Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34502 Mesaj 2191 Konu- Gönderen: 3058 Üye - Son üye: vesiadakedert
Boğaziçi Üniversitesi ForumuGenelBirinciGeyikdeniz seki ve hüsnü şenlendirici ayrıldı!!!
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: deniz seki ve hüsnü şenlendirici ayrıldı!!!  (Okunma Sayısı 695 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mallory Knox
Sr. Member

hayat, bir hayalperest için cehennemden farksız .

Üyelik Bilgileri
« : Kasım 25, 2007, 05:43:14 ÖS »

bildiğimiz gibi deniz seki, evli ve çocuklu klarnetçi hüznü şenlendirici ile birlikteydi.. ancak ikili geçtiğimiz hafta ayrıldı ve hüsnü şenlendirici evine karısına ve çocuklarına döndü.. ikilinin ayrılık kararlarını açıkladıkları günün ertesinde, hüsnü şenlendirici ailesiyle birlikte, nispet yaparcasına gece eğlencesine çıktı..çocukları ve eşi nazie şenlendirici'yle evine dönerken görüntülenen hüsnü şenlendirici, kameralara konuşmaktansa gülümseyerek geçmeyi tercih etti.
aynı gece deniz seki de yardımcısı olan bir bayanla gece eğlencesine çıktı..başka zamanlarda kameraların karşısına çıkmaktan çekinmeyen sanatçı, o gece arabasından inemdi ve korumalarını magazincilerin üstüne üstüne gönderdi. deniz seki ne kadar daha böyle devam edecek?
 bütün bu olanlardan sonra, daha önce "benim kafamda hafıza kartı var, o kartı çıkarttırıp içindekileri ortaya dökersem olay olur, hüsnü benim ağzımı açtırmasın.." diyen manken sweetheart ece gürsel, seki-şenlendirici ilişkisinin bittiğini duyunca kahkahalarla güldü ve " ben her zaman ezilenin yanındayım, bu durumda da doğal olarak nazire'yi destekliyorum.hüsnü'yü ben adam ettim bugünlere getirdim,onun yuvasına döneceğini biliyordum,hah hah haahha hahaa " diyerek açıklama yaptı.
 ece gürsel'in bu ilişkinin bitmseindeki rolü ne?
ece gürsel'in hafıza kartında neler var?
nazire şenlendirici bu konuda neler söyleyecek?
nazire şenlendirici neden bu kadar rüküş olmak zorunda?
deniz seki ne zaman açıklama yapacak?
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Kasım 25, 2007, 09:58:32 ÖS »

ece gürsel'in rolü bahçıvan olmaktı.
ece gürsel'in hafıza kartında bad sector hatası var.
nezire şenendirici bu konuda "amaağğn biieeğh davıığh yımıığrtaa!" diyecek.
nezire şenlendirici vatanın çıkarları için rüküş olmak zorunda.
deniz seki şopar aksanı öğrendikten sonra açıklama yapacak..
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: