Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40729 Mesaj 3538 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: BUFOK  (Okunma Sayısı 3322 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bushwacker
Newbie
*

Üyelik Bilgileri WWW
« : Eylül 27, 2006, 01:41:57 ÖÖ »

Selamlar arkadaşlar,

Tanışma çayımız haftaya çarşamba 17:30'da olacak, yer daha tam belli değil fakat belli olduğunda burdan ve okuldaki mesaj panolarından öğrenebilirsiniz.

Klübe girdiğinizde fotoğraf çekmeyi bilmeyenler için fotoğraf seminerler ve karanlık odaya ilgili olanlar için karanlık oda seminerleri olacak. Ayrıca bu sene her ay sonunda sergilenmek üzere konulu sergiler yapmayı planlıyoruz ki bu sergilere katılım bütün klüp üyelerine açık ve ek ücret talep edilmeyecek.

Siz klübe üye olup aidatınızı verdiğinizde (ki yıllık 25-30 milyonu geçmez heralde bu rakam) sahip olacağınız haklar: seminerlerini aldığınız takdirde karanlık odayı kullanabilme(kimyasallar bizden, fotoğraf kağıtlarınızı kendiniz getiriyorsunuz), istediğinizde ve talep ettiğinizde kendinize özel kişisel sergi açabilme, haftasonları yapılacak teknik gezilere ve fotoğraf gezilerine katılabilme, bir yönetim kurulu üyesinin gözetiminde fotoğraf filminden fotoğraf scanleme(klüp odasında güzel bir scannerımız var), klübün toplantılarına ve bütün aktivitelerine dahil olabilme.

1.500 ytl'lik makina olayını ise ilk defa duyuyorum, yok öyle bişey arkadaşlar =)
kendi makinanızla istediğiniz gibi çekebilirsiniz.

Klüp odası, klüplerin olduğu çalışma salonuna girdiğinizde sağ tarafta kalıyor. 1. kapı ensonun, 2. kapı büsas'ın, 3. kapı ise büfok'un kapısı(türk müziği klübü ve sinema klübü ile ortak oda kullanıyoruz). Karanlık oda da bu odanın içinde.

Fotoğraf dersine gelince, sanırım jeffrey baykal rollins'in verdiği basic photography'den bahsediyorsun. Ben hem okuldaki seminerlere katılmama hem de ifsak'tan temel fotoğraf seminerlerine katılmama ve fotoğraf çekmeyi gayet iyi bilmeme rağmen bu sene jeffrey'den basic photography dersini aldım. bişeyler öğreneceğime ve boşa gitmeyeceğine de eminim.
istersen alabilirsin tabi ki =)

Stay Hungry.
Stay Foolish.
hatche
Newbie
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ekim 06, 2006, 11:55:29 ÖÖ »

tanışma çayının yeri belli oldu zamanda bi değişme var.9 ekim pazartesi günü saat 17.00 da turgut noyanda (kuzey bimin altında) olacak.görüşmek üzere

h.k.
iktisat 3.sınıf
hatche
Newbie
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ekim 15, 2006, 12:53:57 ÖÖ »

merhabalar
sonunda seminer tarihlerimizi ve yerimizi
ayarlayabildik. Dort tane temel fotografcilik
seminerimiz olacak bildiginiz gibi. Dort hafta boyunca
ucer gun seklinde veriyoruz. Seminerlerin hepsine
gitmenize gerek yoktur. Yani; her hafta yalnizca bir
seminere katilmaniz yeterlidir ve seminerlere katilmak
icin kulube uye olmaniz veya ayrica bir ucret odemeniz
gerekmemektedir. gelin bi bakın sonuçta özel bi ilginiz olmasada
hayatınız boyunca bi sürü fotoğraf çekceksiniz.

1. Seminer: 16 - 17 - 18 Ekim
2. Seminer: 30 - 31 Ekim ve 1 Kasım
3. Seminer: 6 - 7 - 8 Kasım
4. Seminer: 13 - 14- 15 Kasım

Yer: M 2152
Saat: 17:00

h.k.
iktisat 3.sınıf
tdipcin
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ekim 15, 2006, 01:28:32 ÖÖ »

bir yeni olarak mazur görmeniz dilekleriyle  "Yer: M 2152"nin anlamını öörenmek istiyorum (valla neresi oluyor orası_?)

2. erkek asil odası 512
güneyde 50-60 kişilik grup başı...
sniper
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ekim 17, 2006, 09:44:44 ÖS »

muhendislik binası(guney kampuste) 2152 nolu sınıf
sniper
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ekim 31, 2006, 11:43:43 ÖÖ »

ya bu haftaki seminerlerin sınavların baslaması nedeni ile iptali gibi bi durum var mı?NeyNeyNeyNey
bushwacker
Newbie
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Kasım 02, 2006, 11:02:12 ÖS »

malesef =(

ama zaten her hafta 3 section oluyor biri uyar sanki muhakkak =/

Stay Hungry.
Stay Foolish.
sniper
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Kasım 07, 2006, 02:17:26 ÖÖ »

walla salı math persembe bio olunca (e tabi bunların chapterları birikmiş Utandım) olmuo gelemedik yani o hafta!İkinci donem yine olacak mı böle bi seri olmazsa eksik kalanlara geliriz ikinci donem?
hatche
Newbie
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Kasım 07, 2006, 04:07:27 ÖÖ »

seminerler ikinci dönemde oluyor istersen öyle yapabilirsin ama Cem seminerleri nete vermişti ikinci seminerin linki aşağıda
http://eshek.blogspot.com/2006/08/seminer-2.html
bi bak bi problem olursa anlamadığın bi yer falan 3.seminerde sorarsın Gülümseme

h.k.
iktisat 3.sınıf
migi
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Şubat 26, 2007, 11:23:05 ÖS »

ya bende uye olmak ıstıyorum ama ıkı defadır klup odasına gıdıyorum kapalı...ayrıca phoshopla ılgılı bır semıner duzenlemeyı dusunuyor olabılır mısınız...olee genıs caplı degıl ama bu konuyla ılgılenen arkadaslara yardımcı olabılecek arkadaslar var mıdır kı klubumumuzde...neyse ben ılk once uye olmak ıstıyorum... Gülümseme Gülümseme
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-