Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

38552 Mesaj 2715 Konu- Gönderen: 4708 Üye - Son üye: rain
Sayfa: 1 [2] 3
Yazdır
Gönderen Konu: hic gezeniniz yok mu??  (Okunma Sayısı 8379 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
suLeymaN
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Eylül 24, 2006, 06:14:48 ÖS »

Fethiye... burası sanki bir cennet. mavi nin bir çok tonunu bura da temaşa edebiliyorsunuz...turkuaz mavisi deniz sizi ferahlatıyor...
fethiye ye gidip te Saklıkent e ugramadan donmeyin..
birde Fethiye de 12 ada turu mutlaka yapın. 15 YTL ye yemekli, yaklaşık 7,8 saat suren Fethiye koyu gezisi sizi "Ne guzel memleketimiz varmış" dedirtecek...

nlnlnlnlnlnlnlnllnnlnlnlnllnlnlnlnlnlnl
hisli gergedan
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Eylül 29, 2006, 01:58:49 ÖS »

Sonracııma olimposa gittik arkadaşımla. siz de gidin efenim.. Sağlı sollu her yan pansiyonlarla dolu. Orange pansiyon'da kaldık biz.Türkmen'i tavsiye etmiyorum. olayı ticarete dökmüş diyorlar.. siz yine de denize yakın olan pansiyonlardan birini seçin..

Bütün gençler yerli yabancı Olimposta. Gidip tanışırsınız..  800m boyunca antik kentin içinden yürüyerek denize ulaşıyorsunuz... öyle sosyete plajı diil tabi şemsiye şezlong yok ama dağın gölgesi öğleden sonra işe yarıyor.. deniz mis.. biraz soğuk, dereden buz gibi su akıyor çünkü..  Sonracıma orda - kişi başı 15 ytl vererek- gece turları ile yanartaşa çıkın..  hatta araba kiralayabilirseniz ki biz öyle yapmıştık daha güzel olur.. Yanartaşı ucuza getirirsiniz .. *Aarabayla kaşa gidersiniz.. kaş görülmesi gereken bir yer bence.. çok güzel denizi havası yemekleri.. hatta diskosu barı olarak da mavi bar'ı tavsiye ederim.. Sonracıma phaselis var yakın yer.. orda da tarihle iç içesiniz *bu arada öğrenciye bedava buraların girişte paso göstermek yeterli* phaselis'te de denize girin mis mis vallahi mis. turistlerle muhabbete girin...

En yakın zamanda da bozcada datça göcek gitmek görmek istediğim yerler arasında.. Oraları da araştırdım güzel yani daha gitmeden tavsiye edebilirim  Sırıtan
kezbanban
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Eylül 29, 2006, 06:09:29 ÖS »

merhabalar herkeseee
ben odtuden transfer oldum bu yıl.anlayacagınız uzere gezmeyı sevıyorum:)
bu zamana kadar ulke içinde cok gezdım.
hatay-antep-maras-ankara-izmir-dogu karadeniz-canakkale-bursa-erzurum-mersın-sakarya...
bunların arasından en cok c.kaleyı sevdım.ama bozcaada ve gokceadaya gıdemedım.muhtesem yerlermıs en yakın zamanda oralara da gıtmeyı umit edıyorum...
kezbanban
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Eylül 29, 2006, 06:10:17 ÖS »

bır de olimpos diyorum dıyorum mutlaka ölmeden gormem gerekkkk!!!
hisli gergedan
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Eylül 30, 2006, 11:41:00 ÖS »

merhabalar herkeseee
hatay-antep-maras-ankara-izmir-dogu karadeniz-canakkale-bursa-erzurum-mersın-sakarya...
...........
hatay çok güzelmiş diye duydumdu ben Gülümseme
izmir_lee
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Ekim 02, 2006, 03:24:12 ÖS »

ben izmirden ztn:)önce gslmemeleketimi anlataımm sizlre.cennet gbi bi mekan orası yaa:)çeşmsinden tut yalısına,yalısından karşıyakasına mavişehirine,konağına,alsancağına....say say bitmio :)herkesin hayatında gdp grmesi o muhteşem hawasını teneffüs etmesi we sıcak insanlarıyla tanışması gereken bi yer bnm memeleketim:)
limonçiçeği
Biri_beni_durdursun
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Ekim 05, 2006, 07:04:46 ÖS »

eet üstteki katılıom sana bende bi izmirli olarak derim kii her yeri ayrı gsl izmirimin  Sırıtan

math
elfaybik
Evrensel Gözlemci
*

each moment here, i die a little more..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Ekim 11, 2006, 03:12:22 ÖS »

yurt içinde nerdeese Türkiye'nin 3/4'ünü gesdim.. babam saolsun.. gesmei çok sefer d..

take my life, i don' need it anymore..
Scofield
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Ocak 19, 2007, 02:15:58 ÖÖ »

Merhaba :

Yurtiçi-  Bartın-Amasra-Zonguldak-Akçakoca-Sinop-Samsun-Ordu-Giresun-Trabzon-Adana-Mersin-Adıyaman-Ankara-Antalya-Bursa-Bolu

Yurtdışı- Atina

not :  bahsi geçen yerlerde en az 1 er hafta kaldım...Sağolsun amcamla lise 2 ben deyken Türkiye turuna çıkmıştık...Kardenizi özellikle herkese tavsiye ederim......Gülümseme
Kuzey
Hero Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Ocak 19, 2007, 12:16:01 ÖS »

merhabalar herkeseee
...........
hatay çok güzelmiş diye duydumdu ben Gülümseme

Öyledir öyle, yarı memleketim sayılır, tarihten kopup gelen bir yer Hatay. Birçok dine, kültüre ait eserleri, evleri, hatta insanları hala içiçe barış halinde görmek mümkün. Türkiye'nin Kudüs'ü demek doğru olur. Tabi fark Hatay ( Antakya ) barış halinde, Kudüs değil.

Ek olarak size Mersin, Anamur ve Finikeyi tavsiye ederim. Finike ve Anamur huzur dolu iki memleket, tertemiz denizleri ilede yazı geçirmek için bence çok güzel yerler. Mersin ise upuzun sahil şeridi, güzel parkları ve adam olmaya başlayan şehir yapısı ile kesinlikle görülmeye değer.

Yurtdışına çıkmadım malesef. Gezmek istiyorum birçok yeri aslında ...

Sevdamızın adı berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun !
bunelan
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Ocak 21, 2007, 09:52:39 ÖS »

BÜMAK her haftasonu bi yerlere gidiyor, takılın onlara derim.
mesela dün gece zonguldak'a gittiler, ondan önce antalya'daydılar, haftaya adapazarı planları varmış, şubat ayında marmaris'e uğrayacaklarmış...
muhip
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Şubat 12, 2007, 08:31:17 ÖS »

valla istanbul dışı degil ama ist. içi biryer tavsiye edeceğim..eger gidip görenler varsa övmekte haklı oldugumu bilirler..beyoğlunda "gani"  diye bir yer..arkadaşım götürdü..ve bayıldım ben..gidin arkadaşlarınızla akşama kadar oturun..arkadaşlarınızla,dostlarınızla çok güzel vakit geçirebileceğiniz bir yer..şiddetle tavsiye ediyorum..istiklal cd sinde mc donalds ın yanındaki sokaktan dönün düz yürüyün orda sorun tekrar solda kalıyo zaten..Gülümseme
G.M.C
Biri_beni_durdursun
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Mayıs 08, 2007, 12:09:13 ÖÖ »

geçen pazar hıdiv kasrına gittik.giderken yol trafik biraz uzun sürdü ama güzel villalar ve süper deniz manzarası vardı..
hıdiv kasrının bahçesini çok güzel yapmışlar.laleler filan renk renk:) gezerken bi an cenneteyim galiba demeye başladım..bina olarak da kasr dediğimiz işte,bi tane küçük bi yapı var.oraya girip adamakıllı gezemedik içerde toplantı düğün tarzı bişe vardı.ama duyduğuma göre padişahın avlandığı yermiş.zamanında da oralar ormanmış..
gidilebilinicek bi yer..
safuck
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Ağustos 08, 2007, 06:03:04 ÖS »

ben de lale bahcesi fiktine katılıyorum.kesinlikle gidilmesi gerekir oraya.nargile çeşidi fazla yoktur ama güzel yerdir.

sen ben ben sen
snsz
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Ağustos 26, 2007, 05:35:04 ÖS »

kaş derim ben ve gördüklerim arasında tek geçerim.simdi orda olsam da gezsem sokaklarında...
Sayfa: 1 [2] 3
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: