Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34499 Mesaj 2191 Konu- Gönderen: 3046 Üye - Son üye: illinedehoorm
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: isyan ettm!  (Okunma Sayısı 1486 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
jhljşky
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Aralık 07, 2006, 03:28:24 ÖS »

ya okla abant gezsyle ilgli afiş astlar ve bu konyla ilglnn bi klp yada kmse yok...netten no blp aryrz başkasna ynelndryo yeni noyu aryyrz taksimde bi yer anlatyo...ya bu bu kdr zor mu ilglnn kmse yok mu?
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Şubat 21, 2007, 03:01:04 ÖS »

lan anlamak için kastım cidden he... ya senin şu forum insancıklarına bu işkenceyi yapma hakkın var mı...ondan sonra böle aralıktan beri kimseden cevap alamaz kalırsın....kal istanbulda çürü abant senin neyine.... Kahkaha
Sahip
Member
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Şubat 22, 2007, 10:08:54 ÖS »

lan anlamak için kastım cidden he... ya senin şu forum insancıklarına bu işkenceyi yapma hakkın var mı...ondan sonra böle aralıktan beri kimseden cevap alamaz kalırsın....kal istanbulda çürü abant senin neyine.... Kahkaha
güzel.
callandor
Baş gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Şubat 22, 2007, 10:57:27 ÖS »

sert amma hoş gerekli bu tür şeyler

GK
sevgiler saygılar
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Şubat 23, 2007, 02:00:46 ÖÖ »

yapmayın canım ...sert falan deil gayet de forumda gezerken bir anda neye uğradığını şaşırmış bir forum insancığı olarak forumi görevimi yerine getirmek istedim...kim olsa yapardı...mıydı...miydi...neyse...yazık heidi nicki de sevecen saf bi kızımız galiba...üzüldüm bak...çürüme heidi şaka dedim ben onu..daha nice güzel günler var önünde...lay lay laray lay lay lay laray lay lay....
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: