Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34498 Mesaj 2191 Konu- Gönderen: 3044 Üye - Son üye: Phaxiatyday
Sayfa: 1 2 [3]
Yazdır
Gönderen Konu: hic gezeniniz yok mu??  (Okunma Sayısı 5921 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
leonidas
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Ağustos 26, 2007, 07:45:09 ÖS »

arkadaşlar ben foça derim. kesinlikle gidilesi bi yer. Ayvalık ve dikili sahillleri de fena değil....
boddah
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Ağustos 26, 2007, 07:57:37 ÖS »

bi tek doğu karadeniz ve doğu anadolunun bazı yerlerini göremedim onun dışında nerdeyse türkiye nin her yerini gezdim.bunların içinde en sevdiğim yer saroz körfezi oldu. o kadar güzel denizi ve sahili olan başka bir yer yoktur heralde.erikli ve enez benim favorilerim.ne de olsa memleketim Sırıtan
safuck
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Ağustos 26, 2007, 11:25:43 ÖS »

ewt erikli çok güzel biyer.özellikle denizi süper.

sen ben ben sen
ekinoks
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Eylül 24, 2007, 08:26:40 ÖS »

birileri enez mi dedi:)enez kesinlikle keşfedilmemiş bir yer öyle lüks oteller falan fazla gelişmiş bir yer beklemeyin sadece motel bulabilirsiniz oralarda ama denizi gerçekten süperr...o kadar sene yazlığa eneze giderim bi erikliye uğrayamadım yalnız kısmetse bu yaz orayı da keşfederim.yalnız yazın gidilecek en güsel mekan kaştır bencee bide marmaris var tabi..kaş küçücük bir yer hemen her şeyi öğreniosun ama hemende ısınıosun ortamına..eğer daha fazla gezmek ve daha çok şey görmek istiosanız marmaris e gidin derim ben!!özellikle sedir adasında kumu ve denizi dünyanın hiç bir yerinde bulamazsınız kanımca:)zaten çok enteresandır kum almak falan yasak,havlunuzu silkeletiolar gitmeden,o kadar güsel bir kum düşünün artık..ama sonbahar geldiine göre gidelecek yer;amasra:)oranında salatası meşhurdur.bi balık lokantasında yemenizi tavsiye ederim..doğu karadeniz tarafına bu aylarda gitmeyin sakınn ben öyle bi hata yaptımm seline kapılıp gidiodum az kaldı:)yağmur çamur gezemiosun bi türlü...nese dier yerleri de başka bi zaman anlatırım artık...şimdilik bu kadar:)
lapomme
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Eylül 25, 2007, 08:40:29 ÖS »

yurtdısında bi kac yere gittim ama benim ustumde en fazla londra etki uyandırdı. ilk gitmem kesmedi 2. defa gittim oda kesmedi 3. kerede gitmek istiyorum oyle diyim yani. merkez evet her avrupa sehri gibi guzel ve kalabalık ama bnm asıl hosuma giden neredeyse 2 sokak arayla sıralanan ucsuz bucaksız parklar ve orda yapılan festivaller aslında biraz pahalı girmek her gun icin para odemeniz gerekiyo ama cok keyifli anlar yasadım ha bide covent garden denilen yer mukemmel aslında bizim nisantası gibi biyer en pahalı ve guzel magazalar var onun yanında cok hos restoranlar var ve meydanlarda insanlar gosteri yaparak para kazanıyo özellikle haftasonları cok guzel oluyor gosteri dedigim seyler cok cesitli pandomimden tutun muzik gruplarına ip cambazlarına jonklörlere heykel insanlara kadar hersey var..birde londradan 1.5 2 saat uzaklıktaki sahil kasabası brighton.. gercek eylence merkezi sahilde sabaha kadar suren konserler dans muzik hersey inanılmaz bence bunların gorulmesi gerek  Gülümseme Gülümseme
Sayfa: 1 2 [3]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: