epru
Newbie
|
 |
« Yanıtla #270 : Ekim 01, 2008, 09:18:02 ÖS » |
|
TeşekkürLer schumi..
|
|
|
|
|
|
Tüm insanLr e$iTTr Ama ßazı insanLr ößürLerindn daha e$iTTr
|
|
|
ödü
Newbie
|
 |
« Yanıtla #271 : Ekim 02, 2008, 01:27:15 ÖÖ » |
|
merhaba arkadaşlar hazırlık sınıfı öğrencisiyim. anadolu yakası maltepede oturuyorum eğer 3 kişi daha bulursam okula arabayla gidebiliriz araç tüplüdür merak etmeyin! bilginize...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irmhtl
Newbie
|
 |
« Yanıtla #272 : Ekim 03, 2008, 11:26:46 ÖÖ » |
|
bn de bişi sormak istiorum bn de ibb ye başvuru yapmaya çalışıorum ama adres tam açık deil onn için ilerlemio cadde mahalle adı fln istio sarıyerden kilyosu bulmaya çalışıorum olmuo nası yapacam bunu bn ya bi yardımcı olur musunz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holy shit
Newbie
happens..
|
 |
« Yanıtla #273 : Ekim 03, 2008, 02:05:28 ÖS » |
|
naptın abi sen maltepeden cekilirmi o yol (:
ben erenkoyde oturuyorum ama gözüm kesmedi mecidiyekoyden ev tuttum
bu arada uluslararası ticareti kazandım bu sene int-G' deym
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 03, 2008, 02:07:59 ÖS Gönderen: can. »
|
|
definitely sure.
|
|
|
ödü
Newbie
|
 |
« Yanıtla #274 : Ekim 03, 2008, 08:33:15 ÖS » |
|
valla mecbur çekeceğiz. bende uluslararası ticaretteyim beg-N deyım görüşürüz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revenge
|
 |
« Yanıtla #275 : Ekim 04, 2008, 01:34:26 ÖÖ » |
|
ben de uluslararası ticaretteym arkadaslar:D inter.D'elym ben de=)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yemenja
Newbie
|
 |
« Yanıtla #276 : Ekim 09, 2008, 07:13:05 ÖS » |
|
arkadaslarr bızım sınıfa (advanced) nayat basma ve zelıha gülçat gelıoo.. bayaa deers ısleyısı ıyıı 2sınınde.. ama sınıf cok kalabalık (42kişi)oldugundan dogru durust konusulmuo:( atlıo bazı sazanlar:) speakıng 0 olucak bu gidişlee.. ıntermedıatelarda bayaa kelıme ogrenıolarmısss gramer falan fılan..advancedden ıntermedıate a gecmeyı dusunuoorrumm..ama kararsızım HELP ME!! S.O.S 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #277 : Ekim 10, 2008, 12:11:39 ÖÖ » |
|
arkadaslarr bızım sınıfa (advanced) nayat basma ve zelıha gülçat gelıoo.. bayaa deers ısleyısı ıyıı 2sınınde.. ama sınıf cok kalabalık (42kişi)oldugundan dogru durust konusulmuo:( atlıo bazı sazanlar:) speakıng 0 olucak bu gidişlee.. ıntermedıatelarda bayaa kelıme ogrenıolarmısss gramer falan fılan..advancedden ıntermedıate a gecmeyı dusunuoorrumm..ama kararsızım HELP ME!! S.O.S  http://www.buforum.org/forum/hazyrlykta_hangy_duezeyden_ba%C5%9Flamak_daha_iyidir-t150.15.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KardansalıncaK
Newbie
|
 |
« Yanıtla #278 : Ekim 17, 2008, 09:41:04 ÖS » |
|
arkadaslarr bızım sınıfa (advanced) nayat basma ve zelıha gülçat gelıoo.. bayaa deers ısleyısı ıyıı 2sınınde.. ama sınıf cok kalabalık (42kişi)oldugundan dogru durust konusulmuo:( atlıo bazı sazanlar:) speakıng 0 olucak bu gidişlee.. ıntermedıatelarda bayaa kelıme ogrenıolarmısss gramer falan fılan..advancedden ıntermedıate a gecmeyı dusunuoorrumm..ama kararsızım HELP ME!! S.O.S  http://www.buforum.org/forum/hazyrlykta_hangy_duezeyden_ba%C5%9Flamak_daha_iyidir-t150.15.htmlBen de o sınıftaydım(Adv.G).. Kaçtım kurtuldum.  Çok kastı beni o sınıf.. (: Yeni sınıfımda mutluyum!  İnter-N. 404 (: Kerem hoca bi harika! (: Bölümüm de uluslararası ticaret. Ama bölümün bi faaliyeti olmasını istiyorum. Tanışma şeysi falan olsa hani? Negzel olurdu.(: Okula da caddebostandan gidiyorum..  Yol çekilmiyor ama hiç.. Öyle işte.(:
|
|
|
|
|
|
Lay lalay lalay Ben güneş sen ay Annem de seviniyor.
|
|
|
celilcan
Newbie
|
 |
« Yanıtla #279 : Eylül 01, 2009, 07:20:44 ÖS » |
|
 hoop ben geldım kımya ögretmenliğinı kazanan var mı aramızda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
methanet
Newbie
|
 |
« Yanıtla #280 : Eylül 01, 2009, 10:14:11 ÖS » |
|
advenced'ların dersleri öğleden sonraymış. kaçla kaç arası peki?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #281 : Eylül 02, 2009, 12:34:27 ÖÖ » |
|
13-17 arası diye hatırlıyorum. Hepsi mi öğleden sonraymış peki? Yani benim 9-13 arası felandı mesela Kilyos'ta..Değişmiş olabilir tabi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KardansalıncaK
Newbie
|
 |
« Yanıtla #282 : Eylül 02, 2009, 01:23:25 ÖÖ » |
|
Advancedlerin dersleri 13-17 arasıdır. Cuma günleri tatildir, haftanın 4 günü ders işlerler. 
|
|
|
|
|
|
Lay lalay lalay Ben güneş sen ay Annem de seviniyor.
|
|
|
safuck
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #283 : Eylül 02, 2009, 02:05:59 ÖÖ » |
|
13:05 - 17:10 oha hala hatirliorm:P
|
|
|
|
|
|
sen ben ben sen
|
|
|
flamenquista
Newbie
|
 |
« Yanıtla #284 : Eylül 05, 2009, 01:28:20 ÖS » |
|
Yanlış yere yazıyor olma ihtimaline karşı ve nerden cevap gelirse diyerekten 2-3 başlığa yazıyorum aynı şeyi,greksiz yer işgali için özür dilerim herkesten ama bir türlü öğrenemedim =) : 2 şey soracağım : 1) Sanırım hz'lara 2. yabancı dili vermiyor yadyok,aldığım bir duyuma göre birinci sınıflara da vermiyormuş. Doğru mudur acaba ve de istisnası var mıdır ? =) 2) Advance olabilmek için dbs'de aşağı yukarı ne kadar yapmış olmak gerekir var mıdır bilen??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|