gizemzem
Jr. Member

never ending way...
|
 |
« Yanıtla #15 : Ekim 20, 2006, 04:18:15 ÖS » |
|
merhaba..bende büfoka katılmak istiyorum ama biraz geç oldu sanırım.zaten bu sene kilyosta olduğum için bütün klupleri seneye sarkıttım.bişi sorucam.ben digital makine almak istemiorum.daha klasik olsun istiom.netliğini fln kendim ayarlayabileceğim rus yapımı fln..ne önerirsiniz??
|
|
|
|
|
|
melekler gidince bende gidicem,hiç gitmediğim yerlere...
|
|
|
|
bushwacker
|
 |
« Yanıtla #16 : Ekim 23, 2006, 05:02:17 ÖÖ » |
|
yo geç olmadı istediğiniz zaman gelip üye olabilirsiniz zaman kısıtlaması yok
seminerler dışında gezi aktiviteleri de genelde haftasonları oluyor, kilyos un sorun oluşturacağını sanmam
klüp odasına bekleriz =)
|
|
|
|
|
|
Stay Hungry. Stay Foolish.
|
|
|
gizemzem
Jr. Member

never ending way...
|
 |
« Yanıtla #17 : Ekim 28, 2006, 11:35:21 ÖÖ » |
|
peki fotoğraf makinası hakkında?
|
|
|
|
|
|
melekler gidince bende gidicem,hiç gitmediğim yerlere...
|
|
|
|
bushwacker
|
 |
« Yanıtla #18 : Ekim 29, 2006, 03:18:57 ÖS » |
|
peki fotoğraf makinası hakkında?
bu hafta değil haftaya haftasonu sanırım teknik gezi olacak fotoğraf klübünün düzenlediği orda size istanbulda nerden ucuza makina alınır nerde ucuza film yıkatılır nerden ucuza film vs fotoğraf malzemesi alınır göstereceğiz sen bir klübe uğra, mail'ını bırak, seminerlere falan katıl salı günü toplantımız var ona da bekleriz kilyostayım diye üzülme, kilyostasınız diye öksüz hissetmeyin servis mervis kalkıyor haftasonları da aktiviteler var mail grubu da var işte öyle yani =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daydream
Newbie
|
 |
« Yanıtla #19 : Kasım 23, 2006, 11:53:07 ÖS » |
|
slmm ben bi arkadaşımla klube üye olmak istiyorz ama sanırım biraz geç kaldık. çok şey kaçırdık mı??onları telafi edebilir misyiz?? bi de hangi günler ders oluyor?? çok tşk...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bushwacker
|
 |
« Yanıtla #20 : Kasım 24, 2006, 12:01:55 ÖÖ » |
|
slmm ben bi arkadaşımla klube üye olmak istiyorz ama sanırım biraz geç kaldık. çok şey kaçırdık mı??onları telafi edebilir misyiz?? bi de hangi günler ders oluyor?? çok tşk...
Dersler bitti malesef =/ Gelecek dönem tekrar olacak ama, o zaman bekleriz =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daydream
Newbie
|
 |
« Yanıtla #21 : Kasım 24, 2006, 08:47:30 ÖS » |
|
hımm ok artık gelecek döneme kaldı o zamn hemen dönem başında kayıt olsak ii olcak:) tşk...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
su
|
 |
« Yanıtla #22 : Kasım 26, 2006, 08:21:20 ÖS » |
|
benn de üye olmak istiyorum. hiç bilgim yok gerçi ama fotoğraf çekmeyi seviyorum. bu yakınlarda bi makine alıcam, biraz kendi kendime takılıp kulübe katılmayı düşünüyorum. bekleyin beni :b
|
|
|
|
|
|
Hayat benle dalga geçiyor.
|
|
|
xtrablack
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 08, 2007, 12:41:17 ÖÖ » |
|
dönem başından beri gerçekten bi dünya şey öğrendim. şu makiinayı tutmayı bile bilmiyordum seminerler ve kulüptekiler sayesinde öyle şeyler öğrendim ki fotolarımı çıkarttıktan sonra kendim bile inanamıyorum aman allahım bunlar benim eserim mi diye... neyse ilerleyen günlerde o mükemmel arkadaş çevresinin içinde daha sık bulunmayı planlıyorum. büfoklular kendine ii baksın... 
|
|
|
|
|
|
'Burning my dreams...'
|
|
|
G.M.C
Biri_beni_durdursun
|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 17, 2007, 02:35:08 ÖÖ » |
|
2.dönem katılabiliyo muyuz?
çok şey kaçırmış olur muyuz:)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 17, 2007, 02:42:03 ÖÖ Gönderen: G.M.C »
|
|
|
|
|
zanani555
Newbie
|
 |
« Yanıtla #25 : Şubat 18, 2007, 12:36:21 ÖÖ » |
|
ewet bende bu dönem katılmak istiyorum katılabilirmiyiz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
antidepresan
Newbie
nobody is perfect so I am nobody
|
 |
« Yanıtla #26 : Temmuz 29, 2007, 09:33:44 ÖS » |
|
acaba önce bl süre seminerlerle birşeyler anlar hale gelmek sonra bi makina almak daha mı mantıklı olur yoksa öğrendiklerini bu süreçte icra etmek için önceden bi tane makina edinilmeli midir?
|
|
|
|
|
|
E.A.
|
|
|
|
hatche
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 02, 2007, 07:56:08 ÖS » |
|
acaba önce bl süre seminerlerle birşeyler anlar hale gelmek sonra bi makina almak daha mı mantıklı olur yoksa öğrendiklerini bu süreçte icra etmek için önceden bi tane makina edinilmeli midir?
dönem başladığında kayıt işleri sınıf ayarlaması yapar yapmaz seminerler başlıyor.bu senede sanırım 15 ekim haftası seminerler başlar. 1. seminerde fotoğrafın kısaca tarihi gelişimi anlatılıyor. 2 seminerde ise temel bilgilere geçiliyor ve genelde 2. ve ya 3 seminer verildikten sonra bi teknik gezi yapılıyor.burda fotoğraf makinesi almak isteyenlere yardımcı olunuyo. özellkile 2. el makine almak istiyosanız kesinlikle teknik geziye katılmalısınız. ayrıca yine temel seminerler bittikten sonra da bir teknik gezi olur. ilk aşamada makinen yoksa seminerde anlatılanlar biraz havada kalıyor ancak daha sonra makine alınca kolayca bu açığı kapatabiliyosun.klüp aktarımlarınada makineni alıp gelirsen birileri mutlaka yardımcı olur  yani diyeceğim odur ki makine almak istiyorsan teknik gezileri bekle 
|
|
|
|
|
|
h.k. iktisat 3.sınıf
|
|
|
damladamla
Jr. Member

. . .
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 11, 2007, 10:38:45 ÖÖ » |
|
''burda fotoğraf makinesi almak isteyenlere yardımcı olunuyo. özellkile 2. el makine almak istiyosanız kesinlikle teknik geziye katılmalısınız'' kaliteli 2. el bi makine ortalama ne kadardır? ayrıca bi arkadaş evde kullandıgımız makinelerle de başlayabilirsiniz demiş nasıl yani bildigimiz şu eski makineleri de kullanabilirmiyiz başlangıç olarak? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mor Köpüklü Sabun
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 17, 2007, 05:34:37 ÖS » |
|
bu yıl üyelikler ne zaman başlıyo? bu sene kazandm daha kaydımı bile yaptrmadm ama şu fotorafçılk klubüyle ilgili hiç bi şey kaçırmak istemiyorum =) en erken ne zaman ve nereden klübe katılabilceimi söyleyeblrsenz sewnrm =)
|
|
|
|
|
|
Why not?
|
|
|
|