Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40720 Mesaj 3530 Konu- Gönderen: 7156 Üye - Son üye: denizedogru
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Türk Edebiyatı Komisyonu Tanışma Çayı  (Okunma Sayısı 1595 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bounboun
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« : Şubat 24, 2007, 10:28:21 ÖS »

Merhaba arkadaşlar ;
Bu perşembe ( 1 Mart 2007 )saat 17.00 da kulüp odamızda ( 1.erkek yurdu altı güney study ) edebiyata gönül vermiş ve bu alanda Boğaziçi Üniversitesi'ndeki boşluğu doldurmaya ben de varım diyen tüm arkadaşlarımızı tanışma çayımıza bekliyoruz .
Etkinliklerimizden kısaca bahsetmenin faydası olur diye düşünüyorum .
Öncelikle 9 Mart'ta gerçekleştireceğimiz bir söyleşimiz olacak . Tuna Kiremitçi'yi okulumuzda konuk ederek kendisine edebiyatın her dalıyla ve belki de kişisel başarıları konusunda sorular yöneltebileceğiz .
13 Nisan'da Boğaziçi Üniversitesi'ndeki ilk şiir dinletimizi organize edeceğiz . Bunun için temayı Mevlana olarak düşündük ama çalışmalarımız hala devam ediyor .
Ve son olarak da bir edebiyat dergisi çıkaracağız . Çalışmalarına söyleşiden hemen sonra başlayacağız .

Tabi ki yeni etkinliklere de kapımız açık.

Etkinliklerimizle ilgili ayrıntılı bilgiyi BUFORUMDAN , http://www.groups.yahoo.com/group/bued_tek ya da www.buedtek.blogcu.com adreslerinde bulabilirsiniz.

Hepinizi aramızda görmek bizi mutlu edecektir.

BUED-TEK komisyonu adına...
bounboun
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 02, 2007, 09:54:16 ÖÖ »

Dün muhteşem bir tanışma toplantısına şahit oldum Boğaziçi'nde . İğne atsan yere düşmez deyimi vardır ya , aynen öyleydi işte odamız . Gözleri parlayan , soran , sorgulayan , anlamaya çalışan bir sürü insan... 'Nerdeydiniz siz,iyi ki geldiniz'diyorlar bize .
Birçok insanın bugüne kadar yapmak istediği bir şeydi bu ve biz de önayak olduk bu hayale .
İşte burdayız ve 'TEK' amacımız Türk Edebiyatı ile ilgili çalışabilmek .
Dünki toplantı için canla başla çalışan olusum ekibime , bizi hazırlık dönemimizde yalnız bırakmayan bölüm arkadaşlarımıza ve Paşa,Emre ve Muammer'e bir de toplantımıza katılıp yüreğimizin dilini dinleyen tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum .
Evet biz BOGAZICI'NDE BIR DOSLUGU DOLDURMAYA geldik .
Hoş geldik Gülümseme
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-