Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34499 Mesaj 2191 Konu- Gönderen: 3046 Üye - Son üye: illinedehoorm
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Work & Travel  (Okunma Sayısı 2336 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mor Köpüklü Sabun
Full Member

a.k.a ANJEL

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 29, 2007, 11:44:26 ÖS »

arkadaşlar önümüzdeki yaz work & travella amerika ya da mümkünse avrupaya gitmek istiyorum, duydum ki başvuruları erkenden yapmak gerekiyomuş, gerçi henüz heralde gereğinden fazla erkendir ama Gülümseme
neyse internette arıyim dedim ama çok kafam karıştı Gülümseme
eğer yol gösterebilecek olan, deneyimi, bilgisi fln olan varsa ve yardmcı olursa sevinirim Gülümseme

Why not?
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 02, 2007, 09:33:56 ÖS »

bu işe girenlerin büyük çoğunluğunun "sen de mutlaka fırsat bulursan katılmaya çalış" dediği bir oluşum.work'n travel'in avrupa kolu olduğunu duymadım amerika civarına yolluyorlar sanırım genelde.vallahi hem gezip-görüp hem orta sınıf işler yaparak para kazanmak macera değilde ne... Kahkaha
heart shaped glasses
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim 04, 2007, 12:07:51 ÖÖ »

http://www.alternatifecs.com/alt.asp?id=2
bu adresde wat hakkında yeterince bilgi var, bana çok yardımcı olmuştu, bir göz atabilirsiniz.
sayNOtoWORKandTRAVEL
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ekim 20, 2007, 11:56:29 ÖS »

Arkadaslar ben 2007 yazinda Work and Travel a katilmis birisiyim ve 3 ay sonunda bu programin asiri gereksiz, size hicbir sey katmayan, guzelim yazinizin mahvolmasina neden olan bir program olduguna karar verdim. Bu konuda daha ayrintili bilgiyi onumuzdeki gunlerde sizlere vermeyi dusunuyorum. Ozellikle Turkiyedeki danismanlik sirketlerinin durumu konusunda insanlarin uyandirilmaya ihtiyaci var.  Verdikleri hizmet cok yetersiz cunku. Bu konuda daha ayrintili yazilarimiz olacak. Gorusmek isteyen eklesin MSN e,

sayNOtoWORKandTRAVEL@hotmail.com
terry_eagleton
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ekim 21, 2007, 04:18:55 ÖS »

nassıı yaa:S duyduklarım arasından tek sikayetci sen cıktın valla. ama yinede bi kez daha dusunmeme sebep olmaya yetti:((

II n'y a pas de heros qui pense a sa fin
heart shaped glasses
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ekim 22, 2007, 01:01:40 ÖS »

buna katılan gerçekten çok fazla yakın arkadaşım var ve çoğu çok memnun ama hiç memnun olmayanlarda var. Bu daha çok gittiğiniz ajansla ilgili eğer kötü bir ajansla giderseniz vaadettiklerinin birçoğunu yapmayacakları için hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Ama ne olursa olsun herşey beklentiye bağlı bence, orada herşeyin ayağınıza geleceğini dört dörtlük olacağını sanırsanız, memnun kalmazsınız çünkü adı üstünde work. Kahkaha
terry_eagleton
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ekim 23, 2007, 12:47:35 ÖÖ »

çünkü adı üstünde work. Kahkaha

Kahkaha bencedee

demko
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ekim 24, 2007, 11:25:28 ÖS »

Ben de gitmeyi düşünüyrm bu yazzz! Eduyorka karar verdim gibi,15kasıma kdr 1000$,erken kayıt avantajından ve iyi yerlerde iş imkanından yararlanmak için 2 hafta içinde grşmeye gidiçem.ilgilenen ark'larla beraber gideblrz Göz kırpan
bkz: http://www.eduyork.com/wat.asp
heart shaped glasses
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Kasım 03, 2007, 12:20:56 ÖS »

şu yukardaki ile ilgili ne düşünüyosunuz? ben biraz araştırmaya çalıştım ama kimse bilmiyor duyulmamış bir firma heralde.. ama sana buldukları işin saat fiyatına göre senin onlara verdiğin fiyatın değişmesi çok saçma ve para tuzağı gibi geldi bana, çünkü sen çalıştığın işin zorluğuna göre saat başı fazla para alıyorsun... herneyse sizin bir fikriniz var mı?
Mor Köpüklü Sabun
Full Member

a.k.a ANJEL

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Kasım 03, 2007, 01:51:01 ÖS »

ya şöyle diim ben internette 4ayrı firma fln buldm sanrm, ama hepsi tamamen aynı text'i kullanmş websitesinde ona uyuz oldm, farklı firmalar bulmam hiç bişeyi değiştirmedi çünkü söyledikleri kelimesi kelimesine aynıydı. ama bu firma onlardan farklı yazmış, ve ötekilerden daha ucuz fln.. bi de ödediğinz parayı geri kazanrsnz dio, ötekiler kazanamazsnz dio, eğer ben oraya yaptıım yaklaşk 3000$lık masrafı telafi edemiceksem çalışarak nie gidim çalşmaya, interrail yaparm böylecene bol bol da gezmiş olrm yani..

Why not?
terry_eagleton
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Kasım 04, 2007, 12:50:01 ÖÖ »

ben advis iyi diye duydum hatta gidip gorustumde genelde harcadıgınız parayı cıkartabiliyosunuz dediler yapılan işede baglı bişe aslında. idealsas la giden ark.im vardı gecen yaz oda baya ii fln dedi ama araştırma icindeyim bende hala:)

Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: