|
blindguardian
|
 |
« : Eylül 20, 2006, 02:48:03 ÖS » |
|
müzik kulübü için başlık açılmamasına çok şaşırarak kendim açıyorum bu başlığı.hadi hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ffarken
Evrensel Gözlemci
tufenk icat oldu donluk bozuldu..
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 20, 2006, 02:50:22 ÖS » |
|
SAOLASIN.. FOLKLOR KULUBUMUZ DE ACILMAMIS... BEN DE ONA BAKMAMISTIM AMA SIMDI FARKEDINCE MORALIM BOZULDU..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blindguardian
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 21, 2006, 03:09:12 ÖS » |
|
biraz reklam yapıyım müzik kulübüne üye olmak için, müzikle sadece dinleyici olarak ilgilenmeniz bile yeter. müzik kulübünde piyano, gitar, davul, keman gibi enstrüman dersleri alabilir; klasik, caz ve rock korolarına katılabilir; taşoda'da grup çalışmaları yapıp, dönem sonlarında bu çalışmaları öğrencilere sunabilir; komitelerde görev alabilir ve BUMK üyelerine sunulan indirimlerden yaralanabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muhip
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 23, 2006, 09:38:45 ÖS » |
|
peki mesela keman kursu na gelmek istiyorum diyelim bu kurs haftada kaç saat, işleyişi nasıl, üye olmakiçin napmalıyız..ve ne zaman başlıyor faaliyetleri..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madi
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 24, 2006, 02:24:23 ÖS » |
|
bence biraz daha düşün ve ona göre seç çalacağın müzik aletini..
ben de hazırlıktayken keman çalmıştım hatta gösteriye de çıkmıştım büfk kulübüyle..
ama gel gör ki gösterinin ardından kemanın kutusunu açıp da çalmaya çalışma cesaretini hala
kendimde bulamadım...
kemanın zor yanları vardır: -akordunu yapmak bi iştir..ama tuner denen aleti alıp onu kullanabilirsin.. -perdesi yoktur, her çalışında "entonasyonun bozuk" lafını duymaya alışmalısın.. -sesi yüksek çıkar evde kolay kolay çalışamazsın bla bla bla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muhip
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 24, 2006, 04:42:33 ÖS » |
|
yakından biliyorum kemenın zorluğunu çünkü iki kardeşimde kemana çalııyor..bayağı ilerlettiler..önceden gıy gıy sesler çıkıyordu şimdi dinlnenecek seviyeye geldiler.ama güzel çalaan olunca kulağa hoş geliyorr ya..ayrıca o kadar öğrenmişken bırakmasaydın peşini keşke..ama ben özellikle ney öğrennmek istiyorum..gerçi çok çalışma isteyen bir iş oldugunu biliyorum ney öğrenmenin ama benimde inşallah sonradan hevesim kaçmmaz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
su
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 13, 2006, 06:24:51 ÖS » |
|
of off, öncelikle keman çalmak çok isterim ama olmazsa piyano da olabilir. tabi kolay değil biliyorum ama keman için çok hevesliyim.
nasıl kaydolabiliriz?
ayrıca bu kurslar hakkında daha detaylı bilgi verebilir misiniz lütfen? çömezin önde gideniyim de (:
|
|
|
|
|
|
Hayat benle dalga geçiyor.
|
|
|
|
muhip
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 13, 2006, 10:04:53 ÖS » |
|
keman çalmak istiyosan birazcık sabırllı olman gerek eğer öyle olduğunu düşünüyosan başla derim..kardeşlerimden biliyorum şimdi gerçi ikiside çok güzel çalıyo da başlarda çıkan gıy gıy seslerinden evcenek yeterrrrr diyoduk..  ama sonu güzel oluyo,yani çalmaya başlayınca..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 24, 2007, 12:15:53 ÖS » |
|
caz çalışmalarını kendi gözlerimle görmek için sabırla bekliyorum şimdilik,caz korolarını merak ettim üstelik  caz ve koro ikilisi ilginç geldi de 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sehla26
Newbie
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 05, 2007, 08:05:07 ÖS » |
|
keman öğrenmek için ne yapmam gerekio kulübe üye oldum ama daha hiç uğramadım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nuitari
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 05, 2007, 08:07:00 ÖS » |
|
 hahaha.. süper... klübe uğraman yaratıcı bir fikir olabilir mi sence de?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sehla26
Newbie
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 08, 2007, 08:16:44 ÖS » |
|
çok zekisin. uğrayanlar kimseyi bulamadığını söyleyip duruyor. neyseki bugün standa uğrayıp biraz bilgi alabildim. bir çömez olarak burdan bilgiyi ben vereyim soranlara. ben kemanı sordum. her hafta 1 saat ders oluyor saati 20 milyon. dersler birebirmiş. kemanda birden fazla da olabilirdi hem fiyat düşerdi ama neyse bu da gayet uygun. kemanı kendiniz temin ediyorsunuz anladığım kadarıyla. keman fiyatları da 50 ytlden başlıo nerden sonlandığını kestiremedim. tabi 50 ytl olan ikinci el kötü marka falan. kemanı bir bilene danışmadan sakın almaya kalkmayın boşa kürek çekmiş olursunuz. zira ben denedim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 09, 2007, 10:05:25 ÖS » |
|
50 ytl ücret karşılığı edineceğiniz keman konserde kırmalık felandır (gotik metalde kullanılıyodu sankim keman,o da kırılır nolcek) o kalitede bir keman ile eğitim görmeye çalışmak-abartmıyorum-hiç keman eğitimi almamaktan daha hayırsız olurdu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revenge
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 16, 2008, 01:40:58 ÖÖ » |
|
ben gecen sene gitar kursuna gittim 1-2 ay kadar sonra bıraktm şimdi geliştrmek istiorum..ufak capta batery deneyimim de var gitar ve özellikle de batery dersi almak istiorum yardmcı olursanz cok sevinrim=) bir grupta batery calmayı deli gibi istiorum..bi müzik aletnden öte batery benm için=)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 16, 2008, 01:46:05 ÖS » |
|
Müzik klübünde aradığınız yardımı bulabilirsiniz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|