Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

38959 Mesaj 2819 Konu- Gönderen: 4875 Üye - Son üye: hamdicigerim
Sayfa: 1 2 3 4 5 [6]
Yazdır
Gönderen Konu: birazda okulu tartisalim  (Okunma Sayısı 15365 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
schumi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #75 : Mart 18, 2007, 05:27:15 ÖS »

sanırım bena sizin anlattığınız tam tersi oldu olaylar. bölümdeki insanların neredeyse hepsini inek olacak, kafa dengi adam bulamayacağım derken, ciddi ciddi yanıldığımı bölüme başladığımda anladım. evet bilmem kaç tane arkadaşımın not ortalaması 3.5 un üstünde ama adamların hayatı ders değil, neredeyse hepsi bi klup ya da spor aktivitesinde, sürekli derslerden konuştukları da olmaz hiç, ders geyiği çekemem diyosan hiç endişelenme, elbet kafa dengi adamlar bulursun, buyur, hoş gel.
terry_eagleton
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #76 : Mayıs 30, 2007, 06:53:10 ÖS »

bogazici denildigi zaman insanlar once bi durup düşünüyor bende gelmeden önce böyleydim ne kadarda büyütmüşüm gözümde Kararsız  hicte hayallerimin bogazicisi değil bazen okadar pişman oluyorumki neden geldim şu lanet olası yere diye ahh be gideydim itüye,yıldıza hiç değilse mühendis olurdum Üzgün

II n'y a pas de heros qui pense a sa fin
mrv
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #77 : Eylül 20, 2007, 03:23:02 ÖÖ »

Son olarak da kuzey kampüs gibi yeni öğrencilerden saklanan dev bi gerçek vardır.
ama o da komik bir diğer yüzüdür boğaziçinin...

vallahi doğru
bi arkadaşımın okulu boğaziçine gezi düzenlemiş arkadaş bayılmış okula sizi kesin güneye götürmüşlerdir kuzeye gitmediniz dimi dedim o ne ki dedi garibimin haberi bile yok halbuki bilse kuzey skk binaları tarzında binalarla dolu Kararsız
safuck
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #78 : Eylül 20, 2007, 04:43:42 ÖÖ »

olaya neden bu kdr kötümser bakıyosunuz!!ha kötü anılarınız olabilir lafım yok ama genellemeyin derim.çünkü diğer devlet üniversiteleri kuzeyden daha ii diiller bence.gidip gördünüz mü?ayrıca güney!!! gibi biyer başka yerde varmı?

sen ben ben sen
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #79 : Eylül 20, 2007, 05:21:37 ÖÖ »

kişisel sorunlarınız zaten kimseyi ilgilendirmez okulla ilgili..bırakın da onlar da size kalsın... he okulu beğenmediyseniz daha iyisini gösterin derim...bunu da kimsenn yapabileceğini sanmıyorum...okul beni kesmiyor...daha iyisi yok ama bu okul daha iyi olmalıydı diyorsanız da... kusura bakmayın da büyütüyorsunuz ya kendinizi ya da buraya gelmk için verdiğiniz emeği...hani şurda okuldan tamamen memnuniyetsiz olduğunu belirten insanlar eminim ki zaten çok büyük sıkıntılar içinde burayı kazanan insanlar değillerdir...çıkıp öyleyiz bile deseler hayatlarında sıkıntı görmediklerini daha da iyi anlamamıza yaricaktır bu dedikleri sadece...şu ülkede kaç insan gençliğinin en güzel yıllarını bunun gibi bir okulda veya çevrede geçirebiliyordur? hayır okulun eksikleri var ve bunu eleştirmekten vazgeçelim demek deil bu tabii ki...daha iyi olabilirdi...ama mevcut halden şikayet ederek yapılmaz bu...

biz de zamanında kapıdan girerken bikinili kızlar boğaziçine hoşgeldiniz deyip başımıza çiçeklerden bi halka geçiricek,malibu ikram edecekler falan diye beklioduk da olmadı işte napacaksın okul boktan!! Şaşırmış
« Son Düzenleme: Eylül 20, 2007, 05:28:56 ÖÖ Gönderen: nuitari » Logged
mrv
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #80 : Eylül 20, 2007, 11:37:32 ÖÖ »

biz de zamanında kapıdan girerken bikinili kızlar boğaziçine hoşgeldiniz deyip başımıza çiçeklerden bi halka geçiricek,malibu ikram edecekler falan diye beklioduk da olmadı işte napacaksın okul boktan!! Şaşırmış

kimsenin zaten böle ve buna benzer saçma salak bi beklentisi yok. okulu tartışalım başlığı altındayız ve buyüzden okulla ilgili bazı şeyleri paylaşmak amaçlı bişiler yazıyoruz derdimiz bişeyleri övmek yada yerden yere vurmak deil mevcut halde sıkıntılar var ve bunun daha iyi olabileceğini dile getiriyoruz
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #81 : Eylül 20, 2007, 06:52:07 ÖS »

kimsenin zaten böle ve buna benzer saçma salak bi beklentisi yok. okulu tartışalım başlığı altındayız ve buyüzden okulla ilgili bazı şeyleri paylaşmak amaçlı bişiler yazıyoruz derdimiz bişeyleri övmek yada yerden yere vurmak deil mevcut halde sıkıntılar var ve bunun daha iyi olabileceğini dile getiriyoruz

kusura bakma da ben o kadar şey yazmışken çıkıp da yapa yapa sondaki geyiği alıntı yapıp ona bişeyler yazmanı anlayamadım... güney kampüs elimizin altındayken kuzey kampüsün saklanmasını eleştirmek bahsettiğim  boş eleştiriye örnek olabilir mesela...yoksa senin dediğinin aynısını bende  dedim zaten.. okulun eksikleri var ve giderilmeli,giderilebilinir...hakkımızı gerektiği yrelerde tabii ki arayacağız fakat bu ülkedeki en iyi okullardan birinde olduğumuzu (gerek insan yapısı (kötünün iyisi) gerekse konumu dolayısıyla) unutmadan yapmamız lazım bunu... yıldızda itüde okuyan adamlara ayıp biz de okul boktan dersek...
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #82 : Eylül 22, 2007, 01:11:36 ÖS »

al sana bi kendini bilmez daha...neyse ya polemiğe girmeye bile değmessiniz.nasıl tipler olduklarınızı tahmin etmek çok da zor değil.bu konuyu uzatmıcam. Kararsız
vayy,üstinsan durumları Göz kırpan saygı duyuoruz ailecek  Dil çıkaran

übermenş alakasız Gülümseme hem de gayet alaksız.ama oldukça alakasız yaa  Kahkaha
opposition
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #83 : Ekim 11, 2007, 12:03:03 ÖÖ »

sizce bu okulun 'reputation'(!!) olarak şişirilmesinde AMERİKANCI veya tarikatçı bi amaç var mı??farkındalığı en yüksek olan adamlar burada.ve burası ne yazık ROBERT in devamı..bu tartışmaya değer..
 saygılarımla..
Sayfa: 1 2 3 4 5 [6]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: