Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40728 Mesaj 3537 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gönderen Konu: SEÇMELİ DERS  (Okunma Sayısı 4993 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
josphine
Full Member

Üyelik Bilgileri
« : Şubat 05, 2007, 02:49:53 ÖS »

yine malum dönem başı herkesi bir eçmeli telaşı sardı seçicek ders çok çakışmıycak ders programı yok karışık bi iş Kararsız
  ilgi alanlarına göre değişir ama tawsiyelerinizi duymak istedim şimdiye kadar sizi zorlamayan aldığınıza pişman etmeyen derslre geliceksin diye ısrar etmeyen bi seçmeli war mı?

ilgilenen herkese sonsuz teşekkür

bşk
madi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Şubat 06, 2007, 12:42:53 ÖÖ »

ae 221 var, yanlış yazmadıysam kodu, adı critical reading olacak. hoca çok iyi, dersler mecburi diil ama sınav zamanı derslere

gitmiş olmak önem arzediyo. nasıl oldu bilmem ama maalesef aa alamadım bu dersten... aslında dersler de zevkli geçiyo..

bi de ae nin ılgaz ın verdiği bir ders var millet onu şiddetle öneriyo..

s...
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Şubat 06, 2007, 01:50:30 ÖÖ »

MERHABAAA ARKADASLARR..BEN DE  SEÇMELİ OLARAK GER 101 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ANDİÇ'TEN...NE DERSİNİZZ,TAVSİYE EDER MİSİNİZZ ?YORUMLARINIZI BEKLİORUM!!
madi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Şubat 06, 2007, 01:55:00 ÖÖ »

andiç i bilmiyorum ama ben karaatlı dan aldım bu dönem ve çok mutluydum, inşallah bu dönem de 102 alacam.

bu dönem 2 tane 101 var herhalde, kotaya yetişmen biraz zor olabilir, iyi şanslar dilerim, kusura bakma hoca hakkında bişiler

söyleyemedim...
s...
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Şubat 06, 2007, 12:59:22 ÖS »

TEŞEKKÜR EDERİM YARDIMIN İÇİN..İKİNCİ DÖNEMDE HSS BULMAK NE KADAR ZORMUŞ..HEM DE İKİ ADET Gülümseme
josphine
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Şubat 06, 2007, 01:36:13 ÖS »

ae 201 nasıl bi ders biliyomsnz saatleri en uygun olan o da Kararsız

bşk
s...
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Şubat 07, 2007, 01:28:14 ÖÖ »

Kararsız biliyorum baslıkla fazla alakası yok ama olsun..complementary elective hangi dersleri  içermektedir? Bu bölümden bölüme değişiyor mu?
Diğer sorumsa bir dil dersi kaç kur alınırsa sertifika verilir? şimdiden teşekkürlerr..yardımlarınızı bekliyorum!!!!
madi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Şubat 09, 2007, 05:07:15 ÖS »

ae201 dersini anlatayım senin için başak,

ülker bilgin diye çok iyi bir hocanın verdiği bir derstir. report writing diye geçer, yani

rapor yazdırma asıl görevidir dersin, sanırsam.

derslere gitmek zorunludur, sene başında bir konu seçersin grup oluşturacağın bir veya

bir kaç arkadaşınla, sonra da başlarsın o konu-veya teori- hakkında rapor yazmaya. eğer

bir teori falan ortaya attıysan ki genelde böyle oluyo, o rapor boyunca onu ispatlaman

beklenir senden.  bu rapor tamamlandıktan sonra sizden bi de bu konu hakkında sunum

yapmanız istenir, onu da yaparsınız sonra da ilk rapordaki hocanın değiştirmenizi istediğiniz

yerleri değiştirir, ve verirsiniz hocaya.

bizde 2 tane midterm oldu. finali olmadı, sanırım hep böyle yapıyo. sınavları gayet kolay, eğer

dersleri iyi dinlersen. zaten bi de open book oluyo sınav, pek çok ae dersinde olduğu gibi.

başta nerden aldım bu dersi diyebiliyorsun, konu seçmek, grup arkadaşınla yapamayacağını

falan düşünmek zorlanmana sebep olabiliyo ama bu ilk raporun konusunu

belirleyip kaynak falan bulduktan sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyo.

Ben çok sevdim bu dersi, birçok yeni şey öğrendim... BB aldım, ama bu dersi alanların

yarısından fazlası benden daha iyi not almıştır muhtemelen. bana bakmayın siz Kahkaha

şimdilik aklıma gelenler bunlar, daha fazla bilgi isteyene yardım edebilirim Kahkaha , eğer dersi

alırsanız da kitabı ve bizim çalışmalarımızı verebilirim...

ha bi de dersteki not dağılımını yazayım (hatırladığım kadarıyla)

first draft (ilk veriğiniz rapor) %20
second draft (değiştirdiğiniz haliyle rapor) %30
presentation %20
 gerisi Kahkaha %30  Dil çıkaran
« Son Düzenleme: Şubat 11, 2007, 04:32:32 ÖS Gönderen: madi » Logged
sa_ada
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Şubat 13, 2007, 03:33:08 ÖS »

arkaaşlar acilen yardıma ihtiyacm var.psikoloji 1. snfm ben,bu dönem AE yerne 3 kredik bi seçmeli almam gerek.ama şöle bşy demş okul öncesnde okuyan bi arkadaşa advisorı,physical educationla fine artstan birer ders seçebiliolarmş.aynı işi görüomuş o da.acaba bzm bölüm için de geçerlimidr bu?ben krediden sayılmıo die biliodum bunları ama..kendi advisorma da birsürü mail gönderdm,cvp gelmedi btürlü.bu konuda bi bilgisi olanlaren yakın zamanda paylaşrsa çok sevnrm..
hepimize kolay gelsin... Ney
misty
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Şubat 13, 2007, 04:26:53 ÖS »

o söylediğin derslerden kredili olarak iki tane aldığında 3 kredilik bir sınırsız seçmeliye sayılır. ama ae yerine geçebilecek seçmeli için aynı durum mu bilemiyorum.

Gülümseme
sa_ada
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Şubat 13, 2007, 06:04:17 ÖS »

ae yerine seçlcek olan da sınırsız seçmeli die geçio programda.bunu duyduuma çok sevndm.umarm bi akslk çıkmaz.çok saol.. Gülümseme Gülümseme
eresbos
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Şubat 13, 2007, 07:36:19 ÖS »

arkadaşlar birazdan fr101.01 bırakyorm, var mı isteyen, ben bırakır bırakmaz alırsınız...

..CB...
ie 1.sınıf
eresbos
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Şubat 13, 2007, 07:38:45 ÖS »

hadi bıraktım gitti  Göz kırpan

..CB...
ie 1.sınıf
utku1907
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Şubat 05, 2010, 12:28:16 ÖS »

seçmeli olarak almayı düşündüğüm ae 221 critical reading dersi var dersi czyz küçük veya alptekin in hangisinden almalıyım dersin içeriğiyle ilgili yorumlarını paylaşırsanız memnun olacağım
weirdo
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Şubat 06, 2010, 12:28:16 ÖS »

seçmeli olarak almayı düşündüğüm ae 221 critical reading dersi var dersi czyz küçük veya alptekin in hangisinden almalıyım dersin içeriğiyle ilgili yorumlarını paylaşırsanız memnun olacağım

alptekin feminist bir hocadır ve dersini de zor hale getirirdi.
ama son senelerde  biraz değişmiş duyduğuma göre, çünki dersini kimse almıyordu önceden Gülümseme

ama ben küçük ü tavsiye ediyorum.

ne yapsa etse üstüne gitmşler,mavi gökyüzünü ona dar etmşler
Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-