Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40721 Mesaj 3531 Konu- Gönderen: 7157 Üye - Son üye: usa.mali
Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gönderen Konu: interrail  (Okunma Sayısı 8799 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lightsmile
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Aralık 05, 2006, 12:57:28 ÖÖ »

selamm
interraili duymuşsunuzdur sanırım...en basit hali trene atlıyosun,çantanı alıyosun ve avrupayı geziyosun Gülümseme benim çok ilgimi çekiyor ve bu sene artık bir interrail yapmak istiyorum.aranızda interraille gezmiş olan var mı?? veya gezmediysenizseniz de fikirlerinizi paylaşırsanız çook sevinirim.hatta iyi şeyler söylerseniz gaza gelir yaz için hayallere bile dalarım Kahkaha
phoibe
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Aralık 18, 2006, 12:27:15 ÖS »

her sene interrail hayalleri kuruyorum ve husran oluyo arkadaslar satıyo para kalmıyo vesaire. gecen sene de yaz okulunda aldım solugu avrupa yerine..
cok vazgecirmeye calısıolar kız basına nereye fln die ama ille de gidicem ben bana ne:))
madi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Aralık 18, 2006, 01:11:07 ÖS »

ya harbiden aslında, benim bi arkadaş da diyodu bi ara, güzel bi fikir olabilir aslında ama

aynı şey türkiyede de olunca insan önce bi ülkemizi gezmek lazım gibisinden düşünüveriyo...

phoibe
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Aralık 23, 2006, 12:13:15 ÖÖ »

öle tabi de yurticini gezmeye bi sekilde elbet fırsat bulurus ama calısırken ya da evliyken falan interrail olmaz yok öle bisi:)
bunelan
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ocak 21, 2007, 10:00:40 ÖS »

interrail yaşı 30'a çıkarılmış diye duydum,
bilginize...

öle tabi de yurticini gezmeye bi sekilde elbet fırsat bulurus ama calısırken ya da evliyken falan interrail olmaz yok öle bisi:)

evlendikten sonra bırak yurtiçini, gezmeyi unut bence...
ama avrupada öğrencilere tanınan kolaylıklar evlenmeyi beklemek değil öğrencilik bitmeden faydalanılması gereken şeyler...
« Son Düzenleme: Ocak 21, 2007, 10:03:17 ÖS Gönderen: bunelan » Logged
bellatrix_ss
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Şubat 07, 2007, 10:54:22 ÖÖ »

ya evlenmek de ayrı bi problem de ne olursa olsun okul bitip iş hayatına atıldığımızda interrail e vakit kalmaz!!!o yüzden öğrenciyken yapılmalı.ben de çok istiyorum ama insanın yanında güveneceği birkaç arkadası olmalı ki hem eğlensin,tadını çıkarsın;hem de içi rahat olsun dimi   Göz kırpan
Kuzey
Hero Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Şubat 07, 2007, 12:54:54 ÖS »

Prof haziranda biterse 4 arkadaş gitmeyi düşünüyoruz açıkçası bu yaz. Fransa Belçika Hollanda Almanya Avusturya düşünüyoruz, 22 günlük 2 bölge olanı yani... Hayırlısı ...

Sevdamızın adı berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun !
G.M.C
Biri_beni_durdursun
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mart 25, 2007, 01:42:26 ÖS »

interrail süper bişey bence de.. 
türkiyede olduğunu bilmiyodum,, iyiymiş ya madicim..

kuzen interraille biyerlere gitmişti zamanında,süper diyodu.istasyonda geçirmişler geceyi mesela,banklarda filan yatmışlar:) kafalarına göre yani.

öğrencilik bitmeden yapmak lazım bence küçük çaplı bi dünya turu...
madi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mart 25, 2007, 08:21:02 ÖS »

interrail i ayrıntılarıyla bilmiyom ama, türkiyedeki dediğim de bi miktar veriyosun para(ki şu an ne kadar olduğunu bilmiyorum) ve aldığın kartla 1 ay boyunca ücretsiz seyahat ediyosun...
demko
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mart 30, 2007, 10:25:09 ÖS »

ewet ewet gidilmeli Sırıtan istiklalde danismanlik bürosu war,ayrintilari oradan ögrenebiliriz.ben de gitmek istiyrm!
Sahi'be
Halkın Admini ! :)
Ar-Ge
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mayıs 04, 2007, 10:51:35 ÖS »

vaybe ben bu başlığı nasıl gözden kaçırmışım.. Bizde 4 arkadaş bu yaz gitmeyi planlıyoruz.. Hayırlısıyla haftaya Fransa'dan vizeye başvuracağız.. Gerçi tam interrail değil bizimkisi, bazı uzun mesafeleri ucuz uçak biletleri ile halletmeyi düşünüyoruz.. Planımız şu şekilde

İstanbul===milano-venedik-roma===Marsilya-Barcelona-madrid===Paris-amsterdam-berlin===İstanbul

evet tahmin edebileceğiniz gibi === şeklindeki kısımlar uçakla gitmeyi düşündüğümüz kısımlar. Diğer bölümleri otobüs tren halletmeye çalışacağız artık..
Mor Köpüklü Sabun
Full Member

a.k.a ANJEL

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ağustos 18, 2007, 02:01:24 ÖÖ »

ya bende interrail yada work&travel istiyorum mutlaka
avrupa bi yana
bir ay tatil bi yana
arkadaşlarla eğlence bi yana

bence muhteşem bişey!
üstelk ailem bodruma yada herangi türkiyedeki bi tatil mekanına yollamayacakken interrailı yapmamı çok istiyo =) (buradan alınacak ders destek olucaklarıdr =P)
bu yüzden benm içn ideal bişee Kahkaha ki ztn ben gezmeye bayılan bi insan olarak

nese çok uzattm, gaza geldm birden =) benm demek istediim bilgisi olan yada nereden bilgi  edinebileceimizi bilen bi yardımcı olsa hayrına?

ücreti ne kadardır, orada yaklaşk harcanan para ne kadardr, ne zamanlar arasında geçerlidir, hangi ülkeleri kapsar, tawsiye edilenler ve edilmeyenler, eklemek istediklerinz?

nese ööle işte =)

Why not?
Mor Köpüklü Sabun
Full Member

a.k.a ANJEL

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Ağustos 18, 2007, 02:12:06 ÖÖ »

google'ın nimetleri mi desem
kendi sorumu cwplama sewdammı desem
yoxa sadece gecenin geç saatiinin werdii mallık mı desem =)

kısaca

http://interrail.genctur.com/

aranan herşey yazıyo burada, kullanması rahat bi site =P

yinede eklemek istediklerin kısmı geçerli ama =)

Why not?
snsz
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Ağustos 26, 2007, 05:14:10 ÖS »

ben de cok istiyorum.daha aileme söylemiş değilim ama kız olma meselesini öne sürcekler kesin. o yüzden 1-2 yıl beklemem lazım Ağlayan
elvan
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Eylül 15, 2007, 02:22:56 ÖÖ »

valla arkadaslar benım gelecek yaz kesın ınterrail,,şimdiden planlar yapıldı,yol haritaları çizildi,,
giden bissürü arkadasım var ve artık eskısı kadar avantajlı olmadıgını soyluyolar kı özellkle bölge kavramının olusmasından sonra,,
ama yıne de vazgecıremıcekler bızı;)o ayrı..
Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-