Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34501 Mesaj 2191 Konu- Gönderen: 3056 Üye - Son üye: intinyNeT
Boğaziçi Üniversitesi ForumuGenelBirinciGeyikEy geyik bölümü müdavimleri!
Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gönderen Konu: Ey geyik bölümü müdavimleri!  (Okunma Sayısı 3383 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sahip
Member
*

Üyelik Bilgileri
« : Kasım 13, 2006, 10:41:11 ÖS »

Ey geyik bölümü müdavimleri;

Geyik bölümüne gösterdiğiniz çabanın onda birini dersler bölümüne göstermez misiniz? Aldığınız dersler hakkında section numarası ve hoca ismini belirterek bilgi vermez misiniz?

Siteye her girişimde şöyle bir bakıyorum, ve son atılan 10 mesajın 10ununda geyik bölümüne atılması gövdemde garip hisler bırakıyor. Tabi arada bir iki tane başka bölümlere atılmış mesajlar görüyorum. Ama dediğim veya demediğim gibi ve bundan dolayı demek üzere olduğum gibi, bütün bunlar beni geyik bölümü nedir sorusuna getiriyor. Nedir geyik? Geyik bir hayvan değil miydi, niye zebra değil? Geyik nedir sorusundan sonra - bu soruyu cevaplamak çok zor aynı zamanda-  amacı nedir gibi bir soru da gelebilir kafamıza. Ve en önemlisi bu sorular artarken cevaplar hep sabit kalır veya logaritmik olarak artar; sorular eksponansiyel olarak artarken.

Neyse veya ney değilse, herkese kolay gelsin. Kolay neyse artık?
MCakan
Hero Member

What we do in life Echoes in eternity... Maximus

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Kasım 13, 2006, 11:08:12 ÖS »

Geyik bölümüne gösterdiğiniz çabanın onda birini dersler bölümüne göstermez misiniz? Aldığınız dersler hakkında section numarası ve hoca ismini belirterek bilgi vermez misiniz?

Siteye her girişimde şöyle bir bakıyorum, ve son atılan 10 mesajın 10ununda geyik bölümüne atılması gövdemde garip hisler bırakıyor. Tabi arada bir iki tane başka bölümlere atılmış mesajlar görüyorum. Ama dediğim veya demediğim gibi ve bundan dolayı demek üzere olduğum gibi, bütün bunlar beni geyik bölümü nedir sorusuna getiriyor. Nedir geyik? Geyik bir hayvan değil miydi, niye zebra değil? Geyik nedir sorusundan sonra - bu soruyu cevaplamak çok zor aynı zamanda-  amacı nedir gibi bir soru da gelebilir kafamıza. Ve en önemlisi bu sorular artarken cevaplar hep sabit kalır veya logaritmik olarak artar; sorular eksponansiyel olarak artarken.

Arkadaslar Sahip Delirmiss Kahkaha
Biraz normal bölümlere agırlık vermeye calisalimm bi süre
En azındandan Sahip düzelene kadar Kahkaha

IEL 2004  >> Mehmet Cakan <<  EE-2
josphine
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Kasım 14, 2006, 12:01:07 ÖÖ »

sahipsiz bi geyik bölümü mü kursak  Sırıtan

bşk
ffarken
Evrensel Gözlemci
*

tufenk icat oldu donluk bozuldu..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Kasım 14, 2006, 03:27:13 ÖÖ »

Sahip hakli,, hatta ben de onun gibi dusunuyor ve onu destekliyorum.. buforumun yararli olmasi ve kaliciligi adina sahibin bahsettigi ve recaen bizden istedigi yonde ilerleme kaydetmemiz lazim diye dusunuyorum..
hutku
Hero Member

bu ülkede herkes kardeştir,beynine iyi yerleştir

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Kasım 14, 2006, 03:21:08 ÖS »

ya bişe dicem sahip'e
bi git ders çalış o zaman senin geyik'de ne işin var
sen de mesaj atmışsın
demek merak etmişsin
merak ediosan ilgini çekmiş
demek herkesin ilgisini çeken bişi var ki gelip de burda muhabbet ediolar...
bence GEYİK'i bu kadar takma
kim ne istiorsa yapmakta nasıl olsa ozgur...

Her Şey Vatan İçin...KİMYA
limonçiçeği
Biri_beni_durdursun
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Kasım 14, 2006, 05:35:47 ÖS »

uçmuş bu sahip yaa Kararsız Kahkaha

fen bilg öğrt
hutku
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Kasım 14, 2006, 06:39:40 ÖS »

Utandım

Kuzey
Hero Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Kasım 14, 2006, 08:56:36 ÖS »

Türk insanı son dönemlerde işin kolayına yatar oldu. İnternette de bu böyle. Deneyimli bir forum yöneticisi olarak söyleyebilirim ki Geyik, Cafe, Komik, Bilinmeyenler bölümleri siteleri domine etmeye başladı. Paylaşım bölümleri ( forum türüne göre hack, mp3, resim burada ise hepsinden daha kolayı olan bilgi paylaşımı) gerçekten sönmeye başlıyor ama bu forum için şöyle bir durum var. Forumdakilerin online olan çoğunluğu hazırlık öğrencisi ( benim gibi ). Lisans öğrencileri özellikle sınav dönemi başladığı için olsa gerek artık forumda pek yoklar. Bu yüzden asıl paylaşımı yapacak olanların olmaması aslen etkili sebep bence. Suçu "Geyik" bölümüne atmamak lazım Göz kırpan

Sevdamızın adı berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun !
Kuzey
Hero Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Kasım 14, 2006, 09:34:12 ÖS »

Ney sitenin fazlası ile geyiğe döndüğüne bir kanıt Gülümseme

Sevdamızın adı berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun !
caramel
Sr. Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Kasım 15, 2006, 01:15:19 ÖÖ »

sahipe bu uyarısı için teşekkürler
pc başında vakit öldürmenin lüzumsuzluğunun hepimiz farkındayız ama yine de herkes dilediğini yapmakta serbest
belkide geyik bölümünü insanları siteye girmeye iten bir faktör olarak düşünebiliriz (bu biraz vicdanımızı rahatlatmak için gibi oldu ama neyse)...

"gizli bir hazine idim bilinmeyi istedim?"
su
Full Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Kasım 15, 2006, 05:05:27 ÖS »

ya çok haklı bi ricada bulunmuş sahip. uzun zamandır ne zaman girsem baksam neler dönüyor diye, 2 sayfa yeni konu, konuların %90'ı geyik. derste sıkıntıdan patlayıp da tenefüse çıkmışçasına yazıyorsunuz.

@hutku
sahip dememiş ki "hiç yazmayın"
sadece oraya çullanmayın demiş, başka bölümlere de ilgi gösterin.

@kuzey
katılıyorum.

Hayat benle dalga geçiyor.
hutku
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Kasım 15, 2006, 05:10:11 ÖS »

zaten ben diğer bölümlere de yazıom
sanırım haklısınız
+
ben olayı da yanlış anladım heraldiiiie

sahip pardon
tüm konulara ilgi
YAŞASIN GEYİİİK
 Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan

madi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Kasım 22, 2006, 11:25:22 ÖS »

aslına bakarsanız ben de sahip e hak vermiyor değilim, geyik geyik de bir yere kadar, tamam atın

mesajlarınızı ama forumu da kullanın, sonra ne oluyo?? o geyik müdavimleri 5 gün giremeyince foruma,

bi daha girmek istemiyorlar,(for ex.numb,elfaybik), niye?? çünkü geyik sadece geyik, aslında büyük

bir fayda sağlamıyor insana. sadece boş zamanı harcatıyor işte(biriktirip de oluşturduğumuz boş

zamanı) bence de forumun devamlılığı adına diğer bölümleri kullanmaya özen gösterelim derim ben...
hiLaL
Sr. Member

işte taraftar işte şampiyon

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Kasım 24, 2006, 05:48:11 ÖS »

bir  zamanlar forumda geyik yapmaya bayılan bende eskisi kadar girmiorum hatta bu son zamanlarda haftaları bulmayı başladı.. artık eski tadı vermio çünkü.. ama geyik kısmı olmdan buforum olmasssssssssss

kimya öğretmenliğiiiiii=)
hutku
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Kasım 24, 2006, 10:24:37 ÖS »

let me altına imzamı atmam için

Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: