Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34359 Mesaj 2171 Konu- Gönderen: 2845 Üye - Son üye: elashetty
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: ne olacak tolga karel'in hali?  (Okunma Sayısı 787 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mallory Knox
Sr. Member

hayat, bir hayalperest için cehennemden farksız .

Üyelik Bilgileri
« : Kasım 25, 2007, 05:13:28 ÖS »

yaprak dökümü adlı dizideki başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken, yakışıklılığı ile genç kızların kalbinde taht kuran ünlü oyuncu tolga karel yine emniyete götürüldü..
 sürekli alkollü olarak araç kullanan ve sürekli polise yakalanan tolga karel bu durumdan ne zaman bıkacak?
 ünlü oyuncu en son geçen hafta ehliyetsiz ve de alkollü bir şekilde motosiklet kullanırken yakalandı.. sevgilisiyle birlikte polis otosuna bindirilen tolga karel, emniyette kız arkadaşıyla beklerken görüntülendi.. bu görüntülerde tartışırken görülen ikili,daha sonra tartışmayı alevlendiriyor ve karel'in kız arkadaşı, tolga karel'e tekmelerle saldırıyor.. çıkışta objektiflere hiçbir şey olmamış gibi davranan tolga karel kameralara açıklama yaparken, sevgilisi ilerleyerek "tolgaaaaaaaaa!" diye çığlıklar attı..
ünlü oyuncu ne yapmaya çalışıyor?
tolga karel'in sorumsuzlukları ne zaman son bulacak?
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Kasım 25, 2007, 09:53:35 ÖS »

bence evlilik danışmanlarına para versinler,sonra herhangi bir elektrik direği etrafında 299792458 nanosaniye boyunca tavaf etsinler.elektrik tellerinin sağ el kuralına mutabık oluşturdukları magnetik alandan yeterince radyolandıktan sonra sokaktan bi berduş bulsunlar ve onu 20 kere hamama soksunlar.koku çıkmışsa,bu sefer kendileri girsinler.koku çıkmamışsa chlorofluorocarbon kullansınlar.bütün bu olay dizisinden sonra kız erkeğin kolundaki kıllara yapışıp "tek" mi "çift" mi desin? kumar sonucu kazanan karşı tarafı yemeğe çıkarsın.sonra,that's all folks...
Carlito
Jr. Member
**

Umutlar, hiç...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Kasım 26, 2007, 02:21:30 ÖÖ »

iyi bir ikili oluşturduğunuzu söylemeden edemeyeceğim gecenin bu saatinde, devamını dilerim. ne dileği, arzuluyorum âdeta.

oh, people turned away..
Mallory Knox
Sr. Member

hayat, bir hayalperest için cehennemden farksız .

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Kasım 26, 2007, 02:01:04 ÖS »

evet son derece mantıklı cevaplar vermektesin morrison hotel..takdir ettim cidden, başarılısın yani..devamını bekliorum..fox tv sağolsun malzeme çok, izledikçe izledikçe yazarım ben, sen de yorumlarsın..diğer arkadaşlar da vatan kurtaran şaban rollerine devam etsinler bakalım, nereye kadar..
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Kasım 26, 2007, 09:38:40 ÖS »

thank thee..ben bırdayım,yorumlarım da öyle.. Kahkaha
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: