|
joe_black
|
 |
« : Ocak 04, 2007, 11:36:32 ÖS » |
|
evet konu bu sefer bogazici unv. olsun. ne dersiniz turkiyenin en iyi universiteindemi okuyoruz yada sadece ismi mi var bu okulun. girdigimiz cogu derste siz secilmissiniz falan diyerek her firsatta bu okul en iyi gibi laflar duyuyoruz hocalardan. bunun asli varmi sizce. yoksa teorik egitiminden ileri gitmeyen bi okulmu. diger unv.lerden ne gibi bi farkimiz var.gercekten dedikleri gibi cokmu rahat is bulunuyor. evt bu sorular bazen aklimiza gelebiliyor.ne dersinz hala 1.miyiz yada 1. oldukmu hic. kuzey kampus binalarinin ssk hastanesi gorunumundeki yapisi ve yadyoktaki siniflarin rezilliginide hesaba katarak dusunelim.yani kisacasi memnunmusunuz bu okuldan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kuzey
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 04, 2007, 11:57:43 ÖS » |
|
1. Okulumuzun bir adı var. 2. Okulumuzun meşhur bir adı var. 3. Okulumuzun hala meşhur bir adı var. ( nasıl oluyorsa ) Daha ne olsun 
|
|
|
|
|
|
Sevdamızın adı berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun !
|
|
|
|
joe_black
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 04, 2007, 11:59:28 ÖS » |
|
politik bir cevap oldu  sonuc olarak degiyor mu bu puanlara
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kuzey
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 05, 2007, 12:07:08 ÖÖ » |
|
Aslında politik değil ama öyle olsun hadi. Bence hayır, hele Kuzey'de kalan bir Kuzey olarak diyeyim kesinlikle hayır. Madem en iyi üniversiteyiz ( öyle kandırıyorlar ), madem en iyi puanları alan öğrenciler geliyor buraya ortalama bile olsa bir vakıf üniversitesi kadar yaşam koşullarına ihtiyacımız var. Bıraktım son teknoloji araçları, adam gibi bir yurt, bir sınıf bile yok okulda. Yurtta her şey kesintili bir kere, sıcak su, internet, ısıtma sistemi gibi. Sınıflar dökülüyor, adam gibi oturacak yer yok. Fiziki koşullarını 3 sene boyunca aşağıladığım Fen Lisesinin sıraları bile çok daha iyiydi. Eğitime gelince teorik eğitimin ötesine gitmiyor mesele zaten ... İşin özü ben bir şey diyeyim mi? Boğaziçini ayakta tutan aha şu okula gelen aklı başında öğrencileridir. Boğaziçi markasının hala çökmemesinin tek sebebi varsa o da hala Türkiye'nin en iyi öğrencilerini ( bir şekilde ) topluyor olması. İmza : Malesef Türkiye'de her sektörde olduğu gibi işe girme sektöründe de kaliteye değil reklama bakıldığı için Boğaziçine gelen bir zavallı 
|
|
|
|
|
|
Sevdamızın adı berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun !
|
|
|
schumi
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 05, 2007, 01:06:57 ÖÖ » |
|
Aslında politik değil ama öyle olsun hadi. Bence hayır, hele Kuzey'de kalan bir Kuzey olarak diyeyim kesinlikle hayır. Madem en iyi üniversiteyiz ( öyle kandırıyorlar ), madem en iyi puanları alan öğrenciler geliyor buraya ortalama bile olsa bir vakıf üniversitesi kadar yaşam koşullarına ihtiyacımız var. Bıraktım son teknoloji araçları, adam gibi bir yurt, bir sınıf bile yok okulda. Yurtta her şey kesintili bir kere, sıcak su, internet, ısıtma sistemi gibi. Sınıflar dökülüyor, adam gibi oturacak yer yok. Fiziki koşullarını 3 sene boyunca aşağıladığım Fen Lisesinin sıraları bile çok daha iyiydi. Eğitime gelince teorik eğitimin ötesine gitmiyor mesele zaten ... İşin özü ben bir şey diyeyim mi? Boğaziçini ayakta tutan aha şu okula gelen aklı başında öğrencileridir. Boğaziçi markasının hala çökmemesinin tek sebebi varsa o da hala Türkiye'nin en iyi öğrencilerini ( bir şekilde ) topluyor olması. İmza : Malesef Türkiye'de her sektörde olduğu gibi işe girme sektöründe de kaliteye değil reklama bakıldığı için Boğaziçine gelen bir zavallı  vay be.. kuzey kampüste kalman dışında herşey birebir aynı bi de yenilenen silgibayar mühendisliği binasının sınıflarını hariç tutmam lazım(onlar güzel olmuş, derste mayın tarlası bilem oynayabiliyoruz  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
forever
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 05, 2007, 02:03:51 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
...sosyolog...
|
|
|
man_made_god
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 05, 2007, 03:10:02 ÖS » |
|
öğrancilerin tr nin en iyi öğrancileri olduunu düşünmüorum..
zaten benm gibi biri bile bu okula girebiliosa, bn o öğrencilerin kapasitesinden şüphe ederim:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G.M.C
Biri_beni_durdursun
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 05, 2007, 04:48:45 ÖS » |
|
binalara, sınıflara ve sıralara biraz daha bakım yapmalılar bence.. en azından kuzey kampüse 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inal
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 05, 2007, 06:50:37 ÖS » |
|
söylediğiniz herseyde haklısınız ama okulun bize kattıgı ve bizim farkedemediğimiz seyler var...Bazen derslerden sıklıp neden geldim desemde, sonra burada cok mutlu oldugumun farkına varıyorum. ve ben okulumu seviyorum.  mezun olunca anlıyo insanlar okulun kıymetini:)
|
|
|
|
|
|
My life style determines my death style
|
|
|
|
caramel
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 05, 2007, 07:13:46 ÖS » |
|
türkiyenin en ii öğrencilerinin burada olduğuna inanmıyorum lise döneminden ya da okuldan tanıdığım birçok insan var haklarında kazandılar ama nsl bitirecekler diye düşünüyorum
öss ye hazırlanırken üniversite koşullarından çok şey beklemeyin diyordu konuştuklarım. ben öyle yaptım bu yüzden olsa gerek şahsen aradığımı buldum. kimi koşullar gerçekten çok kötü olsa da buna da şükür derim ben. beterin de beteri var...
|
|
|
|
|
|
"gizli bir hazine idim bilinmeyi istedim?"
|
|
|
schumi
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 05, 2007, 07:44:51 ÖS » |
|
söylediğiniz herseyde haklısınız ama okulun bize kattıgı ve bizim farkedemediğimiz seyler var...Bazen derslerden sıklıp neden geldim desemde, sonra burada cok mutlu oldugumun farkına varıyorum. ve ben okulumu seviyorum.  mezun olunca anlıyo insanlar okulun kıymetini:) ben de seviyorum okulda vakit geçirmeyi ama benim için bunun sebebi okulun fiziki şartları ya da eğitimi değil, içindeki arkadaşlarım. ______ bi de eklemeden edemicem, ne kadar paragöz bir okuldur bu ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ali sari
Newbie
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 05, 2007, 08:18:42 ÖS » |
|
Ben de türkiyenin en iyi öğrencilerinin burda olduğuna inanmıyorum çünkü öss yi herkes yapabilir.Bunun kapasiteyle alakası yok.Ama fiziki şartları dışında okulumu çok seviyorum ve on kez de girsem össye her seferinde bu okulu tercih ederim.Bence biraz fazla şey bekliyodunuz.Hepsi bu.Ayrıca kıymetini mezun olduğunuz zaman anlayacaksınız bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muhip
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 05, 2007, 08:39:43 ÖS » |
|
anantajları oldugu su götürmez bir gerçek ama galiba buraya gelmeden önce gozumde farklı canlandırdıgımdan hayal kırıklıgına ugradıgımı söyleyebilirim özellikle sınıfları görrünce...hazırlık sınıfı ogrencısı olarak ozellıkle kuzey kampustekı yadyok da okuyan bır hazırlık sınıfı ogrencısı olarak bogazıcının sınıfları oyle olmamalı dıye gecırdım içimden hala da aynı kanıdayım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
limonçiçeği
Biri_beni_durdursun
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 06, 2007, 01:00:58 ÖS » |
|
evet sınıflar gerçekten beklediğiniz gibi çıkmıo böyle bir okulda...böle bir sınıf... lisedeki sınıfım bile 4 misliydi yani... hani Boğaziçi diyince 'mezun olmadan bile iş teklifleri geliyo' diyorlardı ya bunun da gerçek olmadığını söylediler... sizce de öyle mi? ( herşeye rağmen burda olmaktan mutluyum  )
|
|
|
|
|
|
B.S. Pred Math Grad'11 M.A. Curriculum and Instruction'14
|
|
|
ali sari
Newbie
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 06, 2007, 03:49:18 ÖS » |
|
evet sınıflar gerçekten beklediğiniz gibi çıkmıo böyle bir okulda...böle bir sınıf... lisedeki sınıfım bile 4 misliydi yani... hani Boğaziçi diyince 'mezun olmadan bile iş teklifleri geliyo' diyorlardı ya bunun da gerçek olmadığını söylediler... sizce de öyle mi? ( herşeye rağmen burda olmaktan mutluyum  ) Ben okurken iş teklifi gelmesi için ya çok iyi bir not ortalamasının olması gerektiğini ya da bi klüpte çalışman gerektiğini düşünüyorum.Ama okurken olmasa da mezuniyetten sonra rahat bi şekide iş bulacağımız için sorun yok bence. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|