Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

38133 Mesaj 2548 Konu- Gönderen: 4496 Üye - Son üye: trois

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Boğaziçi Üniversitesi ForumuYadyok veya HazırlıkYadyokhazırlıkta hangı düzeyden başlamak daha iyidir..
Sayfa: 1 [2] 3 4
Yazdır
Gönderen Konu: hazırlıkta hangı düzeyden başlamak daha iyidir..  (Okunma Sayısı 7666 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yemenja
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Eylül 26, 2008, 04:04:53 ÖS »

arkadaslar bende yeniyim..ben advanced advanced bayaa zor dıolar ınterden basla dıolar dogrumu sızceee? ayrıca advanced'den ıntere geçmek kolaaymı alırlarmı benıı intereeee? lütfen yardım edermisinizz:(
tam bir boğaziçili
Full Member

annesiyle güne giren çocuk..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Eylül 26, 2008, 04:31:05 ÖS »

arkadaslar bende yeniyim..ben advanced advanced bayaa zor dıolar ınterden basla dıolar dogrumu sızceee? ayrıca advanced'den ıntere geçmek kolaaymı alırlarmı benıı intereeee? lütfen yardım edermisinizz:(

advancesın zor olduğunu intere geçmeni falan kim sölüo ya yakalayıp döwmek lazım yani önemli olan burda senin ocakta geçmek istiosan ocakta weya haziranda proficiencyi geçmendir gerisi faso fiso gulu gulu dansı yani  Sırıtan  ki sen ilk senede sınawı geçme oranları %90 dan fazla olan bi kurdasın şuan bunuda düşünerek advance olarak kal derim.

su ısıtıcısı benimmmmmmmm
zeper
Full Member

every thing is everything..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Eylül 26, 2008, 09:41:58 ÖS »

Bencede advance çıktım yok intere geçiyim die bişi çok saçma Ney...Bu okulda herkez bir şekilde ing eğitim alabilecek seviyeye getiriyorl.Ama madem senin ing advancelik orda kal ve senin gibi ii ingilizcesi olanlarla eğitilki kendini daha da geliştir.İntere geçtiğinde senin interdeki arikilerine faydan olur onların sana değil.bu arada ben advance falan da değildim bildiğin BEGINNER:)ama inanıyorum ki dediğim şey yapmangereken şey.İyi bir dönem dileriz...

The past'S history,th future's mystery,THE PRESENT is  gift
fatma kahraman
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Eylül 26, 2008, 11:46:13 ÖS »

Bir saniye üstteki arkadaş sen tarih bölümünde misin edebiyat mı? Gülümseme
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Eylül 27, 2008, 02:22:33 ÖÖ »

Fizik bölümünde.. Gülümseme
zeper
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Eylül 27, 2008, 09:18:23 ÖÖ »

evet doru sölüyr fizik bölümündeyim nie sordn ki?

fatma kahraman
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Eylül 27, 2008, 01:00:51 ÖS »

Çünkü ben bu yıl tesadüfen bir forum sitesine üye olmuştum ve üye ismi zeper olup aynı avatara sahip bir üye vardı.Hatta forumun yöneticisydi sanırım.Sözeldeydi ve tarih ya da edebiyat istiyordu.Sen o musun diye sordum ama tesadüf herhalde Kararsız
yemenja
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Ekim 09, 2008, 07:13:19 ÖS »

arkadaslarr bızım sınıfa (advanced) nayat basma ve zelıha gülçat gelıoo.. bayaa deers ısleyısı ıyıı 2sınınde.. ama sınıf cok kalabalık (42kişi)oldugundan dogru durust konusulmuo:( atlıo bazı sazanlar:) speakıng 0 olucak bu gidişlee.. ıntermedıatelarda bayaa kelıme ogrenıolarmısss gramer falan fılan..advancedden ıntermedıate a gecmeyı dusunuoorrumm..ama kararsızım HELP ME!! S.O.S Üzgün
zeper
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Ekim 09, 2008, 07:17:57 ÖS »

madem adapte olamadın sınıfa....o zaman intere geç derim.

kimberlit
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Ekim 09, 2008, 10:51:47 ÖS »

ya bizim sınıf da 42 kişi:(
aslı... bıdı bıdı die bir hocamız var (adv.)
mallah baya native speaker yahu
hoca turkceyi bile o kadar hızlı konusuyor ki onu b,le zor anlıyorum
daldan dala atlıyor ben daha düşünürken coktan cevpları bekliyor fln
sınıfta ayak uyduran cogu insan var aslında ingilizdili tercümanlık vb bölümlerin öğrencileri gercekten cok akıcı konusuyorlar,
sınıfta bir de sadece 1 bölümden kalmıs olupta gelenlerin olması dersin işlenişini cok hızlandıorıyor, bi alt kur bana cok rahat gelecek kolay gelecek b,liyorum ama böyle de beni görmesin diye saklana sakalana napcam bilmiyorum Kahkaha
grammer problemim yok listeningde hocanın cok hızlı olması zaman zaman dezavantaj oluyor.
diğer sınıftaki arkadaslarım hoca olabilidignce acık net ve yavas anlatıyor diolar en azından al kur değilde sınıf değiştirme var mıdır acaba?
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Ekim 10, 2008, 12:01:47 ÖÖ »

yemenja, kimberlit;

Bu tür sorunlar herkesin başına geliyor, ama zamanla alışırsınız buna yani. Sene başında "hoca ne diyo anlamıyorum abi" diyen adamda bir süre sonra sorun kalmadığını gördük bir çok örnekte. 42 kişi normaldir hem, yarısından çoğu ocakta geçer zaten (çoğunlukla dilciler felan)..Daha bir rahat olur.
Yani velhasıl kelam, bence bir değişiklik yapmayın, çünkü yapmanız sandığınız gibi yararlı olmaz o kadar da uzun vadede..
yemenja
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Ekim 10, 2008, 07:54:11 ÖS »

sınıfta ayak uyduran cogu insan var aslında ingilizdili tercümanlık vb bölümlerin öğrencileri gercekten cok akıcı konusuyorlar,
sınıfta bir de sadece 1 bölümden kalmıs olupta gelenlerin olması dersin işlenişini cok hızlandıorıyor, bi alt kur bana cok rahat gelecek kolay gelecek b,liyorum ama böyle de beni görmesin diye saklana sakalana napcam bilmiyorum Kahkaha
grammer problemim yok listeningde hocanın cok hızlı olması zaman zaman dezavantaj oluyor.
diğer sınıftaki arkadaslarım hoca olabilidignce acık net ve yavas anlatıyor diolar en azından al kur değilde sınıf değiştirme var mıdır acaba?

kimberlit aynı sorun bendede vaaryaaa degıstırmeyı dusunuorum bende.. hem oglenlerı baslıo sabah daha zınde oluo kafaam:( pzt konusucam hocamla ne dıcek bakalım:?
bir_inci
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Ekim 10, 2008, 09:34:15 ÖS »

puff.. bende ınterım ama nası ınter oldum bılmıyorum.. sınıftakıler cok akıcı ıngılızce konusuyo.. benım speakıng berbat.. alıstırma verıyo yapın dıo napcagımızı anlamıorum dogruduzgun.. cok akıcı konusuyo ya.. yarısını anlamıyorum.. sankı herkes herseyı anlıyoda bı ben hıcbısey bılmıyomusum gıbı gelıyo.. off off cok dertlıyım.. keske pre-ınt olsaydım!
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Ekim 10, 2008, 10:35:15 ÖS »

Yani, gerçekten cümlenin yapısını anlamıyorsan; yani sorun sadece koca bir cümle içinde bir tanecik kelimenin anlamını bilmemek değilse; o zaman konuş hocayla..Çünkü, çoğu kişi "ne diyor bu ya anlamıyorum!!" dediğinde, aslında sadece söylenen şeyin içinde bir iki kelimenin anlamını bilmediğini kastediyor demektir..Yani, inanın, Türkçe konuşurken de anlamını bilmediğiniz bir çok kelime duyuyorsunuz, kullanıyorsunuz..Ama genel 'anlatılmak istenen'i anlıyorsunuz. Önemli olan şey bu İngilizce ya da herhangi başka yabancı bir dil için de..Ne demek istediğini genel olarak anlıyorsanız sorun yok, anlamadığınız 'ayrıntılar' zaman içinde kapanıyor..
kimberlit
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Ekim 11, 2008, 09:21:23 ÖS »

kimberlit aynı sorun bendede vaaryaaa degıstırmeyı dusunuorum bende.. hem oglenlerı baslıo sabah daha zınde oluo kafaam:( pzt konusucam hocamla ne dıcek bakalım:?

ben adv.d deyim sen hangi sınıftasın???

bi de şöle bi durum var:
başka sınıftaki arkadaşlarım hoca turkce bile soruyor anlamdınığınız bi sey varsa hemen sorun fln diyomuş. anlamayan 1 kişi bile kalmayana kadar anlatıyormus diğer adv.daki sınıflardaki ark.larım cokkk memnunlar yani.
bizimki değil turkce ingilizcesini bile sormuyor cunku sınıfta cok iyiler var ve benim de dönem arasında gecmem lazımm
Sayfa: 1 [2] 3 4
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: