Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34502 Mesaj 2191 Konu- Gönderen: 3058 Üye - Son üye: vesiadakedert
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: anılarınız..  (Okunma Sayısı 1289 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
elfaybik
Evrensel Gözlemci
*

each moment here, i die a little more..

Üyelik Bilgileri
« : Şubat 02, 2007, 04:37:18 ÖS »

bislernen paalaşmak istediinis anılarınısı buurun burada yasın.. hadi kolaa gelsn..

take my life, i don' need it anymore..
Kuzey
Hero Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Şubat 02, 2007, 04:51:15 ÖS »

Kahkaha bir kerede sen başla derim şu birşeyleri anlatmaya, hep bize bırakıyorsun işin zor tarafını, olmuyor ama Sırıtan

Sevdamızın adı berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun !
elfaybik
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Şubat 02, 2007, 05:44:18 ÖS »

Gülümseme öle olsn kuzey.. başliim hade.. kardeşimnen aramda 3 yaş far. onu ben büüttüm gbi bi ş.. annem çalıştıı içn akşama kdr bn oonardm kardeşimnen.. o küçükken altını deiştirirdm, uuturdum, yemeini yedirirdm. elazı'a gelnce 3. sınıftaakene ona bnm dier önnüümü giidirip okula götürürdüm.. zavallım, sesini d çıkarmasdı Gülümseme soora, o kreşteeken bn okul çıkışı giderdm ynına, onnarnan oonardım paso.. oturur hikae okurdm fln çocuklara.. öle işte.. ufak bi anı işte Göz kırpan

Kuzey
Hero Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Şubat 02, 2007, 10:05:00 ÖS »

Lisede bir maçta kalecilik yapıyorum. Birden karşı takım atağa geçti bende hemen ileri atıldım çünkü onu yakalayabilecek hiçbir defans oyuncusu yoktu. Atağı yapan çocuk zeki çıktı ve aşırttı, kurtarmaya çalışmama rağmen sadece topu yavaşlatabildim top hala kaleye gidiyordu, ben yere sert bir şekilde düşmüştüm ama aldırmadan kalktım topun peşinden gittim , tuttum ama kaleye topla birlikte girdim uçarak. Golden sonra 2. bir atak oldu topu ucu ucuna çıkardım. Ondan sonra bir arkadaş "Elinde ne var senin ya" dedi. Bir baktım avuç içimin tamamı sıyrılmış derim sarkıyor . Hala avuç içimde ufakta olsa bir izi duruyor arkadaş farketmese ne olacaktı acep elimin hali Dil çıkaran

Sevdamızın adı berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun !
elfaybik
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Şubat 06, 2007, 01:37:29 ÖS »

Gülümseme geçmiş olsn Kuzeycim... yaa bn d hatırlıorm da ilk defa kafun kescektim hayatımda.. efde misafir far fln. daa önce annem keserkene gördüüdüm, önce tepesini kesiordu.. anneme bn kesemem dediisem d dinnetemedm. giriştim kesmie. tepesini kestim, o da nesi?? tepesini keserkene elimi (baş parmaknan işaret parmaam arasındaki yeri) d kesiferdim.. bi kanadı, bi kanadı.. haır kestiime diil d, misafirlere resil olduuma yandııdım en çok.. isi d durur daa hala.. saten her yerim yara bere içindedir.. hiç durmadıım içn yerimde. dizlerim, elim, kolum, bacaam.. vs.. Gülümseme

hutku
Hero Member

bu ülkede herkes kardeştir,beynine iyi yerleştir

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mart 12, 2007, 12:55:18 ÖÖ »

ya bu çok komik ama acı birazda yaw Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan
şimdi bizim lise1 de baki diye ufak tefek komik bi arkadaşımız vardı.
Baki ufak tefekti ama has türk erkeği(öyle küpeli yılışık adam sevmez)
bi de Naim vardı. O da biraz yumuşak mizaçlı. Narin anlayacağınız...
Neyse sen baki buna sinir ol her gördüğünde, sonra gönder bizim figeni naim'e tekli ettir.(teklif eden baki, figen aracı...)
tabi biz bunu duyduk ve orda koptuk...
işin enteresan yanı naim cevap olarak sadece"gerizekalı" diyor
hani kızların sarkan erkeklere karşı sıkça kullandığı laftan...
 Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan
biz çok güldük walla....

Her Şey Vatan İçin...KİMYA
safuck
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ağustos 25, 2007, 05:33:31 ÖÖ »

ya lisede felsefe dersindeyiz.sayısal olduğumuzdan felsefe dersinde tenefüsten daha falza ses çıkıyo.neyse ben bi arkadaşın yanına zorla geçtim (onla çok uğraştıımdan bide ders felsefe olduundan istemedi  Sırıtan).cebimde çakmak vardı.çıkardım pantolonuna çaktım.ya yapma hoca bişi dicek dedi hani korkmamış gibi.sonra aniden bi yanık kokusu geldi.ben bi gülmeye başladım.gözümden yaşlar gelmeye başladı Sırıtan lan naptın pantolonu yaktın dedi sonra hoca falan bağırdı ama beni gülmekten alıkoyamadılar.ama bişi olmadı pantolonuna sade koku geldi  Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan

sen ben ben sen
yorumsuz
Newbie
*

NO comment!...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ağustos 28, 2007, 04:35:13 ÖS »

lisede(şaka yapmayı filan sevdiğim zamanlar) bi arkadaşla sürekli şakalaşıyoruz,kız olunca tırsıyosun hafif rezil olurum bu sefer ama  altta da kalmıyorum hani.bi gün bu arkadaşın sırasını suladım(sıralar sarı belli olmuyo).neyse ben kıkırdama vaziyetinde bekliyorum,kopcam ya birazdan..çocuk sırasına geldi,tam oturcak (hiperaktif midir nedir) oturmadan kalktı.arakadaş grubuyla tartışan başka bi arkadaş kendi sırasından kopup gelip o sıraya oturdu
kalkması ve küfretmeye başlaması bir oldu.benim kahkalarım suratımda kaldı. ogün bugündür şaka yapmıyorum:P(şaka şaka)Kahkaha
elfaybik
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ağustos 30, 2007, 02:09:13 ÖS »

bn ist'e ilk geldiim samannarda, bi bajıma taxim'e gittiidim. maksat sinemaya gitmek tabi.. arıorm sinemaları fln.. soora bi baktım, "2 süper film birden" yasıo.. "ya" dedm "nsı oluo acaba, 2 film birden nsı ferio adamlar" dedm, bi hefes girdm içeri.. içeri girmemnen koja koja çıkmam bi oldu tabe.. bi yandan da etrafa bakıorm kü "acep bi gören oldu mu" die.. gittiim sinema "rüya" sineması, oynian filmler ise gaet açık saçık filmler.. nsı utanmıjtım annatamam o gün.. n saman önünden geçsem o gün gelr aklıma :/

damladamla
Jr. Member
**

. . .

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Eylül 05, 2007, 01:00:22 ÖÖ »

üniversteye yeni başladgm dönemlerden birindeym..yani geçen yıl Sırıtan hazırlıktayım.ders bitti bi arkadasımla beraber yemekhaneye gittk yemegimizi alıp bi masaya tanımadıgımız bi çocuğun yanına oturduk.ben konusmayı çok severim Kahkaha yine hararetli hararetli bişiler anlatıorm.sonra su içtim bardağı tepsimin içine koydum bi baktım ki 2 bardak olmus tepsimde sonra arkadaşıma doğru dönerek neden benim 2 bardağım var dedim? yanımda oturdugunu farketmedgim o çocuk benim tepsimdeki bardağı alıp onunla su içtin demez mi!!! hangi ara yapmısım hiç farkında degilim ama yinede yaşasın konuşmak Kahkaha
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: