Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34499 Mesaj 2191 Konu- Gönderen: 3046 Üye - Son üye: illinedehoorm
Sayfa: 1 2 3 4 [5]
Yazdır
Gönderen Konu: Boğaziçine camii  (Okunma Sayısı 8604 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
forever
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #60 : Ocak 06, 2007, 11:18:42 ÖÖ »

diyelim ki yapılsa acaba hangi kampüse olurdu ki? hem bizim ünw nin önünde zaten cami war ki  Ney kilyosa lazım kilyosaaa orda ezan sesi bile duyulmuyor ki.

...sosyolog...
Scofield
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #61 : Ocak 16, 2007, 10:25:12 ÖS »

Bence gerek yok ya...Zaten işini gören görüyor...özgürlük die ondan sonra millet kilise de açmaya kalkar okulun içine...bence okulun içinde dini mekan olmamalı...
best_in_me
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #62 : Mart 29, 2007, 02:01:21 ÖÖ »

işi abartmayalım da her kampüsde bi mescidimiz olsa çok büyük bi rahatlık olurdu biz namaz kılan öğrenciler için...
melihist
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #63 : Mart 29, 2007, 08:24:47 ÖÖ »

Genel olarak yapılan yorumları okudum. Benim garibime giden bu şaşalı okulumuzda bu mevzulara bakış açısının bir alevi sünni ortak köyünün kahvesinde yapılan tartışmalardaki bakış açısından farksız olması. Özellikle bazı yorumlar.. mesela sonra herkes özgürlük ister kilise sinagog falan açalım diyenler çıkar gibi.. Şimdi bu yoruma bakarak iki şey düşünüyorum. bunu diyen ahbabımız ya özgürlüğün istenmesine toptan karşı .. ya  da farklı duruşların özgürlüğüne karşı. Ve ben bu ihtimallerden ilkinin ikincisinden daha ehven olduğunu düşünüyorum... Ayrıca bazı arkadaşlarda acaip şekilde niyet okuma eğilimi görüyorum ki hayattaki en büyük bağnazlığın bu olduğunu düşünüyorum. Ve bunu düşüncesizliğin meyvesi olarak görüyorum. Kafamızdaki şablona göre suyun nereye gittiğini bilmeden ahkam kesmeler... Son derece yanlış buluyorum bunu.. Bu durumu dostluklara ve konsensüslere karşı en büyük tehlike olarak görüyorum.

Ayrıca bir yorum var onun hakkındada biraz düşündüm.. bir kaç sayfa öncede galiba.. Okulumuz son derece demokrat diğer okullardaki gibi sağ,sol yukarı aşağı meseleleri yok diyor yorum sahibi. Bu durum gerçekten karşı fikirlere saygılı olduğumuzdan mı yoksa kendi fikirlerimiz hakkında fazla bir birikimimiz olmamasından ve bu sahip olduğumuz fikirler üzerine fazla düşünmememizden mi kaynaklanıyor? Bu açıkcası bende bir soru işareti.. Çünkü sahip olunan fikirler ve davalar en azından onlar hakkında birileri ile konuşulmayı hak ediyorlardır. Hangimiz sahip olduğumuz düşünceleri bir başkası ile paylaşıyoruz.. Eee fikir olmayınca zaten domokrasiye gerek de kalmıyor.. Hiç hırsızı olmayan bir mahallede polis olmasa bile,  bazıları polis var sanıp bu sebepten dolayı hırsızlıklar olmuyor sanabilir. Umarım örneğim aşırı olmamıştır ve meramımı paylaşabilmişimdir.
« Son Düzenleme: Mart 29, 2007, 08:26:40 ÖÖ Gönderen: melihist » Logged
man_made_god
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #64 : Mart 29, 2007, 09:27:34 ÖS »

işi abartmayalım da her kampüsde bi mescidimiz olsa çok büyük bi rahatlık olurdu biz namaz kılan öğrenciler için...

'Ayrıca bazı arkadaşlarda acaip şekilde niyet okuma eğilimi görüyorum'

şimdi bu iki cümleyi karşılaştırın....
Sayfa: 1 2 3 4 [5]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: