Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40729 Mesaj 3538 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: ÖZEL DERS VERMEK İSTEYEN VAR MI???  (Okunma Sayısı 2655 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mahallenin delisi
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Nisan 08, 2007, 11:15:05 ÖS »

arkadaşlar merhaba bi konuda yardımınızı rica edicem. saati 25 ytl ye maltepede bir lise 1 öğrencisine matematik  ve yine saati 25 ytl den zeytinburnunda bir lise 3 öğrencisine matematik verecek arkadaşlar arıyorum. iki öğrencinin de durumu zayıf takviyeye ihtiyacı var... haftada bir gün 2 saat verilicek ....

dersi verecek kişinin boğaziçili olması şart değil eğer o civarda oturan tanıdığınız vvarsa özel ders tecrübesi olan yönlendirirseniz sevinirim.... benimle msn yada mail yoluyla irtibata geçebilirsiniz...
yada özel mesaj atın;)Göz kırpanGöz kırpan

Fen bilgisi 4. Sınıf
the last man standıng
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Nisan 12, 2007, 09:40:15 ÖS »

slm
dostum ben mıs öğrencisiyim,maltepe ye 1 saatlik mesafede oturuyorum,bahsettiğin lise 1 öğrencisine özel ders verebilirim.
« Son Düzenleme: Nisan 12, 2007, 10:39:55 ÖS Gönderen: the last man standıng » Logged
edacoskun
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Eylül 27, 2007, 09:06:46 ÖS »

hala özel ders isteyen var mi?=)
idiltezcan
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ağustos 31, 2009, 01:31:21 ÖS »

Merhaba Arkadaşlar,

Bir tanıdığımın SBS sınavına hazırlanan çocuğuna matematik dersi verebilecek, tercihen anadolu yakasında ikamet eden, matematik öğretmenliği bölümünden olan arkadaşlar arıyorum.

Kendisi ders veren ya da ders veren birilerini tanıyanlar bana bu numaradan ulaşabilirler: 05547674824

Yardımlar için şimdiden teşekkürler =)
adaam sen de
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ağustos 31, 2009, 07:34:25 ÖS »

arkadaşlar merhaba bi konuda yardımınızı rica edicem. saati 25 ytl ye maltepede bir lise 1 öğrencisine matematik  ve yine saati 25 ytl den zeytinburnunda bir lise 3 öğrencisine matematik verecek arkadaşlar arıyorum. iki öğrencinin de durumu zayıf takviyeye ihtiyacı var... haftada bir gün 2 saat verilicek ....

dersi verecek kişinin boğaziçili olması şart değil eğer o civarda oturan tanıdığınız vvarsa özel ders tecrübesi olan yönlendirirseniz sevinirim.... benimle msn yada mail yoluyla irtibata geçebilirsiniz...
yada özel mesaj atın;)Göz kırpanGöz kırpan

bahsettiğin yerlere yakın olup olmayacağımı bilmiyorum ama ben de ders verebilirim görüşmek için mail adresime yazabilirsin

bursali161
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Aralık 13, 2009, 01:25:01 ÖÖ »

arkadaşlar hala özel ders almak var mı bana ulaşsın?
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-