaki pasajlardan birinde) ve orayı ayarladık. çalışmalarımız haftada 2 gün olacak ve bu

günler de ortak olarak belirlenecek, yani herkesin boş vaktine göre.. çocuk oyunu olayı büyük

ihtimalle 3-4 ay gibi bir süre olacak, daha sonrasında ise yine elimizde var olan oyunları çıkarıp

inşallah bizi bekleyen tiyatro maceramıza tam olarak başlayacağız...

arkadaşlar, ilgilenen arkadaşlar var ise ve hala benle irtibata geçmemişse lütfen bana özelden bi

mesaj atsın. kadromuzu olabildiği kadar geniş tutmaya çalışacağız ki oyun çıkardığımız zaman problem

olmasın. yani 1 role birden fazla kişi hazırlanacak ve müsait olan oynayacak.ki buna kast(cast)

sistemi deniyor. lütfen korkmayın! bana sorabileceğiniz herşeyi sorun..

bayan arkadaşlarımızı da özellikle bekliyoruz, çünkü bayan ark. sayısıyla alakalı bir problemimiz var.
boğaziçinden bağımsız nasıl bir grup olacak bu?oyun çıkartaçak mıyız?tiyatroyla ilgilenmek isterim.en son profiloda liselerarası tiyatro yaroşması için sahne almıştım.seve seve katılırım Kahkaha
demko da büyük ihtimalle aramızda olacak, teşekkür ediyorum kendisine benle irtibata geçtiği ve tepkisi için..

ve diğer arkadaşları da bekliyoruz...
« Son Düzenleme: Kasım 02, 2006, 04:22:51 ÖS Gönderen: madi » Logged
Sayfa: [1] 2 3
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-