|
posy
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 30, 2007, 12:13:10 ÖS » |
|
yha kadın o cani acımasızların bıçağı boynuna geçirceklerini nerden bilsin sadece sıra ona gelmiş adam belki karnına saplıcak  ne die boynuna kravat çarpınca öle dellenmiş (biliorum benim mantık yürütmem de en az bu sorudaki saçmalık kadar saçma  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özqü
Newbie
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 30, 2007, 01:42:47 ÖS » |
|
adamlar grup olarak saldırmışlar yaa kadının ailesine. Bunlar niye tek tek öldürmeye çalışıyorlar grup olsan öle mi ölürürsün..... ahanda saçmalık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
youthblood
Newbie
Umutlar, hiç...
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 30, 2007, 02:30:44 ÖS » |
|
Sahil kenarında erkeğinin omzunda öyle bi rüya gören kadın ya da omzundaki bayanın akıbetinden, göz kapaklarının hareketinden, nabzının atışından ya da kravatının onu rahatsız etme ihtimalinden habersiz bir delikanlı tamamen saçmalıktan ibarettir. "Ne kopuk bir duygu bütünlüğüdür." "Nasıl bir romantizm" dedirtir.  Saçma olan kalp krizinden ölmesi. Kravat çarptığı anda nefessiz kalarak ölmüş olması gerekirdi.
|
|
|
|
|
|
I missed knowing nothing...
|
|
|
safuck
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 30, 2007, 02:40:50 ÖS » |
|
Şu ana kadar doğru cvp gelmedi.Geldiğinde sölicem zaten.
|
|
|
|
|
|
sen ben ben sen
|
|
|
|
posy
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 30, 2007, 05:57:25 ÖS » |
|
peki cvp ver bakalım şafak kardeşim bu adam ailedenmiymiş yoksa aileden olamya aday biri mi enişte fln mı  kravatın sahibinin kadına yakınlık derecesi nedir??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madi
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #20 : Ağustos 30, 2007, 08:21:44 ÖS » |
|
saçma olan, bu olayda saçmalık olmamasına rağmen saçma bi kısım aramaya çalışmam  bence olabilir yani böyle birşey  korkudan kalp krizi geçiriliyo mu ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mor Köpüklü Sabun
|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 30, 2007, 08:39:56 ÖS » |
|
nese madem cwbı werilmiş sorunun bende çok luzumsuz bi yorum yapiim da iicene boku çıksın! :p Güzel bir soru ölmeeeeeek içiiiin.... Evvvet iyyrencim 
|
|
|
|
|
|
Why not?
|
|
|
safuck
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 30, 2007, 08:42:13 ÖS » |
|
saçma olan, bu olayda saçmalık olmamasına rağmen saçma bi kısım aramaya çalışmam  bence olabilir yani böyle birşey  korkudan kalp krizi geçiriliyo mu ya  evet çok korkmuş ve ölmüş.henüz doğru cevap yok.gelene kadar bekliyoruz 
|
|
|
|
|
|
sen ben ben sen
|
|
|
|
Mor Köpüklü Sabun
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 30, 2007, 08:45:18 ÖS » |
|
öf söylüyorum o zamn ben alla alla ne ööle yok mok  kadın korkmuş ama kalpkrizini rüyasında geçirmiş ve rüyasında ölmüş saçma olan kısmıda buymş demekki, ama bence saçma olan yazının kendisi, rüyasnda ölmesi son derece mantıklı bişee  rüya bu sana herşey olabilir ee ne kazandım?? 
|
|
|
|
|
|
Why not?
|
|
|
|
Mor Köpüklü Sabun
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 30, 2007, 08:48:30 ÖS » |
|
ya bırakın ben oynamıyorum ya! daa ne dediini bilmio bu şafak  sordum rüyasındamı ölüyo diye, evet dedi şimdi yalnış dio bana annemin evine gidiyorum ben 
|
|
|
|
|
|
Why not?
|
|
|
safuck
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 30, 2007, 08:49:57 ÖS » |
|
Maalesef yanlış.Kadın rüyasında çok korkuyo ve gerçekte de ölüyor.Ya ne kazandım demişsin ama bilen tebrikler kazancak  O kadar kişi onun bildiğini görecek.
|
|
|
|
|
|
sen ben ben sen
|
|
|
LEONIDAS.BOUN
Newbie
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 30, 2007, 09:19:58 ÖS » |
|
sorudaki çelişkiler
1. o kadın rüzgarda nasıl uyuyabilmiş. 2. adam kadın uyurken nasıl öle kalabilmiş. 3. adamın kravatla ne işi var sahilde
bence çelişkilerden yola çıkarak sonuca ulaşılabilir.
|
|
|
|
|
|
"will be prohibited by..."
|
|
|
LEONIDAS.BOUN
Newbie
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 30, 2007, 09:27:20 ÖS » |
|
kadın ile erkek evlimiymiş onu söle bari. evli değillerse sahilde boynuna niye yaslanıyor elin adamının...
|
|
|
|
|
|
"will be prohibited by..."
|
|
|
youthblood
Newbie
Umutlar, hiç...
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 30, 2007, 11:45:11 ÖS » |
|
Kadın adamın kolunun altında mı? Öyleyse kravat boynuna gelmemeli adamın koluna ya da eline gelmesi gerekiyor.
Kadın adamın kolunun altında değilse arada adamın eli vardır ve kravat kadına kadar yetişemez.
Ve de kravat rüzgarda genelde erkeğin boynunun kenarına doğru uçar, omuza yani kadına gelmesi imkansız.
|
|
|
|
|
|
I missed knowing nothing...
|
|
|
safuck
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 31, 2007, 12:00:39 ÖÖ » |
|
Kadın adamın kolunun altında mı? Öyleyse kravat boynuna gelmemeli adamın koluna ya da eline gelmesi gerekiyor.
Kadın adamın kolunun altında değilse arada adamın eli vardır ve kravat kadına kadar yetişemez.
Ve de kravat rüzgarda genelde erkeğin boynunun kenarına doğru uçar, omuza yani kadına gelmesi imkansız.
Kadın adamın kolunun altında değilse adam kolunu banka atmış da olabilir.Ayrıca kravatın boyu ile ilgili bişey dememiş soruda.Demekki önemli değil.
|
|
|
|
|
|
sen ben ben sen
|
|
|
|