Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34498 Mesaj 2191 Konu- Gönderen: 3044 Üye - Son üye: Phaxiatyday
Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gönderen Konu: Kariyer günleri (koç holding)  (Okunma Sayısı 2824 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
melihist
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« : Nisan 01, 2007, 03:46:20 ÖS »

(29.03.2007) BTS'de düzenlenen Koç Holding kariyer günlerinde yaşanan sabatoj olayı...

Ayrıntılar http://www.yuzde52.org/

harunutku
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Nisan 02, 2007, 03:34:40 ÖS »

hocam yazık günahtır
haklısınız haksızsınız o dava size kalmış
ancak davanızda her ne kadar haklıysanız ya da haksızsanız bunu okula mal etmeyin
lütfen...
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Nisan 02, 2007, 04:36:13 ÖS »

anarşikleri seviyorum Kahkaha
melihist
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Nisan 03, 2007, 04:41:03 ÖS »

harunutku olayın şahsımla alakası yok yaf.. Sadece işte olay olmuş haberim olmuş haberdar edesim gelmiş ve yazmışım Gülümseme Yalnız anlamadığım haklı olun ya da olmayın okulu alet etmeyin ne demek yahu.. Haklılık varsa okul dahil her yer ve her şey belirli sınırlar içerisinde haklılığa alet edilebiir.
jagisoutofcity
Newbie
*

looking for a new flat urgently!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Nisan 03, 2007, 09:55:26 ÖS »

Bu ''insanlar'' değil mi güneyde otururken yanıma sokulup amerikadan korkmuyoruz, insanlığa suç işleniyor, günde bilmem kaç insan ölüyor, sosyal dayanışma insan hakları vs diyenler..
Evet bunların hepsi doğru olabilir ama ..
Aslında o salonda bulunan ''insanlar'' ki onlara göre ''köleler''; sis bombalarını, hakaretleri aşşağılanmaları da hak etmiyor değil yani ..
Demokrasi, insan hakları, eşitlik bu ''muhteşem duyarlı güzel insanlar'' sayesinde sağlanırken biz ''köleler'' de bu düzeni yerle bir etmekten hiç gocunmuyoruz ..üzgünüz çok değerli ''insanlar''..
Okul yönetiminin bu olaylara seyirci kalmamasını umuyorum..gerçi okul yönetimi bu dönemlerde olağanüstü bir toplantıya hazırlanıyor konu: Cumhurbaşkanlığı seçimi..
Keşke bir sürü Cumhurbaşkanımız olsaymıs yaw:)
man_made_god
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Nisan 03, 2007, 09:59:39 ÖS »

tüm hayatım boyunca aktivistlerden nefret ettim hala da ediyorum....
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Nisan 03, 2007, 10:51:57 ÖS »

önemli bir noktaya değinmek gerek ki... yüzde52 denilen anarşist grup ...emin deilim sayılarından ama zaten gayet az kişiden oluşan bir grup okulda...bütün sol örgütlerin davranış tarzına bunu yıkmak yanlış...bu anarşist bir eylem ve anarşist eylemlerin genel yapısına uygun olarak sansasyon yaratmak,yaratıcı ve aynı zamanda insanları güldürerek düşündürebilecek yapıya sahip bir eylem.....ordaki insanlara köle denmesi,zaten mübalağa olduğu açık bir şey olsa da çok çok kavramsal bakarsanız...evet kariyer denilen şey zaten firmalara kendini pazarlamaktır...ama bu sistemin içinde insanlar buna mecburdur da...köle olan insan bunun farkında olmayan insandır,yaşamını devam ettirmek için bu çarkın içine girmek zorunda kalan insan değil...

eylem hoşuma gitti fakat benzer bir eylemde sen bulunur musun veya destekler misin derseniz... hayır...meşru eylemler insanlara daha çok şey anlatırlar...bu tür sansasyonel eylemlerse daha çok insana ''bir''şeyler anlatırlar (veya anlatmazlar)...ama en azından üstlerine konuşulur...insanların apolitikliklerini gidermek açısından olumlu bir şey...
man_made_god
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Nisan 03, 2007, 11:19:56 ÖS »

kölenin köle olduğunun farkında olması köle olmadığı anlamına gelmez ama...hayatını devam ettrmek içn köleliğe mecburdur ve bu çarkın içindedir..

bu tarz eylemleri sevmiyorum, davalarında haklı bile olsalar bana itici geliyor..

