Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

38136 Mesaj 2548 Konu- Gönderen: 4496 Üye - Son üye: trois

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Fulya Atatuğ  (Okunma Sayısı 2236 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sahip
Member
*

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 19, 2006, 08:26:26 ÖÖ »

Hocamız hakkındaki yorumlarınız ve anılarınız...
Sayanora
Sr. Member

รคאคภ๏гค

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 19, 2006, 12:42:02 ÖS »

Fulya hocamız bize listening dersi veriyordu....Özellikle video dersleri çok eğlenceli geçiyordu...
Biraz sert bir hoca gibi görünür....Cuma günü Fulya hocadan listening dersiniz olursa şanslı olursunuz   Gülümseme

Come to me,i can be,what u need,oh baby.
ayseemine
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Eylül 21, 2006, 12:15:23 ÖS »

ya okulunda A hocasıydı. evet sert görünüo olmasına raaamen gerçekten çook ii bi hocaydı. derste bize eşiyle tanışmadan evliliie uzanan hoş aşk hikayesini annatırdı Kahkaha ama üşengeçliine snr oluodum yaaa writingleri hep geç okuodu. ekstra yazılanlarıda nerdeyse hiç okuumodu. ama bi konuda çook iiidi. önceleri 15er dakka erken bırakmalarla başlayan iiyiliğiii yaz okulunun sonlarına doooru 45dakkaya kadar varmıştır. biz dışarı çıkarken sıcaktan kapıları açmış öörenciler melül melül bakıolardı suratımızaa ehuehueheheheheh
joe_black
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 21, 2006, 12:20:18 ÖS »

kendisi B hocamızdı iyiki A hocamız değilmiş. bi listening yapardıki (bbc spikeri gibi) hiç bi dersinde listeningden gectiğimi hatırlamıyorum ama ilginctir haziranda gectim. onun dıısnda erken bırakması iyi yönü olarak düşünülebilir.
ayseemine
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Eylül 21, 2006, 12:28:47 ÖS »

ya evet bazen gıcıklık olsun diemidr nedir okurken bi gaza geliodu. sınıfta herkes kalemleri bırakıp ööle bön bön hocaya bakıoduk. o kadar hızlı okuoduki bazen hocadan kıvılcımlar çıkmaya başliicak die ödüm kopuodu Kahkaha hayır tamda en önde oturuodum o manada...........ehueheheheehhee
KUZ
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Eylül 23, 2006, 11:42:58 ÖS »

YA YAZ OKULUNDA AZ KALSIN KAFAYI YİCEKTİM HOCA ÇOK İYİ AYRICA OLDUKÇA SEVECEN BİR İNSAN BELLİ ETMESE DE AMA WRITINGİ ÇOK GARİP DEĞERLENDİRİRDİ D-,D,D+,S--,S-,S,S+,S++,S+++,MA-,MA,MA+ BUKKADAR FARKLI NOTU VARDI TEK ANLAYAMADIĞIM SÜREKLİ AYNI TİP WRITINGLERİ VERMEME RAĞMEN NOTLARI NASIL BİRBİRİNDEN AYIRIYODU ONU HİÇ ANLAMADIM
pitchydark
Newbie
*

edroluyum eselden anlarım güselden

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Eylül 25, 2006, 09:24:42 ÖÖ »

fulya hocam benim yas okulunda dersime girdi a hocam olarak.arkadasların dediği gibi biraz sert görünür ama cok tatlıdır.muhabbeti tatlı dersleri eglenceli gecti bütün yaz baana göre.bi de onun en cok gec girip dersten erken cıkmasına bayılıyordum.ve o hocam sayesinde writinglerim düzeldi ve yaz okulunda gectim diyebilirim kendisine burdan tesekkür ediyorum

burcu izci
okul öncesi 1. sınıf
yelizdus
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Eylül 14, 2008, 09:06:50 ÖS »

pek ödev vermezdi. verdiği ödevlerle (writing dosyası isterdi) de pek ilgilenmezdi. iyi mi kötü mü bilemicem.
jacobson
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Haziran 20, 2009, 11:00:13 ÖS »

tek kelimeyle hayatımda gördüğüm en berbat hoca
derslerde erken bırakması iyi gözükür ama sene sonunda kalınca size nasıl bir kötülük yaptığını anlarsınız
writingleri zamanında okumaz ekstra writingleri hiç okumaz
2008-2009 senesinde bize A hocalığı yaptı ve sınıftan hiç kimse geçemedi sınıfın en iyisi f3 s f4 aldı düşünün artık gerisini
eğer bu hocanın sınıfına düşerseniz arkanıza bakmadan kaçın
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: