Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34501 Mesaj 2191 Konu- Gönderen: 3056 Üye - Son üye: intinyNeT
Sayfa: [1] 2 3
Yazdır
Gönderen Konu: ağladıklarınız..  (Okunma Sayısı 3220 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
elfaybik
Evrensel Gözlemci
*

each moment here, i die a little more..

Üyelik Bilgileri
« : Şubat 01, 2007, 04:35:16 ÖÖ »

sisi en çok/az aalatan şeler nelerdir? paalaşmak istienner buyursun derim..

take my life, i don' need it anymore..
Kuzey
Hero Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Şubat 01, 2007, 03:31:56 ÖS »

Ben yılda bir falan ağlarım, yıllık bir senfoni gibi bir şey o da genelde kötü giden hayatım içindir Dil çıkaran

Sevdamızın adı berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun !
ssergee
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Şubat 03, 2007, 10:20:36 ÖS »

bırısı yaramı destıyse aglayabılrım, gayet normal herkes aglasın lutfen
elfaybik
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Şubat 06, 2007, 01:55:34 ÖS »

her şee aalarım.. sulugösün tekiim.. ama en çok aalatan ş sanırm erkekler oldu bni.. :s Üzgün :/

kwon21nowember87
Biri_beni_durdursun
*

bindik bir alamete:D hadi hayırlısı..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Şubat 08, 2007, 02:11:54 ÖÖ »

ben yaklaşık iki yıldır beni üzen sevindiren hiçbir şeye ağlayamadım:( ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum bir türlü...buradan ilan veriyorum beni ağlatacak biri aranıyor:P ama şimdiden söyleyeyim işi gerçekten çok zor.

I love to listen,I listen to love...
hutku
Hero Member

bu ülkede herkes kardeştir,beynine iyi yerleştir

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mart 12, 2007, 12:41:30 ÖÖ »

Ya ama haksızlık kızlar çatır çatır ağlayabiliyo bişe olunca biz erkekler ağlayamıos..
 Ney

Her Şey Vatan İçin...KİMYA
Mor Köpüklü Sabun
Full Member

a.k.a ANJEL

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ağustos 19, 2007, 01:25:14 ÖÖ »

erkekleeeer :S daa doorusu, bi erkek  Kararsız
onun dışında ters giden hayatım
nedensiz sinir bozuklukları

ama bence aalamak isteyip de aalayamamak çok korkunç ya :S şu son zamanlarda oluyodu, aalasamda rahatlasam diodm, ama aalayamadkça darlanıodm.. kısır döngü kısaca, puf..

Why not?
serendipity
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ağustos 26, 2007, 01:49:53 ÖS »

elfaybikcim beni en cok ağlatan senin şu konuşman.niyetim tartışmak değil.bu şekilde yazmak kişisel tercihin olabilir fakat tek istediğim Türkçemize birazcık olsun saygı..kastım kısaltmalar değil.misal:güzelim z varken s kullanmak niyedir?Ney??
                                 sevgiler...........
« Son Düzenleme: Ağustos 26, 2007, 01:54:10 ÖS Gönderen: serendipity » Logged

sakın kal deme bana.gidiyorum alışamadım bu kente..
elfaybik
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ağustos 30, 2007, 01:49:34 ÖS »

elfaybikcim beni en cok ağlatan senin şu konuşman.niyetim tartışmak değil.bu şekilde yazmak kişisel tercihin olabilir fakat tek istediğim Türkçemize birazcık olsun saygı..kastım kısaltmalar değil.misal:güzelim z varken s kullanmak niyedir?Ney??
                                 sevgiler...........

bu konu çok tartıjıldı.. yeri geldiinde bn d gaet ii kullanıorm serendipity'cim, ama burda nası raat oluosam öle yasıorm. bikaç kere sorun tejkil etti bnm yası jeklim ama sonunda kabullenildi sanıodm :/ yanılmıjım sanırm.. ya merak etme cnm, nrmlde ciddi bi yası fln yasarkene böle yasmıorm.. Türkçe'ye d biçok kijiden daa çok saagım olduuna baase farım.. umarm yannıj annajılmam.. sefgiler cnm

MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ağustos 30, 2007, 02:18:20 ÖS »

söyleyeceğim sadece bir öneri;
maksat biraz fantezi ise,karmaşıklık ise,bilgimizi "nası marjinal yazarsam daha estetik olur" gibi kullanmak yerine,atıyorum kafamızdan yeni bir gramer şekillendirmek için kullanabiliriz.mesela kendi dilini oluşturabilirsin  Gülümseme
Champker
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Ağustos 30, 2007, 02:30:01 ÖS »

bu konu çok tartıjıldı.. yeri geldiinde bn d gaet ii kullanıorm serendipity'cim, ama burda nası raat oluosam öle yasıorm. bikaç kere sorun tejkil etti bnm yası jeklim ama sonunda kabullenildi sanıodm :/ yanılmıjım sanırm.. ya merak etme cnm, nrmlde ciddi bi yası fln yasarkene böle yasmıorm.. Türkçe'ye d biçok kijiden daa çok saagım olduuna baase farım.. umarm yannıj annajılmam.. sefgiler cnm

Gerçekten ben de anlamakta bazen zorluk yaşıyorum. Bir kurs açsan fena olmaz. Ya da yavaş yavaş alışacağız sanırım, yeniyiz nede olsa...  Kahkaha

Bu arada konu ile ilgili üye resmim biraz ipucu veriyor. Ayrıntısı şimdilik kalsın...  Göz kırpan

Every new beginning comes from some other beginning's end.
elfaybik
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ağustos 30, 2007, 02:33:36 ÖS »

söyleyeceğim sadece bir öneri;
maksat biraz fantezi ise,karmaşıklık ise,bilgimizi "nası marjinal yazarsam daha estetik olur" gibi kullanmak yerine,atıyorum kafamızdan yeni bir gramer şekillendirmek için kullanabiliriz.mesela kendi dilini oluşturabilirsin  Gülümseme

yok cnm ya, bnm öle dil olujturma gbi bi çabam yok.. bu sadece bna ait bi yası jekli o kdr.. nsse, esas konu daılıo.. lütfn benne sorunu olan bna direk msj atsn. konuyu daıtmia gerek yok sanırm.. sefgiler herkese..

serendipity
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Ağustos 31, 2007, 02:25:42 ÖS »

sevgiler...........

alışcaz artık napalım Göz kırpan

sakın kal deme bana.gidiyorum alışamadım bu kente..
elfaybik
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Eylül 04, 2007, 12:39:02 ÖÖ »

sevgiler...........

alışcaz artık napalım Göz kırpan

alıjırsın bea serendipity'cim..bajta biras sorlansan da, saman geçtikçe sn d alıjcan Göz kırpan herkese mutlu gcler...

bu sıra bni en çok aalatan jelerdn biri d istediim ilgii görememem :s daa doorusu ilgi göstermesi gereken kijinin ilgisini hissettirememesi..

k.furkan
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Eylül 04, 2007, 09:02:58 ÖÖ »

kızlar çok ağlattılar beni....
Sayfa: [1] 2 3
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: