Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriþ yapýn veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya týklayýn.

Kullanýcý adýnýzý, parolanýzý ve aktif kalma süresini giriniz

Geliþmiþ Arama

40729 Mesaj 3538 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Sayfa: [1]
Yazdýr
Gönderen Konu: BEÞÝKTAÞÞÞÞ  (Okunma Sayýsý 2698 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
josphine
Full Member

Mesaj Sayýsý: 187

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 18, 2006, 08:17:32 ÖS »

þimdi bu konunun burda iþi ne diyenlerinz olucak ama bi istek ne de olsa deyip en uygun burayý buldm Kahkaha
bi de alt forumlara bakmayanlarýnz varsa bile buraya bakýyodr herkes!geçen sene görüyodm okulda gs we fb için kulupler war maçlara fln gidiyolar
ama bjk nin yoktu yada bn bilmiyorum.koskoca boðaziçi nerde bu bjkliler bzm niye kulubümz yok biz niye toplanýp maça gitmiyorz??? btn bjklileri buraya bekliyorum Göz kýrpan

bþk
eresbos
Newbie
*

Mesaj Sayýsý: 21

Üyelik Bilgileri
« Yanýtla #1 : Eylül 18, 2006, 10:37:21 ÖS »

Ayyyynen katýlýyorum. Aslýnda geçen bir kere toplanýldý galiba ama devamý gelmedi. Ben hazýrým Boðaziçili kartallarla takýlmaya ve benim gibi düþünen birçok beþiktaþlý olsa gerek bence...

..CB...
ie 1.sýnýf
bounboun
Hero Member

Mesaj Sayýsý: 793

Üyelik Bilgileri
« Yanýtla #2 : Eylül 19, 2006, 08:17:47 ÖS »

walla var galiba bööle biþi...boðaziçili kartallar die hata fanatik abim kendi elleriyle üye yapmýþ bni Gülümseme bi mail gelmiþti soora ses çýkmadý hiç...
Lethe
Full Member

Mesaj Sayýsý: 100

Üyelik Bilgileri
« Yanýtla #3 : Eylül 21, 2006, 12:48:12 ÖS »

Ýþte geLdim burdayIm..

.. Death is certain, but Life is a Choice ..
pascalnouma
Newbie
*

Mesaj Sayýsý: 6

Üyelik Bilgileri
« Yanýtla #4 : Eylül 22, 2006, 01:41:23 ÖÖ »

arkadaþlar boðaziçili kartallar hala mevcut.en yakýn zamanda pazar günü ankaragücü maçýna gidicez.okulda saat 18.30da buluþup gidiyoruz inönüye.bekleriz isteyenleri de,erkek,kýz fark etmez.
josphine
Full Member

Mesaj Sayýsý: 187

Üyelik Bilgileri
« Yanýtla #5 : Eylül 22, 2006, 06:25:02 ÖS »

walla çok sevindm bu pazar gelemem ama diðerlerinde katýlýrým.üye fln olmk için biþi yapýlýyo mu?
yani isteyen gelince herkese yetck kdr bilet nasýl mewcut oluyo?fener maçý özellikle gidilick mi?

bþk
pascalnouma
Newbie
*

Mesaj Sayýsý: 6

Üyelik Bilgileri
« Yanýtla #6 : Eylül 22, 2006, 09:34:15 ÖS »

yani bilet garantisi yok tabi ki ama çoðumuzun kombinesi var zaten ben dahil.bütün maçlarda ordayýz yani.üye olmak için bi þey yapmana gerek yok,yahoogroupumuz var "bounbjk" yazarsan bulursun.maçlara gidiyoruz yani basket olsun futbol olsun.tekrar söylüyorum pazar günü saat 18.30da güney kapýda buluþuyoruz,ankaragücü maçý için.
Sayfa: [1]
Yazdýr
Gitmek istediðiniz yer:  

-