|
rockytop
|
 |
« : Eylül 24, 2006, 05:24:14 ÖS » |
|
bu kulup var bilim kurgu&fantazi kulubü yok okulda helal olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muhip
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 24, 2006, 05:29:53 ÖS » |
|
sadece ismi var yani öyle mi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tarık
Newbie
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 28, 2006, 07:59:30 ÖS » |
|
Hakikaten ya; geçen seneden beri katılmak için arayıp duruyorum ama bir türlü bulamadım. Yer yarılıp da içine girmiş sanki. Dedektörle mi arasak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muhip
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 29, 2006, 06:17:43 ÖS » |
|
en azından ismi var.bir başlangıç yapmışlar bırakmışlar demek...neyse inş. gün yüzüne çıkarlar tez zamanda..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamia
Newbie
yummy
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 29, 2006, 07:35:00 ÖS » |
|
bende okula kadolduğum gün arayıp araştırmıştım, yokmuş.. çok şaşırdım açıkçası boğaziçinde olmamasına ve üzüldüm tabii..
|
|
|
|
|
|
get over..
|
|
|
habib
Newbie
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 11, 2006, 11:58:01 ÖS » |
|
arkadaşlar etik değerler kulübü diye bişey var hatta geçen sene Mithat Alam'da Çağrı filmini göstererek baya bi sansasyon da yapmışlardı okulda, ama şimdi okul bi ayarlama çekiyo kulübe, daha da "etik" hale getirmek için olsa gerek  you see...
|
|
|
|
|
|
hayati yaşar
|
|
|
ahmedinejad
Newbie
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 09, 2007, 11:06:01 ÖS » |
|
etik değerler kulübü var ben de üyeyim kim demiş yok diye geçen sene mithat alamda gösterilen ahlaksız filmlere karşı bir tepki olarak çağrı filmi gösterildi ama bu sene pek bi faaliyet olmadı isteyenleri üye yapabilirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nuitari
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 10, 2007, 12:25:46 ÖÖ » |
|
etik adı altında tepkinin dini verilmesi komik kaçmış biraz gerçi ama...ne diyim....mithat alamdaki filmlerin olayı da pek bi komikti ya  :abi bizim okulda deepthroat die film gösteriolar diyip çevre ünilerdeki arkadaşların kopmalarına neden olmuştum..o maili hala saklıorum bakıp bakıp gülüyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 24, 2007, 12:27:27 ÖS » |
|
bu kulup var bilim kurgu&fantazi kulubü yok okulda helal olsun.
sahi bilim kurgu&fantazi klübü yok mudur arkadaşlar?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
schumi
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 24, 2007, 12:51:28 ÖS » |
|
bizim okulun yönetimini açmaz öyle şeyler, ama frp ile falan ilgileniyorsan, oyun kulübüne(gerçek macera oyunları olan  ) gideceksin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damladamla
Jr. Member

. . .
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 24, 2007, 01:01:17 ÖS » |
|
etik değerler kulübü var ben de üyeyim kim demiş yok diye geçen sene mithat alamda gösterilen ahlaksız filmlere karşı bir tepki olarak çağrı filmi gösterildi yani tek bişi diycem neye göre etik, kime göre etik ve ahlaksız film? o nasıl ???izledikten sonra ahlaksız mı oluoruz  yoksa o filmler de sadece yasamın bazı anlarını mı yansıtıo? tüm insanların içinde bi yerlerde gizleseler bile var olan... düzenleme: asıl yazı alıntının içine girmiş, çıkarttım
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 24, 2007, 10:08:44 ÖS Gönderen: schumi »
|
|
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 24, 2007, 01:44:08 ÖS » |
|
bizim okulun yönetimini açmaz öyle şeyler, ama frp ile falan ilgileniyorsan, oyun kulübüne(gerçek macera oyunları olan  ) gideceksin okul neden açmasın fantazi klübü anlamadım  bir de bildiğim kadarıyla klüpler öğrencilerin girişimiyler kuruluyor,bence bir topluluğun beğenisini temsil eden bir klübün okul yönetimince tanınmaması ilginç olurdu..oyun klübüne uğrarım sanırım evet 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
schumi
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 24, 2007, 02:12:35 ÖS » |
|
ya olay şöyle, 5 sene öncesinde FRP ülkemizde hoş olmayan bir ün yapmıştı bildiğin üzere, bizim okulun da yalan yanlış bunu duyup kafalarında FRP=kötü,cıss imajı oluşmuş sanırım, bu yüzden kulübünü kurmayı geçtim, BUOK bile FRP ile ilgili organizasyon yapmak için kırk takla atıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nuitari
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 24, 2007, 03:34:42 ÖS » |
|
hayır resmen kurulan klüplere okul maddi kaynağı garantilemiş oluyor..e dolayısıyla oyun klübü gbi birşey varken kurulması da desteklenmiyor bu durumda...sanmıyorum frp ünüyle falan ilgili olduğunu..öyleyse onların cehaletlerine koyim
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 24, 2007, 03:42:18 ÖS Gönderen: nuitari »
|
|
|
|
|
schumi
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 24, 2007, 10:05:25 ÖS » |
|
ben iki şeyi birbirine karıştırıp yazmışım, aslında frp kulübünün açılamamasının nedeni nuitarinin dediği, buok'un frp organizasyonu yaparken kırk takla atmasının sebebi de benim dediğim sanırım şimdi doğru oldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|