özellikle bi grup 'gerizekalı'ingiltere dış işleri bakanının neden protesto edilmesi gerektiğine dair yazı dağıtırken onları enselerinden tutup manzaradan aşağıya fırlatasım geliyo...
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Nisan 03, 2007, 11:26:51 ÖS »

uuuw...anlıyorum sorununu evet...
harunutku
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Nisan 04, 2007, 02:14:45 ÖS »

Ben aslında seni kastetmedim Melihist, Dil çıkaran

Ya benim demeye çalıştığım tek olay, gösterinin gösteri gibi yapılmasıdır.
Eğer birşeyler yanlış işliyorsa elbette ki protesto edilmeli.
Bu olay kişilerin kendi kararlarıdır, yani özgürlük
ANCAK
Hepimizin bildiği üzere özgürlükler başkasının özgürlüğünü sabote etmedikçe vardır
Olayın bana itici gelen tarafı, kişilerin görüşlerini okula mal etmesi
ve
Salondaki insanlara hakaret etmeleri
nasıl göstericilerin eylem yapması özgürlükse
salondaki insanların da dinleme özgürlüğü var...
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Nisan 04, 2007, 08:31:09 ÖS »

bu noktada şunu demek istiyorum...sizce kapitalizmin içindeki bir demokrasi gerçekten demokrasi midir? halkı en iyi uyutma yarışına dönen bir demokrasi!  en iyi örnek cem uzanın aldığı %6lık oydur...bunu özgürlüğe bağlarsak da...(anarşizmin görüşünü şahsım adına savunmuyorum sadece onların söylemine göre değerlendiriyorum)...anarşinin içindeki özgürlük kavramı ve bu özgürlüğe ulaşılması için ''özgür olmayan insanlara davranılış şekli'' de bizim genel olarak düşündüğümüz özgürlükten farklıdır....anarşinin diğer sol akımlardan en temel farklarından biri de zaten ''özgürlüğe engel olan insanlar'' kümesine zorunlu zorunsuz çarkın işleyişine alet olan herkesi almasıdır....(bence haddini aşan bir genellemedir bu)...

bir anarşist çıkıp da savunmasını yaparsa daha iyi olur diye düşünüyorum...dinlemek isterim şahsen bu suçlamalara kendi cevaplarını...
man_made_god
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Nisan 05, 2007, 11:29:29 ÖÖ »

insanları özgür olanlar ve olmayanlar diye ayırıp farklı şekilde davranacak olan bir düşünüş şekli zaten başından sakattır...forumda anarşist yok galiba, kimseden ses çıkmadı..
Kuzey
Hero Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Nisan 05, 2007, 10:26:08 ÖS »

Koç'u sevmem, anarşizmide, her ikiside zarar küpü ..

Ama eylem çok yanlış, "insanlık" unutulmuş bazılarınca, hele o kendini "erkek" sanan yaratığın her ne olursa olsun bir bayana yaptıkları !

Sevdamızın adı berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun !
su
Full Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Nisan 06, 2007, 11:53:32 ÖS »

%52 kadar saçma bi insan topluluğu daha görmedim.

Hayat benle dalga geçiyor.
Sahip
Member
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Nisan 07, 2007, 02:55:21 ÖÖ »

forumda anarşist yok galiba, kimseden ses çıkmadı..
benim biraz meylim vardı zamanında
« Son Düzenleme: Nisan 07, 2007, 06:55:25 ÖS Gönderen: Melike » Logged
Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: