Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40729 Mesaj 3538 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Fatma Tandoğan  (Okunma Sayısı 3465 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sahip
Member
*

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 19, 2006, 08:50:24 ÖÖ »

Hocamız hakkındaki yorumlarınız ve anılarınız...
sulus
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 20, 2007, 02:52:43 ÖS »

kendisi yadyok'un demirbaşlarındandır. uzun bir süredir yadyok'ta hocalık vazifesini yürütmektedir. robert koleji mezunudur. daha önce kısa süreli başka bir üniversitede de görev yapmıştır. gayet sosyal bir hocadır. öğrencileri ile çeşitli faaliyetler yapmaktan çekinmez. "you may go out" "i want some other people" "go over the question" çok kullandığı kelime gruplarıdır. derslerden erken ayrılması ve geç gelmesi ile öğrencilerin sempatisini kazanmıştır. her ne kadar dışarıdan sert görünse de aslında öyle değildir.
Setenay
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 08, 2009, 08:55:43 ÖS »

Daha güzel anlatılamazdı sanırım Kahkaha Whooo wants to read ?
ilhan
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 14, 2009, 09:47:49 ÖS »

arkadasım 'demirbaş' kelimesini Fatoş tandoğan gibi hocalr için kullanmak,hoş değil.çok bilgili,saygılı ve sevecen bir insan.en azından insanları sevmesini biliyor,ben en çok handout lardan farklı konulara yönelmesini çok severim.o nedenle umarım sen de bilmeden ya da farketmeden kullandığının farkındasındır.
kizil_atli
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Eylül 15, 2009, 12:57:30 ÖÖ »

yadyok hocalarının genelini sevmeme rağmen bu hoca nispeten iyidir.
sehzade
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ekim 25, 2009, 02:57:44 ÖS »

en başta çok iyi bir insandır. haftada bir kere dersi vardı, çarşambalrı daha çok severdim o yüzden. dersleri de listening olduğundan çok sıkmazdı. severdim, keşke bölümler için de ders verse hiç düşünmeden almak isterdim...
KardansalıncaK
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Kasım 19, 2009, 01:16:45 ÖÖ »

Öğrencilerini anlayabilen bir insandır. Tane tane konuşur, kelimeleri kolay anlayabilirsiniz bu sayede. Az ve öz ders yapar. Onun dışında sohbeti de iyidir. Bi de yanına tüm sınıfa çay söyler ki oh değmeyin keyfinize!:)
İyi bir B teacherdı. Sadece presentation konuları çok dandikti. Onu da o belirlemiyor sanırım..
Sevgilerimi sunuyorum kendisine.  Gülümseme

Lay lalay lalay
Ben güneş sen ay
Annem de seviniyor.
milkman
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Kasım 19, 2009, 02:05:55 ÖÖ »

Nadir komplekssiz yadyok hocalarındandır. Dersi sakin sakin işler. Yavaş konuşur ve çok güzel bir aksanı vardır. Muhabbeti de güzeldir zaten derslerin yarısı muhabbetle yarısı film izleyerek geçer. Hand-out lara bağlı kalmaz, daha çok iletişim kurarak ders işler. Verdiği nadir ödevleri yaparsanız dersleri genellikle zevkli geçer. Ders bayınca çay ısmarlar, film izletir. İlginç bir özelliği haftada bir kere gelmesine rağmen herkesin oturduğu yeri hatırlar. Ayrıca Robert Koleji mezunudur. Kendisine burdan saygılar...
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-