Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34501 Mesaj 2191 Konu- Gönderen: 3055 Üye - Son üye: geaselfitreft
Boğaziçi Üniversitesi ForumuGenelBirinciGeyikEy geyik bölümü müdavimleri!
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gönderen Konu: Ey geyik bölümü müdavimleri!  (Okunma Sayısı 3382 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
elfaybik
Evrensel Gözlemci
*

each moment here, i die a little more..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Aralık 31, 2006, 02:37:07 ÖÖ »

aslına bakarsanız ben de sahip e hak vermiyor değilim, geyik geyik de bir yere kadar, tamam atın

mesajlarınızı ama forumu da kullanın, sonra ne oluyo?? o geyik müdavimleri 5 gün giremeyince foruma,

bi daha girmek istemiyorlar,(for ex.numb,elfaybik), niye?? çünkü geyik sadece geyik, aslında büyük

bir fayda sağlamıyor insana. sadece boş zamanı harcatıyor işte(biriktirip de oluşturduğumuz boş

zamanı) bence de forumun devamlılığı adına diğer bölümleri kullanmaya özen gösterelim derim ben...

methcem ya, bi yannış annaşılma far sanırm, bn girmek istemediim içn girmio diilm.. sadece zmn bulamıorm cnm.. ööleden snra 2'den akşam 6'ya kdr dersm fardı f 7-11 arası da wonder'da çalışıordum.. bırak nete girmei nefes almia zmn bulamıordum.. e bi d pc olmiinca ist'deki efimde, giremiorm.. yoksa sanırm buforum'u terketcek en son kişi bnm Gülümseme herkese sefgiler.. öpüldünüs...

take my life, i don' need it anymore..
madi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Ocak 02, 2007, 03:07:41 ÖS »

hiişşşt çaktırma!!

ordakilerin (numb ve sen), ikisi de tanıdık  Göz kırpan

kurunun yanında yaş da yanıyo değil aslında ama fikrimi support etmek istedim...  Gülümseme
NumB
Biri_beni_durdursun
*

I LiKe WhAt I Do , I Do WhAT I LiKe!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Ocak 09, 2007, 11:35:16 ÖÖ »

aslına bakarsanız ben de sahip e hak vermiyor değilim, geyik geyik de bir yere kadar, tamam atın

mesajlarınızı ama forumu da kullanın, sonra ne oluyo?? o geyik müdavimleri 5 gün giremeyince foruma,

bi daha girmek istemiyorlar,(for ex.numb,elfaybik), niye?? çünkü geyik sadece geyik, aslında büyük

bir fayda sağlamıyor insana. sadece boş zamanı harcatıyor işte(biriktirip de oluşturduğumuz boş

zamanı) bence de forumun devamlılığı adına diğer bölümleri kullanmaya özen gösterelim derim ben...
aslında sna hak vermio deilm madi...bi kaç kişi yüsünden sıkıldm BU forumdan...baygınlık getirdiler bna.sıkıldm bn de uuramas oldm.bi de bi kişi bna sadece geyiq bölümünü kullandııımı fln sölüo...o geyiqten başka bi yere girmediği için bnm dier başlıklara yassdklrmı göremio...halbuki Allah akıl vermş.düşünemio mu o dier bölmlere girmeyi...

-LP-
supeuu
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Ocak 22, 2007, 02:29:54 ÖÖ »

bencede sahip haklı forumda geyik bölümü biraz abartılmış.geyik tabikide olur ama fazlası herkese zarar

samet günhan
elektrik-elektronik 2.sınıf
hacugunşevkiye
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Mart 28, 2007, 06:11:16 ÖS »

ya geyik yapmayın derken bile ne kadar geyik yaptinssss
GoGo
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Ağustos 26, 2008, 12:08:54 ÖÖ »

niye bu kadar taktınız bu işe onu anlayamadım..isteyen yazar isteyen yazmaz..bizler robot değiliz ki ara sıra da geyik yapalım
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: