schumi
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 14, 2007, 11:12:57 ÖS » |
|
superdorm adlı yurt var, gayet pahalı ama herkesi alıyolar senede 7-8 milyar akıtmak koşuluyla tabi, bi de uçaksavar yurdu var o da fiyat olarak orta karar ama herkesi almıyolar sanırım ona(yani onun için de kura var galiba) ikisi de kampüse çok yakın
türkiye otuzuncusuna burs veriyorlardır bence ama pek bilemiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sbl37
Newbie
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 15, 2007, 03:05:44 ÖS » |
|
teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arim
Newbie
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 17, 2007, 08:09:59 ÖS » |
|
merhaba arkadaşlar
uçaksavar veya superdorm yurdunda ındırımlı kalma gibi bır durum söz konusumudur?Öss deki başarıya göre değişmekte midir bu ındırım?%75 %50 şeklınde ındırımler varmı acaba?İlk 100 de olanlar böyle bır ındırımden yaralanabılır mı? yardımcı olursanız sevınırım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serendipity
Newbie
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 25, 2007, 08:17:24 ÖS » |
|
bu yıl boğaziçi çeviribilimi kazandım..kilyos yurdu hakkında biraz araştırma yaptım.okula çok uzakmış,soğukmuş vs vs...ama ben alıştırmıştım kendimi.sonra öğrendim ki hazırlık olmama rağmen 2. kız yurdu çıkabilirmiş yabancı dilden türkiye 16.sı olduğum için.ama ben kilyosta kalmak istiyorum.böyle bir seçme hakkım var mı?ya da bana 2. kız yurdu çıkma olasılığı nedir?bilgilendirirseniz sevinirim.
|
|
|
|
|
|
sakın kal deme bana.gidiyorum alışamadım bu kente..
|
|
|
|
duyku
|
 |
« Yanıtla #19 : Eylül 02, 2007, 12:15:42 ÖÖ » |
|
mrba arklar..ben bu yıl 1e geçtim..eer ilk 100deyseniz kilyosa gitme olaslığınız yok diye biliorm..en azından ea ve fen bölümleri için bu böle..ve snrm sözelde de...yani isteseniz de kilyos olmuyo..şahsen ben arklarımın hemen hepsi kilyosta olduu için orayı istedm ama derece öğrencileri merkezde kalmak zorundaymuş..bence 2.kız gibi bi şansınız varsa kaçırmayın..ztn oda arklarınız da derece olcak..bunun dışında hazırlıkta kilyos kimilerine göre ii gelse de en geç 10 servisiyle kilyosa dönmek zorunda kalcaksınız..aksi halde yura gidemiosunuz..oysa 2.kızda tüm istanbul sizin oluyo..istediğiniz gibi gezersiniz,özellikle hazırlık gibi boş bir senede:)  kimileri kilyosun arklık ortamının ii olduundan bahsetse de 2.kız da kalmakla kilyosta kalmanın hiç bi farkı yok hatta ist.lu arklarınız sayıca fazlaysa daha avnatajlı kendimden biliorm:) servis bekleme gibi bi sorunum olmadı hiç.. bunun dışında 2.kız sdce konfor olarak kötüdür kilyosa göre..ve dierlerine en şahsen imkanınız varsa dorma olmadı uçaksavara geçin derim daha konforlu..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damladamla
Jr. Member

. . .
|
 |
« Yanıtla #20 : Eylül 02, 2007, 12:47:50 ÖÖ » |
|
mrba arklar..ben bu yıl 1e geçtim..eer ilk 100deyseniz kilyosa gitme olaslığınız yok diye biliorm..en azından ea ve fen bölümleri için bu böle..ve snrm sözelde de...yani isteseniz de kilyos olmuyo..şahsen ben arklarımın hemen hepsi kilyosta olduu için orayı istedm ama derece öğrencileri merkezde kalmak zorundaymuş..bence 2.kız gibi bi şansınız varsa kaçırmayın..ztn oda arklarınız da derece olcak..bunun dışında hazırlıkta kilyos kimilerine göre ii gelse de en geç 10 servisiyle kilyosa dönmek zorunda kalcaksınız..aksi halde yura gidemiosunuz.. arkadasımın bi kaç yanlışı var sanırım ben kilyosta kalıordm haftasonları gece 12 de ve 3 de de servis var ayrıca benm oda arkadaslarmdan biri ilk 50 de idi yani derecesi olan kilyosa verilmio die bişi yok zaten hemen hemen herkesn derecesi var okulda böle bi ayrım söz konusu degil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #21 : Eylül 02, 2007, 12:23:36 ÖS » |
|
bende ilk 100'dekilerin -eğer hazırlık okuyacaklarsa- istedikleri takdirde kontenjan şartları altında 2.kız'a gidebildiklerini biliyorum.eğer istemiyorlarsa kilyosta kalmaları gerek mantıken 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
duyku
|
 |
« Yanıtla #22 : Eylül 02, 2007, 02:24:08 ÖS » |
|
şöyle ki 2.kızda her katta 1 yada 2 oda ayrılıo ilk 100deki öğrenciler için,daha doğrusu ea ve say ve snrm sözel de var...15-100 arası olması lazım çünkü ilk 5 dorm sonra 5-15 yada 5-10 belki uçaksavar ücretsiz hakları var,ve ilk 100 ücretsiz kalıo ztn..bz ücretsiz kaldık.dolayısıyla 2.kız kalman yüksek ihtimal ilk 100sen ama dilsen o snrm ilk 20de olman lazımdı emin değilim okulun sitesinde yazıo..eet cuma ctsi 12-1 ve 2de taksimden kilyosa servis var bunu ben de biliorm ama 2den sonrası ve haftaiçleri böle bi olanak yok..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serendipity
Newbie
|
 |
« Yanıtla #23 : Eylül 03, 2007, 12:36:03 ÖS » |
|
yabancı dilde ilk 20deyim.sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum  kilyosta kalmayı istiyordum aslında.ön kayıtta bu tarz isteklerimizi belirtebiliyor muyuz.-?yani ilk 20 de olmama rağmen istediğim takdirde kilyosta kalabilir miyim?
|
|
|
|
|
|
sakın kal deme bana.gidiyorum alışamadım bu kente..
|
|
|
saçmalıklar ülkesi
Newbie
|
 |
« Yanıtla #24 : Eylül 07, 2007, 03:18:52 ÖS » |
|
yurt bursu çıkar sana büyük olasılıkla dert etmene gerek yok diecem ama kızları panic atak olarak bildiğim için önmesiz buluyom
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvan
Newbie
|
 |
« Yanıtla #25 : Ekim 13, 2007, 05:20:24 ÖS » |
|
bana biri coook acil cevap verebilir mi?istanbulda yasıyorum ama yurda cıkmak ıstıyorum hemen pazartesı bıle olabılır böyle bı sansım olur mu acaba? cok acıl cevabınızı beklıyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sehla26
Newbie
|
 |
« Yanıtla #26 : Ekim 13, 2007, 09:18:45 ÖS » |
|
istanbulun neresindensin ayrıca çok zor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #27 : Ekim 16, 2007, 09:54:13 ÖS » |
|
istanbul ikametli olup da yurtta kalabilen var.lakin;böyle bir olasılığı hesaplamak...kalsın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvan
Newbie
|
 |
« Yanıtla #28 : Ekim 18, 2007, 11:04:25 ÖS » |
|
günde iki saat gelmek için çaba gösteriyor olsan inan hesaplardın;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|