Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

38133 Mesaj 2548 Konu- Gönderen: 4496 Üye - Son üye: trois

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gönderen Konu: essay  (Okunma Sayısı 4517 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ernktn
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 20, 2007, 01:32:27 ÖÖ »

yaw millet.elinde essay kalıpları bulunan arkadaslar sizi kutsal bi göreve cagırıyorum.bana mil atarsanız o kalıpları cok iiiolacak zannımca.tesekkur edıyorum Ney
yemenja
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Nisan 03, 2009, 07:15:09 ÖS »

o kalıpları atan kiişii yokmuuuuuuuuuuuu
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Nisan 07, 2009, 10:28:15 ÖS »

http://www.buowl.boun.edu.tr belki faydalı olur. Nedir bu hazırakonmacılık. Çalışın öğrenin aa. Kahkaha
yemenja
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Haziran 09, 2009, 10:22:39 ÖÖ »

arkadaslar ben şunu merak edıorum: wrıtıngde topıcler verıolarya ben dırek wrıtıngı yazarken gecırıorum alta..hoca onları bosuna vermedıler degıstırıp kullanıcaksın aynsını yazamassınız dıo.. ama bende ordakı topıclerden baska aklıma gelmmıo ..mesela son sınavda effects of war on chıldren cıkmıstı ve topıclerden biri starvatıon/malnutrıtıon ve diseases dı ben dırek thesıs cumlesıne there are some effects such as starvatıon and diseases yazmıstım.. hoca degıstırırerek yazcaktın dıdı ben bi halt anlamadım tabiii.. bunu anlayan varmııı     
strangething
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Haziran 17, 2009, 08:05:09 ÖS »

http://www.buowl.boun.edu.tr belki faydalı olur. Nedir bu hazırakonmacılık. Çalışın öğrenin aa. Kahkaha

söleseler nolur kız geçip kurtulmak istio işte  Kızgın
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Haziran 30, 2009, 04:17:45 ÖS »

Geçip kurtulduğunu sanmak istiyor bence.
gzli_ozne
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Eylül 04, 2009, 06:13:42 ÖS »

ya siz onları kendiniz bulup bulup çıkaracaksınız..şekil a:in the light of facts mentioned above,it can be easily said that..bu benim conclusiona başlamak için bulup çıkardığım bi kalıptı..yani kalıpla yazmak için bile sıkı bi çalışma gerekio..
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Eylül 05, 2009, 02:13:50 ÖÖ »

'..above facts..' yazıp hiçbir 'facts'a, yani olgulara değinmemişseniz kalacağınıza emin olabilirsiniz, genelde sevilmez böyle ezberlenilen şeyler.
methanet
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Eylül 05, 2009, 04:31:15 ÖÖ »

anladığım kadarıyla ingiliz ana-babadan doğma bir ingiliz olsaydım bile bu prof'ta zorlanırdım. yök kontenjanları artırmış ne yazar, boun'a prof'un ışığı yeter Ney
sess_siz
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Eylül 05, 2009, 11:59:59 ÖÖ »

starving and malnutrition is the most importing thing in order to provide a healthy physical and psychological development of children.If a war starts,the sources of food and drink starts to comsume and then they becomes inafficinet
sess_siz
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Eylül 05, 2009, 12:01:28 ÖS »

grammerleri düzeltiverin bi zahmet hızlı yazdıım için oluo öle şeler:D:D
**BuRcU**
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Eylül 22, 2009, 07:03:10 ÖS »

ben writingten kaldım ilk defa girdim profa hiçbişe bilmeden bu yıl başlıcam okula f2 ile kaldım kurum adv. hazırlıkta gelişir dimi ya bu beceri:S
Paxon
Full Member

PAXON -pdr-

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Eylül 22, 2009, 07:29:12 ÖS »

ben writingten kaldım ilk defa girdim profa hiçbişe bilmeden bu yıl başlıcam okula f2 ile kaldım kurum adv. hazırlıkta gelişir dimi ya bu beceri:S

Beginner başlayıp cok iyi write yazanlarla tanışmıştım okulda.Ben de beginnerım umarım öyle olurum Dil çıkaran Advance olduğuna göre hiç fena değil demek ki ingilizcen.Elbette ki gelişir.Sadece writingden mi kaldın ? Bu arada bölümü merak ettim İngiliz dili felan mı ,)

edit : hiç bir şey bilmeden nasıl F1 F1 F2 F2 almışsın şaşırdım ya ,)
« Son Düzenleme: Eylül 22, 2009, 07:33:15 ÖS Gönderen: Paxon » Logged

Beni Benden daha iyi tanıyan biri varsa o gene benimdir.
**BuRcU**
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Eylül 22, 2009, 07:37:19 ÖS »

evet ingiliz dili edebiyatı ama kaldım onu da pratikliğe bağlıorm çünkü okullarda olsun lise anlamında söylüyorum dersanede olsun hep gramer kelime yüklemesi oluyo. bize bu prof sistemine yönelik eğitim verilmedi hiç şansımı denemek istedim f1 f1 f2 almışım aslında writing dışındakiler ii geçmişti nasıl kaldım onlardan bilmiorm Gülümseme şimdi sistemle tanıştım umarım gelişir biraz hazırlıkta ocak profunda atlamayı planlıyorum atlayabilirsem eğer ve yaz okullarıyla telafi etmeyiş düşünüorm o yarım dönemi
Paxon
Full Member

PAXON -pdr-

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Eylül 22, 2009, 07:41:05 ÖS »

evet ingiliz dili edebiyatı ama kaldım onu da pratikliğe bağlıorm çünkü okullarda olsun lise anlamında söylüyorum dersanede olsun hep gramer kelime yüklemesi oluyo. bize bu prof sistemine yönelik eğitim verilmedi hiç şansımı denemek istedim f1 f1 f2 almışım aslında writing dışındakiler ii geçmişti nasıl kaldım onlardan bilmiorm Gülümseme şimdi sistemle tanıştım umarım gelişir biraz hazırlıkta ocak profunda atlamayı planlıyorum atlayabilirsem eğer ve yaz okullarıyla telafi etmeyiş düşünüorm o yarım dönemi

Maşallah ya Dil çıkaran bölümü tahmin etmiştim.F2 seviyesinde bir writting ile Advance yapıyorlar demek ki.Madem istiyorsun Irregular olursun inşallah.Listen,Read ' den kaldığına da şaşırma bence çok süpriz olabiliyor malum Gülümseme Ben düz lise mezunuydum, tecrübe namına giricektim profa ama 40 lirama kıyamadım Gülümseme))

Beni Benden daha iyi tanıyan biri varsa o gene benimdir.
Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: