Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34498 Mesaj 2191 Konu- Gönderen: 3044 Üye - Son üye: Phaxiatyday
Sayfa: 1 2 [3]
Yazdır
Gönderen Konu: seksenlerin sonunda doğmak  (Okunma Sayısı 3652 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mor Köpüklü Sabun
Full Member

a.k.a ANJEL

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Eylül 27, 2007, 11:51:10 ÖÖ »

off dimi kağıt bebeklerr Gülümseme
ben bi kere hewes edip aldıydım onun dergisini (malumunuz dergiden kesilirdi ya Gülümseme ) soora dana bi şahsiyet olduum için bebekciğin kafasını koparmştım yanlşlkla, ve her zamanki gibi "kardelen senin yolun burdan geçmio kızım hadi kardeşinin arabalarına" şeklnde direksiyon büküverdim.
ya benm çocukluumda bi de HotWheels vardı ya, ewde doluydu o minicik arabalar, sürekli kardeşimle yarıştırırdık, yok evlendirirdik savaştırırdık, olmicak herşeyi yapardık Gülümseme soora bi de futbolcu kartları vardı, en az taso kadar güzel Gülümseme bilgisayar oyunları tırt ötesiydi, bi cd'den 10 tane demo fln çıkardı, o cdler çizilirdi camdan aşşağı frizbi gibi atılırdı bi süre soora Gülümseme
tayt vardı paten vardı ya! bi bendemi wardı  Kararsız ben şimdiki çocuklarn hiç tayt giydiini görmüorm! ben kıçımda tayt üstümde bustiyer (mtv'de oynayan fitness dersi gibi çekilmş klipteki kadınlarn hawası çıkarılmış versiyonu kısaca Dil çıkaran ) giyerdim patenlerimi sabah akşam onlarla dolaşırdm. kantine almazlardı öyle, patenleri dışarıda bırakır içindeki kılıfıyla dolaşırdık! her senenin ilk günü, bu sene defterimi temiz kullancam güzel yazıcam der tane tane yazmaya kasardım, arkaşlarmla aynı anda deftern öteki sayfasına geçelim diye uuraşırdık.. kaydırakları ters yönde kullanır, içinden yukarı doğru tırmanırdık Gülümseme gerçi bu son ikisi için 80lern sonunda doğmak şart değil ama gözlemleme şansınz oldumu bilmem zamane çocuklarını, benm kardeşm benden 5 yaş küçük, ve o nesil acaip hızlı büyümüş diyim :S bi kızlar var benden sizden sexyler desem ayıp olmaz sanrm.. tabi benm awatarlarndan gördüğüm kadaryla Gülümseme yürek hoplatan pozlar veriyolar keratalar daha 8. sınıfa gidiyolar :S

Why not?
oasis
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Eylül 27, 2007, 11:57:15 ÖÖ »

evt biçoğunu bende yaşadım .. o günleri düşündüm cidden duygulandım.. Ağlayan
--yalnız 90 doğumluyum niye 80 lerin sonunda doğmuşlar yazıo sadece Kızgın Masum--

"hayal gücü bilgiden önemlidir."
bedir
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Eylül 27, 2007, 01:53:18 ÖS »

bir aralar yeni yuzyıl diye bir gazete vardı o verirdi o kagıt bebklerden..keserdin kartondan bebeği kagıttan cesit cesit elbiselerini.su son 2 yıl içinde bir gazete daha verdi gorunce cok duygulandım özenle kestim günlüğümün içinde hatıra olarak saklıyorum..günlük deyince ipek ongun serilerinin hayatımızdaki yerinide untmayalım..
trust
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Eylül 27, 2007, 02:10:40 ÖS »

ben bi kere hewes edip aldıydım onun dergisini (malumunuz dergiden kesilirdi ya Gülümseme ) soora dana bi şahsiyet olduum için bebekciğin kafasını koparmştım yanlşlkla, ve her zamanki gibi "kardelen senin yolun burdan geçmio kızım hadi kardeşinin arabalarına" şeklnde direksiyon büküverdim.
ya benm çocukluumda bi de HotWheels vardı ya, ewde doluydu o minicik arabalar, sürekli kardeşimle yarıştırırdık, yok evlendirirdik savaştırırdık, olmicak herşeyi yapardık Gülümseme soora bi de futbolcu kartları vardı, en az taso kadar güzel Gülümseme bilgisayar oyunları tırt ötesiydi, bi cd'den 10 tane demo fln çıkardı, o cdler çizilirdi camdan aşşağı frizbi gibi atılırdı bi süre soora Gülümseme
tayt vardı paten vardı ya! bi bendemi wardı  Kararsız ben şimdiki çocuklarn hiç tayt giydiini görmüorm! ben kıçımda tayt üstümde bustiyer (mtv'de oynayan fitness dersi gibi çekilmş klipteki kadınlarn hawası çıkarılmış versiyonu kısaca Dil çıkaran ) giyerdim patenlerimi sabah akşam onlarla dolaşırdm. kantine almazlardı öyle, patenleri dışarıda bırakır içindeki kılıfıyla dolaşırdık! her senenin ilk günü, bu sene defterimi temiz kullancam güzel yazıcam der tane tane yazmaya kasardım, arkaşlarmla aynı anda deftern öteki sayfasına geçelim diye uuraşırdık.. kaydırakları ters yönde kullanır, içinden yukarı doğru tırmanırdık Gülümseme gerçi bu son ikisi için 80lern sonunda doğmak şart değil ama gözlemleme şansınz oldumu bilmem zamane çocuklarını, benm kardeşm benden 5 yaş küçük, ve o nesil acaip hızlı büyümüş diyim :S bi kızlar var benden sizden sexyler desem ayıp olmaz sanrm.. tabi benm awatarlarndan gördüğüm kadaryla Gülümseme yürek hoplatan pozlar veriyolar keratalar daha 8. sınıfa gidiyolar :S
sorma walla nesil bizden başladı bozulmaya gittikçe daha da fena oluor böle eskileri anarken ilk internete girdiim sitede bi anda gözümün önüne geldi arabul.com du Kahkaha bi kere girdim zaten o da ilk girişimde dur bakim hala duruo mu site
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Eylül 27, 2007, 02:17:17 ÖS »

--yalnız 90 doğumluyum niye 80 lerin sonunda doğmuşlar yazıo sadece Kızgın Masum--

80lerin sonu 90 işte Kahkaha
oasis
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Eylül 27, 2007, 02:21:32 ÖS »

80lerin sonu 90 işte Kahkaha
tmm o zmn.. no problem..Gülümseme

"hayal gücü bilgiden önemlidir."
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #36 : Eylül 27, 2007, 02:30:16 ÖS »

kardit döktürmüşsün :p yeni yüzyıl ev veriodu bi de..bebekten başka... ben de onların 3 tanesini yapmıştım kocaman evlerdi uzun yıllar durdu evde hatta...prince of persia oynama dönemime de denk gelir o evler..öle bi flashbackim geldi işte Gülümseme en son power ranger oyuncaklarımla duvarlarını delmiştim Kahkaha Kahkaha sora atıldılar sanırım...sailor moonu bi ara sabah 6ya almıştı atv  erkenden kalkar yarı uykulu gözlerle izlerdim ... dragon ball da ondan sonraydı ama okul saatim geldii için izleyemez giderdim Üzgün ..japon hayranlığımın temelleri de o senelerde atılmıştı zaten... ilerleyen senelerde polonya televizyonunda dublajı en ufak anlamadan sailor moon serisinin tamamını izleyerek manyaklık sınırlarını zorlamıştım..tabi trtnin neden son bölümleri sansürlediğini de öğrenmiş oldum.. çünkü usagi 2 bölüm anadan doğma dolaşıodu Kahkaha ...ha bi de çizgi filmlerin sürelerini kısıp a'dan z'ye programına ek yaparlardı... esra ceyhan nefretim o senelerden başgöstermeye başlamıştı hala da devam edio..dark wing duck kaldırılıp o gudubet karı yayınlanır mı hiç yaa Üzgün( nintendo oyunları var ki o konuya şimdi girmim sayfalarca yazarım çıkamam oalydan Gülümseme
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : Eylül 27, 2007, 03:12:32 ÖS »

nintendo olayına ben azcık başlayayım Sırıtan 2. yada 3. sınıfta iken ben,ağabey alamanya'dan getirmişti.sarı kalas gibi bir şey.arkasına minik bi kaset giriyo,soketi aynı atari kasetlerininki gibi.diyorum vay aa kee teknolojiye bak almanlar yapmış(o zaman almanlar yapmış sanıyodum) Gülümseme sonradan bilimum yeni model çıktı nintendonun ama tam bir pil içici olan bu eski model,hafızalarımda yerini koruyacaktır.
atari demişken atari salonlarından bahsetmemek olmaz.bu salonlara girip de metal slug serisini hatırlamayan varmı Kahkaha
hatırladığım başka bir enstantane dizisi,malum kız kaçıranlar Gülümseme yokuşun başına dikerdik,ateşledikten sonra topuklamaca Kahkaha bir kere camı kırıp adamın birinin evine girmişti ondan sonra bir daha kalkışmadık böyle bir şeye.kız kaçıranın heyecanını yaşamadan patlattığımız alternatif eğlence torpilleri saymıyorum.
manga uyarlaması ve anime'lerin yeri ayrı zaten.şu dönem izleme çabaları içerisindeyim.kolay gelsin...
hatche
Newbie
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #38 : Eylül 30, 2007, 03:44:23 ÖÖ »

hatırladığım başka bir enstantane dizisi,malum kız kaçıranlar Gülümseme yokuşun başına dikerdik,ateşledikten sonra topuklamaca Kahkaha bir kere camı kırıp adamın birinin evine girmişti ondan sonra bir daha kalkışmadık böyle bir şeye.kız kaçıranın heyecanını yaşamadan patlattığımız alternatif eğlence torpilleri saymıyorum.
manga uyarlaması ve anime'lerin yeri ayrı zaten.şu dönem izleme çabaları içerisindeyim.kolay gelsin...

hee hee bizim bayram eğlencemizdi insan tüm harçlıklarını nasıl kızkaçırana torpile felan yatırır... Gülümseme bide daha küçük yaşlarda çatapatlar vardı Gülümseme

tasoların oyuncaklar arasında zirveye oturduğu dönemde mahallecek tasolara bisiklet kiralardık.taso başı bi tur 5 tane ver 10 tur bin felan Kahkaha ne günlerdi...

hatice emrah kesimler
iktisat
snsz
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : Eylül 30, 2007, 10:54:05 ÖS »

Haftasonları çizgi film izlemek için errken kalkmanın ne demek olduğunu

cok ii biliyorum
G.M.C
Biri_beni_durdursun
*

Üyelik Bilgileri