Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40728 Mesaj 3537 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Ayşe Temel İz  (Okunma Sayısı 3719 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sahip
Member
*

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 19, 2006, 08:52:21 ÖÖ »

Hocamız hakkındaki yorumlarınız ve anılarınız...
Ceyhun
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 20, 2006, 03:04:13 ÖÖ »

Mükemmel bir hocadır, zamanında hazırlıktayken bana writing konusunda çok çektirdiğini bilirim. Ancak bu tabii ki sizin iyiliğinize olan bir çektirmedir ki, ilk profta inter düzeyindeki bizim sınıfının büyük çoğunluğu C li B li notlarla geçmiştir.
bs_fatih
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Kasım 03, 2006, 11:33:21 ÖS »

fanatik galatasaraylıdır. surekli beni maça götürün der ama türlü sebeplerden dolayı gelemez.ama bizim halı saha turnuvasını izlemeye gelmişti.
damlacik
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Kasım 16, 2006, 07:12:04 ÖS »

Ey tanrının en şanslı kulları!
   Eğer Ayşe Hocam,sizinde hocanızsa,geçmeniz garanti gibi bişi!
   Bi kere öylesine sevimli bi bayan ki derste sıkılmanız zor!Writingleri okurken insaflı davranır ve genelde mutlu olursunuz sonuçlardan..benim yaz okulunda hocamdı ve onun çok emeği oldu geçmemde!Bi kere tam bir İstanbul Hanımefendisidir,arada osmanlıca bikaç kelime söyler'ehvenişel'gibi bilmemenizede üzülür..Sınav yaklaştıkça öylesine iyi moral verdi ki geçememem gibi bi düşünce asla aklıma gelmedi,ki biliyorsunuz ki bu prof.tamamen şans işi,iyi hissedersiniz olur hissetmezsiniz olmaz!
  Kısaca Ayşe Hocamın kıymetini bilin!Onun elindeyken bile geçemiyorsanız durumunuz vahim demektir,çünkü bu çok zor! benden bu kadar...Gülümseme
G.M.C
Biri_beni_durdursun
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Temmuz 30, 2007, 11:57:03 ÖS »

ayşe temel hoca süper ya:)
asker gibi disiplinli derste ama aynı zamanda espri vaktini filan ii ayarlıo:)
LadyDeWinter
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ekim 14, 2007, 11:23:52 ÖS »

Her ne kadar disiplinli bir hoca olarak sizi zorlasa da bence yadyökteki en iyi hoca. (Kendi diğer hocalarımla kıyaslıyorum tabii.) Eğer onun sınıfındaysanız geçmeme ihtimaliniz çok düşük. Kendisi yaz okulundan hocam olur. Dersi ekince lisedeki gibi neden gelmediğinizi her an sorablir Gülümseme Writinglerde kök söktürür. "More Than Satisfactory" almak gayet zordur. Sınıfta bir iki kişi alır. Pasifliği sevmez. "Common sense"i dilinden düşürmez. Ders çok nadir kaynar(Yılda bir defa gibi). Tam İstanbul Hanımefendisi tabirine katılıyorum. Tecrübelerinden faydalanma olanağına sahip olmak da büyük bir şans bence. Yeni öğrencilerine tavsiyem: Belki biraz zorlayacak sizi ama bence kıymetini bilin. Dediklerinin yarısını yapsanız bile geçme olasılığınız çok yüksek.
( Hazırlığı sayesinde geçtiğimi düşünüyorum. Bu cümle bile yeter heralde Kahkaha)
« Son Düzenleme: Ekim 14, 2007, 11:27:45 ÖS Gönderen: LadyDeWinter » Logged
almila
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Eylül 12, 2009, 01:30:26 ÖÖ »

Derse neden gelmediğinizi ne yaptığınızı sorarak kendinizi yeniden ilkokula dönmüş gibi hissetmenizi sağlasa da çok şeker ve mükemmel bir hocadır.Writing okumadaki sabrı ve hiç bitmek bilmeyen enerjisiyle işinde mükemmeldir.Proficiency sisteminede ingilizceyede yeterince hakimdir ve bence Yadyok ta böyle hocalar kolay bulunmuyor.Ayşe Hoca nın öğrencisiyseniz Profu geçme ihtimaliniz çok yüksek...Gerçektende Tanrı nın şanslı kullarıdır Ayşe Hoca nın öğrencileri...(Zaman zaman çok baskıcı olsada çekinmeyin kendi değimiyle siz bakmayın onun bağırıp çağırdığına)
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-