Sahip
Member
|
 |
« : Eylül 19, 2006, 09:04:04 ÖÖ » |
|
Hocamız hakkındaki yorumlarınız ve anılarınız...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blacklight
Newbie
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 06, 2008, 03:01:31 ÖÖ » |
|
bitanecik hocam o benim... insanlık abidesi... inşallah Cennete gider canım benim... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
devoted_life
Newbie
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 18, 2009, 03:53:40 ÖÖ » |
|
Bölümümü daha çok sevmemi sağlayan,anlayışlı mı anlayışlı,kibar mı kibar bir hocadır kendisi :)Dersleri çok keyifli geçer,öğrencinin halinden en iyi anlayan hocalardan biri.Idealist,kültür birikimi çok geniş.Bu dersi programa eklediğim günü seveyim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sergangster
Newbie
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 14, 2010, 09:21:44 ÖS » |
|
ENGL derslerini bu sene vermiyor bende çok seviyorum Ayli hocayı çok iyi bir hocamızdır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esma..
Newbie
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 25, 2010, 06:43:28 ÖS » |
|
önümüzdeki dönem AE yi bu hocadan alma ihtimalim var tanıyan biraz daha geniş bilgi verebilirmi acaba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bluetooth
Newbie
MIS
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 15, 2010, 09:34:09 ÖS » |
|
ben de bu hocadan almayı düşünüyorum hatta critical reading alacagım bu hocadan ne diyorsunuz rahat olurmuyum? ders ve hoca bağıntısı nedir?
|
|
|
|
|
|
Sercan YEMENI Yönetim Bilişim Sistemleri 2008-2009
|
|
|
esshhh
Newbie
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 15, 2010, 11:06:48 ÖS » |
|
merhaba ben bu sene bölüme geçiyorum ve AE111 alacağım.Aylin Vartanyan mı yoksa Deniz Ilgaz mı? birileri yardımcı olabilirse sevinirim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bluetooth
Newbie
MIS
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 16, 2010, 01:13:04 ÖÖ » |
|
ılgaz tabii ki de. ama benim sorum şu, ılgaz alamıyorum...
REPORT WRITING BILGIN TEKİN Mİ? CRITICAL READING VARTANYAN MI? optimum hangi dersi almalıyım arkadaşlar?
|
|
|
|
|
|
Sercan YEMENI Yönetim Bilişim Sistemleri 2008-2009
|
|
|
esshhh
Newbie
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 19, 2010, 04:08:10 ÖS » |
|
ılgaz tabii ki de. ama benim sorum şu, ılgaz alamıyorum...
REPORT WRITING BILGIN TEKİN Mİ? CRITICAL READING VARTANYAN MI? optimum hangi dersi almalıyım arkadaşlar?
tşk ederim alabilirsem ılgaz dan alacağım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maxcoder
Newbie
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 05, 2011, 11:28:03 ÖS » |
|
Aylin hoca ömrümde tanıdığım tanıyabileceğim en iyi en harika en şahane hocalardan biri kesinlikle. Gerek insanlık bakımından olsun gerek ders işleyişi bakımından neredeyse kusursuz bir insan. Sizinle asla sen li ben li konuşmaz her zaman siz li bi şekilde konuşur ve son derece anlayışlıdır. Yanına gidip şikayetinizi söylediğiniz zaman elinden geldiğini ardına koymaz ne yapar eder bi şekilde yardım eder size. Ve kesinlikle size çok şey kazandırır. Herşeye saygısı vardır asla hiç kimseyi hiç bir fikri küçüksemez hor görmez. Bazen kendi kişisel hayatından örnekler vererek ya da kendi kişisel gözlemlerinden bahsederek çok samimi bi ilişki kurar öğrencilerle ve siz de ona bi kaç sözler geri dönüş yaparsanız kesinlikle ve kesinlikle sizinle uzun uzun bi arkadaş havasında sohbet edebilir. Gülümsemesi baya bi içtendir , hoştur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evey
Newbie
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 06, 2011, 07:09:51 ÖS » |
|
merhaba, ikinci dönem AE112yi büyük ihtimal aylin vartanyan dan alıcam.dersi işleyişi ve sınavları nasıldır?özellikle sunum ve ders katılımı ister mi? yardımcı olursanız sevinirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
historian
Newbie
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 06, 2011, 09:26:58 ÖS » |
|
aylin hoca bi tanedir dersleri çabuıcak geçer engl112 aldım ve bana bile aa geldi.kendisi bu okulda tanıdığım en mükemmel hocadır:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lyman
Newbie
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 12, 2011, 09:36:23 ÖS » |
|
Merhaba arkadaşlar,Aylin Vartanyan derste yoklama alıyor mu,bileniniz va mı?Çünkü bir dersim çakışıyor.HSS yerine pek bi şey de bulamadım,ondan critical reading alıcam galiba ama bi de Alptekin veriyor critical reading i.onun dersi de bi çakışma yapıyo.hangisini önerirsiniz.ne alacağımı bilmiyorum,beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eflatuni
Newbie
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 14, 2011, 03:19:31 ÖÖ » |
|
bu hocadan kesinlikle ders alın aldırın. ben kendisinden critical reading aldım ve bayıldım. 4. sınıfım ve bu okulda bu kadar zevkli bi ders daha önce almamıştım. bu okula bi daha gelsem yine aylin hocadan ders alırım demeyi geçtim bu dünyaya bidaha gelsem muhakkak aylin hocayla tanışırdım demek istiyorum. bal şeker bi hocadır. bi kere duyarlı bi hocadır. hakikaten çççookkk şey öğrendim. yoklamayı add droptan sonra almaya başlıyo. onu da arada bir aliyo. aylin hoca varken asla hiçbir hocayı önermiyorum. ayrıca çok bol not veriyo. tanıdığım en mükemmel insanlardan biri. aşırı kültürlü. sayesinde alman edebiyatının ucundan kulağından tutmuş olursunuz. muhakkak almalısın diyorum başka bişey demiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lyman
Newbie
|