Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34501 Mesaj 2191 Konu- Gönderen: 3055 Üye - Son üye: geaselfitreft
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gönderen Konu: deniz durumu..  (Okunma Sayısı 2541 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eceee
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Eylül 17, 2008, 03:36:32 ÖS »

bnce problem yok umarım moderatörler de böle düşünüodur:) bu arada şimdii şu yoklama konus benim kafama takldı gece 3 te canım skldı dielim ben dışarı cıkıp dolaşamazmıyım yaa uzağa gtmicem öle denz kenarına fln:P
iris
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Eylül 17, 2008, 03:41:35 ÖS »

ya o konuda biri bizi aydınlatsa çok ii olcak sanki:) ama bi de şöle bişe okumuştm yoklama defterleri gece 2 3 gbi toplanıomş. nasıl bi durum var bn anlayamadım açıkcası..ve gece de dışarda sahilde faln olunablymş sanırm..ya bilen biri varsa görmş geçrmş biri olarak anlatsn bi..Gülümseme

once you know you can never go back...
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Eylül 17, 2008, 03:49:30 ÖS »

Burası pek uygun bir başlık değil ya neyse artık Gülümseme

Arkadaşlar, yoklama saat 23.30 gibi odanıza kontrole gelen sürveyanlarca alınır, eğer o esnada odanızda değilseniz sorun yok. Yoklama defteri istisnalar dışında -yanlış hatırlamıyorsam- 02.00 a kadar danışmada tutulur, oraya imza atmanız yeterlidir bu saate kadar..

İmza attıktan sonra da istediğiniz yerde de dolaşabilirsiniz, ama kumsal oldukça karanlık olur, köpekler vs. de olabiliyor, açıkçası o saatte yalnız bulunmanızı tavsiye etmem..

Ayrıca; deniz'e okul zamanında kısa bir süre girebiliyorsunuz, zira karadeniz soğuk olur bilirsiniz, ısınması da ancak mayıs-haziran dönemi olabiliyor..Ama tabi yazın istediğiniz zaman gelebilirsiniz..
eceee
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Eylül 17, 2008, 03:51:16 ÖS »

burdan yetkililere sesleniyorummm!! ben lisede yatılı okulda okudum orda da öğretmenler tarafndan yoklama alınıodu ama sora kimse kimseyi görmüodu ve yangın merdiveninin anahtarları vardı bizde bu sayede istediğimzde kaçablioduk böyle atraksiyonlar var mı?? Masum
iris
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Eylül 17, 2008, 03:52:40 ÖS »

evet sanırım başlıı aştık biz birazcık Utandım naplm..Gülümseme

once you know you can never go back...
eceee
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Eylül 17, 2008, 03:53:23 ÖS »

morrisonhotel sana sesleniorum:) ben yanlışlıkla senin msjını okurken moderatöre bildire bastım habern olsun bi sorun olmaz umarım Utandım
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Eylül 17, 2008, 04:29:51 ÖS »

Yangın merdivenlerinden isterseniz kaçabilirsiniz burada da, ama normal merdivenlerden de dışarı rahatça çıkabilirsiniz tabi bence bu daha mantıklı Kahkaha

Yangın merdivenlerinden zor da olsa içeri dışarıdan arkadaşlarınızı sokabilirsiniz, ama gözü keskin güvenliklerden sakınarak, servislerden dağılan kalabalığın arasında normal yollardan da sokmak mümkün..
eceee
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Eylül 17, 2008, 04:36:53 ÖS »

atraksiyona gerek kalmıo diosun yani =) peki peki yoklamada eksik diil de fazla çıkarsa nooluoo Sırıtan
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Eylül 17, 2008, 04:53:40 ÖS »

Ahahah mümkünse öyle bir şey farkedilmesin  Kahkaha Yani dışarıdan bir insan getirmeyi diyorum, zaten babanızı bile sokmuyorlar (kızların annesi erkeklerin babası odaları görebiliyor gibi dünyanın en mantıklı kuralı var bu yurtta evet)..Yani bir misafiriniz olursa da aşağıda beklemesi gerekli, ki yabancı birisini odanıza çıkarırsanız müdüre hanıma hesap vermelisiniz biraz Gülümseme
eceee
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Eylül 17, 2008, 05:02:20 ÖS »

odtü'de kampüse insanları kimlik kontrolü yapmadan almıoalrdı ama boaziçinde bugune kadar öle bşi görmedm bu durumda ben de elini kolunu sallayan greblio gbi bi imaj uyandı heralde yurtlar da böle olsa gerek dedim napiim Gülümseme
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Eylül 17, 2008, 05:12:47 ÖS »

Yok o sadece hisarüstündeki kampüslerde geçerli Gülümseme yani isteyen giriyor gibi evet ama kamera ile kayıt altında sanırım..
jorah
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Eylül 17, 2008, 06:34:54 ÖS »

sormayın odtü ye girecem diye ne oyunlar çevirmiştim de yine kandıramamıştım güvenlikçi abiyi Sırıtan boğaziçi o konuda daha rahat sanırım

büyük kararları kalbinle küçük kararları mantığınla ver..
eceee
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Eylül 17, 2008, 06:42:07 ÖS »

ben ona ragmen arkadaslar sayesnde grmiştm sahte kimlik heryerde işe yarıo vala Sırıtan ama tabi boaziçinde öle sorunlarımız olmucak mümkünse üzernde bze sormadan ösymnin sistemnden alınan o fotografların basılı olduğu kimlik kartını pek ortalklara ckarmak istemiorumm Kahkaha
safuck
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Eylül 17, 2008, 08:22:38 ÖS »

Yangın merdivenlerinden zor da olsa içeri dışarıdan arkadaşlarınızı sokabilirsiniz, ama gözü keskin güvenliklerden sakınarak, servislerden dağılan kalabalığın arasında normal yollardan da sokmak mümkün..
ah o güvenlikler yok muu Kararsız bi keresinde gitmiştim kilyosa karambole arkadaşın odasına çıkalım derken tak diye yakaladılar..neyse meyhaneye gittik gece geç saatte döneriz dedik ama saolsun morrison bi msj atıp haber vermişti..güvenlikle motorla geziolarmış..yangın merdiveninden girmemiz imkansızdı yani ama olsun meyhanede sabahlanabilir ne de olsa açık hep Gülümseme umarım benim zamanımdaki güvenlikler değişmiştir..daha önceki güvenliklerden kaçmıştım ama bunlar çetinceviz çıktı Kahkaha

sen ben ben sen
bluetooth
Newbie
*

MIS

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Ekim 02, 2008, 03:51:19 ÖS »

haha.

Sercan YEMENI
Yönetim Bilişim Sistemleri
2008-2009
Sayfa: 1 [2]