Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34499 Mesaj 2191 Konu- Gönderen: 3044 Üye - Son üye: Phaxiatyday
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Vee, ergenekon!  (Okunma Sayısı 1996 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hutku
Hero Member

bu ülkede herkes kardeştir,beynine iyi yerleştir

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 04, 2008, 08:20:40 ÖS »

Arkadaşlar tamam, eyvallah ortada bi yapılanma bişeyler var. Emekli geneleraller eski görevlerindeki alışkanlıkları olan "vatan müdafaası" işlevini emekliliklerinde de sürdürmeye çalışırlar alttan alttan. Gazeteciler keza belli bi görüşe göre hareket edip ona göre kümelenmelere gizli kapılar ardından giderler, vs, vs... Ancak bu yapılanma toplum içersindeki diğer yapılanmalardan   ( kimse karşı çıkamaz PKK ve örgüte destek, fetullah gülen yapılanması, süleymancılar, masonlar vs, vs) daha mı göze battı. Ha tamam hepsi yanlış ancak içlerinden en az zararlısı hatta belki tek yararlı olanı, çıkarılmış gömlekçilerin desteği ve azmiyle, ilgililerin çemberi genişletilerek tabiri caizse bi sürek avı görüntüsünü aldı. Kendilerinin de sürekli kapatılmaya karşı savunmalarında bulunan "halkın iradesi" kavramı herzaman herkesten ve herşeyden çok ordu ve silahlı kuvvetlerden yana oldu. Bu yapılanların amacı belli, peki ya sonunda ne bekliyor bizi? bi sabaha ansızın kapımızın kırılıp içeri alınmamız mı?

Her Şey Vatan İçin...KİMYA
misa
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 10, 2008, 09:45:16 ÖS »

micra senn derdin ne yaw, micra, micra2 micra3 ve türevlerinden attığın pm'lere hiç cvpp yazmıyorum, neden sen inatla atmaya devam ediyorsun? git yeter artık! ne yüzsüz şeysinn sen???
misa
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 10, 2008, 11:51:07 ÖS »

ne kızı be, ahaha ben bilmiyom o mevzuyu; bnle ne alakası var ki şimdi onun? sen benle muhatap olma yeter sdce onu istiyorum ok? gerçi istenmediin yerde nasıl duruyosun onu da hala anlamş dilmm?
safuck
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Temmuz 11, 2008, 01:31:51 ÖS »

yahu sen koskoca kürşad tüzmene rest çekmiş adamsın ne işin var bu kızla ya aaaaa..büyük adamsın sen leocan...demişti ya fuddy duddy 10 trilyonun var harem kur falan diye..tamam işte tam senlik Sırıtan takma bu kadar...bu arada misa bu konu sadece seni değil bizim bütün okulu ilgilendiriyor..valla leocan tüm millete pm atıyo saolsun Sırıtan

sen ben ben sen
misa
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Temmuz 12, 2008, 11:56:19 ÖÖ »

ben hiçbi mesajı okumadım ne dediniz hiç hiç bilmiyorum; ölee boşum illa biişiy yazmam gerekiyor yoksa rahat duramıyorum ona buna bulaşmadan.. P=

yaaa o meselee ne ki şafak? valla çok merak ettim bu kürşad tüzmenle de alakalı olan okulumuzun mevzusunu? kız mız naaptı micra'ya yüz verip sonradan terk mi etti çocuuuu da bu bu kadar kötü yaralanmış anlamadım ki Kahkaha, gerçi bu biraz alakasz oldu Dil çıkaran
hutku
Hero Member

bu ülkede herkes kardeştir,beynine iyi yerleştir

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Temmuz 12, 2008, 03:09:14 ÖS »

gençler başlığı kaçırdınız herhal!

Her Şey Vatan İçin...KİMYA
safuck
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Temmuz 12, 2008, 09:01:17 ÖS »

ya misa ne sen sor ne ben söliyim..çoooooook uzun hikaye..forumdaki herkes bilio sen nası bilmion şaşırdım doğrusu Kahkaha ya bırak kürşad tüzmeni,milli eğitim bakanı tüm türkiye bunu konuşuyo maşallah leo hepsini tanıyo..başbakan da kankası Sırıtan Sırıtan bak şimdi misa bize taktı diyo...yakında da sen oturursun türkiyenin gündemine Kahkaha leocan bak bu msj misaya cvp seni tınladıımdan diil yani..o kadar rahatsız etmişsin bilmeye hakkı var dimi ama Dil çıkaran sen yazma tınlamıyosan haha

sen ben ben sen
misa
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Temmuz 13, 2008, 03:06:35 ÖÖ »

''cevap vermiycen misa anladın mı?'' ne demek ya? sen ne sanıyorsun ki kendini? Forumda kimse seni sallamıyor zaten sadece kendi kendine konuşuyosun sonra da cevap yazan herkese 'cevap verme cevap verme?!' ya o kadar atıldınn hala  istenmiyosun anlamadın mı?? Defol git ya arkandan edilmeyen küfür kalmadı hala ne yüzle konuşuyosun ki sen? Yok misa anladınmıymışş?? ya gerizekalı kim takıyo seni burada da böle ona buna laf söylüyosun!!; istemiyosun madem adam gibi hiçbi cevap yazmaz susarsın en azından biraz 'kaliteli' durursun!!
eğer biraz düşünme kabiliyetin varsa artık ona buna cevap yetştirmekten vazgeçer ve susarsın! ama sen yine karaktersizliğini belli etmek için donatorsın gereksz mesajlarınla buraları. Sus bi otur gitt yeterrr yaaaa!!!! Kaç kere atılman gerekiyor ki senin ortalığık malı olmuşsn zaten... öfffffff
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Temmuz 13, 2008, 03:48:39 ÖÖ »

misa bu denilenlerin hepsini demeyi denedik...tedaviye karşılık vermiyor hasta..aylardır...forumu sikip attı zaten kullanılır halden çıkardı...ben arkadaşa diyorum ki an itibarıyla..siteye artık girmesin..kimse de onun arkasından konuşmayacak tamam bunn garantisini veriyoruz..ama fake hesap falan da açmak yok tamam mı micra? istediğin son cevabı da yaz...son yazını yazdıktan sonra kilitleyeceğim başlığı da...herkes kendi yoluna ...başkaları rahatsız olmasın daha fazla..hadi bakalım..
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Temmuz 14, 2008, 03:28:39 ÖÖ »

benim adımı ağzına alma ne bok yersen ye ....
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: