Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34499 Mesaj 2191 Konu- Gönderen: 3046 Üye - Son üye: illinedehoorm
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gönderen Konu: interrail  (Okunma Sayısı 5275 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
canbogazda
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Nisan 08, 2008, 09:27:03 ÖÖ »

Üniversite bitip de iş hayatına başlamadan önce yurt dışına çıkmak istiyorum. ama iki yıldır gerekli parayı toplayamadığım için hayalimi erteleyip duruyordum. Bu yıl da gidemicemi düşünmeye başlamıştım ki finansbankta staj yapan bi arkadaşım bana müthiş bi haber verdi. Finansbank 18-25 yaş arası öğrenciler için cardfinans go diye bir kart çıkarmış. İsteyen üniversite öğrencileri bu kartla finansbankın gençturla olan anlaşması sayesinde 6 taksite interraile gidebiliceklermiş. Sizi bilmem ama ben nihayet interraile gidebilicem sanırım.
borkyy
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Nisan 29, 2008, 11:36:35 ÖS »

Ben 3 tane avrupa turu yaptım.Hiç biri interrail değildi.İnterraille kendinizi sınırlamayın bence çünkü ekonomik bir tarafı yok.Hatta pek çok insan interrail bileti değilde o biletleri tek tek alsaydı daha ucuza çıkardı.Ayrıca sefillik biraz.
Daha iyi programlamayla bağımsız gezmeni öneririm.Örneğin şu anda low-cost havayolları konsepti var.Örneğin budapeşteden barselonaya vergisi dahil 19 dolara uçmuşluğumu bilirim.Bunun dışında bi kopenhag-amsterdam otobüsü 20-30 euroya geliyor.

Ucuz uçak bileti bulmanın altın kuralı mümkün olduğunca erken rezervasyon yaptırmak.Örneğin benim gezi başlamadan 6 ay önce bütün uçuş ödemelerim tamamlanmış olurdu.

Yine de interrail olsun olmasın, bir avrupa turunun en zevkli taraflarından biri hostelde kalmaktır. www.hostelz.com çok iyi bir site, göz atarken bol bol hayallere dalıcağını sanıyorum =)

Şimdiden iyi yolculuklar!

janki
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Eylül 11, 2008, 02:09:05 ÖS »

eğer gitmeyi düşünüyorsana benden en baba tavsiye bitane GOcard alman olur. finansbank veriyo öğrencilere. bu kartla interrail biletini 6 taksite alabiliyosun. ben yazın başında çıktım. ayrıca ekonomik olmadığını söylemek yanlış olur. iyi araştırıp rezervasyonlarını ucuz hostellerden yaparsan ve yanlış vagona yanlış trene binmezsen şayet bütün turu 1500-2000 ytlye tamamlarsın...belki daha ucuza. ben biraz fazla yemiştim içmiştim.. özellikle amsterdam da fazladan bikaç harcama yapmıştım  Sırıtan
yasmintu
Jr. Member
**

born to [F]L[Y] ! :)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Eylül 11, 2008, 10:30:03 ÖS »

herkese çok teşekkürler ya interrail'i ilk duyduğum zaman mutlaka yapmalıyım demiştim ama fazla bilgim yoktu inş şimdi ilk fırsatta daha iyi araştırıp bir şeyler düşünmeye başlıcam Gülümseme

interrail dışında hem para kazanıp hem gezebileceğimiz türden bildiğiniz başka yurtdışına çıkma imkanları var mı? ne yapıp edip en kısa zamanda yurt dışına çıkmak lazımm  Kahkaha
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: