Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40727 Mesaj 3536 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Feride Hekimgil  (Okunma Sayısı 5440 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« : Eylül 17, 2006, 03:55:28 ÖS »

eğer bu sınıfa düşerseniz video odasında ders görecek şanslı insanlardan birisiniz demektir... Kahkaha ama gaz yapmayın ikinci döneme kadar çok kullanamicaksınız video olanaklarını:) ...1 dakika bile geyik ortamının oluşmasına izin vermez(snıfla alakalı diceksiniz...hayır öle deildi...kadın eziyo geyik yapmaya kalkanı Kahkaha ) %99 ingilizce konuşur...

ilk gün ilk dersi: evet çocuklar ben feride hekimgil ...kalktığınızda isimlerinizi sölerseniz bi kaç güne kadar ezberlerim(ki cidden de 1 kere duyması yetio ezberlio :|)...vs vs....(2 dakikalık bi konuşma)....evet hadi derse başlayalım...

bu andan sonra bir daha derslerde kağıt dağıtımlarından başka geyik yapma boşluğunuz olmayacak Kahkaha kadını okulun ekipmanı kesmiodu kendi arşivinden bi kat daha reading parçası getiriodu bize....tabi yararını kesinlikle göreceksiniz....ne kadar önde oturursanız o kadar az soru sorar...derse 5 saniyeden fazla geç gelmez(abartmıyorum kadınla saatimizi ayarlıyoduk Kahkaha )...ödeve önem verir...ben bi dönem evde hiç writing yazmayarak 20 üstünden 3 almıştım sözlü notunda Kahkaha direk ilişkili bi olay yani...derslere katılmanız da önemlidir...ilk dönem devamsızlık hakkımı kullanim derseniz 79a düşürür notunuzu profa giremez 1 devamsızlık hakkıyla koca bi dönem çile çekersiniz...oldu yani aynısı Gülümseme

sene içince çok kastığı için bol bol söveceğiniz ama proficiencyden sonra tapınmaya gideceğiniz bir kadın...ya da profu geçemeyip ağlamaya da gidebilirsiniz ama zor bi ihtimal bu kadının sınıfında olup profu geçememek....
ont
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 20, 2006, 10:53:24 ÖÖ »

feride hocamın annesi rus
babası ingiliz
kendisi türk

şu ana kadar üniversitede gördüğüm en iyi ingilizce hocası
dersi çok verimli kullanıyordu bizim zamanınımızda
halada öyledir
feride hocanın öğrencileri çok şanslı
çünkü bizim sınıftan ilk senede geçemeyen duymadım
hatta isteyenler 1 dönemdede bitirebilir.
hiLaL
Sr. Member

işte taraftar işte şampiyon

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Eylül 20, 2006, 07:13:48 ÖS »

yaz okulunda a hocamdı çok ii bi hocadır yardımlarıyla haziran da f3 ile kalan ben ağustosta b ile geçtim .. hocanız olursa kıymetini bilin ama şunu da ii bilin disiplinlidir saatlerinizi ona göre ayarlamanız lehinize olur Kahkaha

kimya öğretmenliğiiiiii=)
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Eylül 21, 2006, 12:16:16 ÖÖ »

feride hocamın annesi rus

dedesiydi sanırım rus olan Kahkaha
pakitooo
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ekim 17, 2006, 04:19:37 ÖÖ »

Cok tessekkur ediyor kendilerine birincisi B ile gecmemi sağladığı ikincisi
BENI 3 DEFA DERSE ALMADIIIIIIII!!!!!
çok kızgınıımm, neyse affettim çünkü profda çok işime yaradı.

kesinlikle kapıyı açmayın, eğer içerde o warsa, yuzune doğru hiç çekinmedenn OOOUTTTT OUTTT die barıo, 1 defa oldu bana sonra açmadım
adil34
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Aralık 02, 2006, 06:53:55 ÖS »

yer:Profu gecemeyip ikinci senesinde bi daha bölüme geçmeye calısanların bulusma noktası(ozel bogaziçi dil kursu)
ders: Writing
        Arka sıralarda oturan bi ogrencinin haykırısı sınıfın butun sessizliğini bozar.Zayıf, uzun boylu, uyumaktan gozleri bi hoş olmus cocuk belli belirsiz bi şekilde "feride hocaaaa" diye bagırır.Sınıftan bir kişi hariç kimse onun ne demek istedigini anlayamaz.Lakin onun bu haykırısında buyuk bi anlam gizlidir ve bunu tek anlayan yaz okulundan arkadası alidir.İkisi de yaz okulunda feride hanımdan ders almasına karsılık profu gecememiştir.Bu yadyok tarihinde pek gorulmus bişey deildir fakat onlar gibi aynı sınıftan gecemeyen 3-4 insan daha vardır...

yaz okulunda a hocamdı çok ii bi hocadır yardımlarıyla haziran da f3 ile kalan ben ağustosta b ile geçtim .. hocanız olursa kıymetini bilin ama şunu da ii bilin disiplinlidir saatlerinizi ona göre ayarlamanız lehinize olur Kahkaha

Ya hilal hakikaten de cok ii hocaydı, degerini bilemedik Ağlayan Bu arada slm Kahkaha
boza
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ocak 05, 2007, 12:15:01 ÖÖ »

bana göre yadyok'taki en iyi hocadır. bizim dönemimizde remedial olan kimse olmamıştı onun sınıfından yaz okuluna bile 4 kişi kalmıştı o da listening yüzünden çünkü herkes feride hocanın girdiği reading ve writing'ten geçmeyi başarmıştı.

yadyok'un verdiği kaynakları yeterli bulmayıp kendi kaynaklarını getirirdi. günde 4 saat uyuduğunu söyleyip geri kalan zamanlarını bize okuyacak bir şeyler bulmaya harcadığını söylerdi. alpay'ın beckham'a tükürmesi ve küfür etmesi, hsbc saldırısı, bluetooth teknolojisi, vs... gündemde yeni ne varsa bbc'nin kaynaklarından okur ve yazardık. sayesinde çok şey öğrendik.

bu arada benim de bildiğim feride hoca'nın anne tarafından dedesi rustur anneannesi ise ingilizdir. baba tarafı ise Türk diye biliyorum ben.
sty58
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Temmuz 21, 2007, 10:49:17 ÖÖ »

allahım insan neden saatini bbc ye gore ayarlamak zorundadır kı!!!
yaz okulunda hiçkımsenın derse gırmedıgı ve tenefusun devem ettıgını zannederken sınıfa gırıp ferıde hocanın OOOOOUUUUTTT OOOOOUUUUUTTT!!! tepkılerıyle karsılastıgımda yaz okulunda da gecemıcegımı anlamıstım hala gecemedım zaten
keske yataktan kalkınca bosver ferıde hocanın dersı deyıp gerı yattıgım zamanları hıc yasamamıs olsaydım   Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Temmuz 21, 2007, 03:43:15 ÖS »

allahım insan neden saatini bbc ye gore ayarlamak zorundadır kı!!!
yaz okulunda hiçkımsenın derse gırmedıgı ve tenefusun devem ettıgını zannederken sınıfa gırıp ferıde hocanın OOOOOUUUUTTT OOOOOUUUUUTTT!!! tepkılerıyle karsılastıgımda yaz okulunda da gecemıcegımı anlamıstım hala gecemedım zaten
keske yataktan kalkınca bosver ferıde hocanın dersı deyıp gerı yattıgım zamanları hıc yasamamıs olsaydım   Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan

ya bu kadın cidden efsane...peygamber midir nedir..sözünden çıkan pişman oluyor Gülümseme
pınar
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ekim 05, 2007, 04:05:53 ÖS »

Kendisinin sadece bir haftadır dersine giriyorum ve yapılan tüm olumlu eleştirileri hak ettiğini düşünüyorum. Henüz olumsuz bir yanını görmedim ve böyle bir hocaya düştüğüm için kendimi çok şanslı hissediyorum Sırıtan
mælström
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Ekim 15, 2007, 01:24:09 ÖÖ »

atatürk fen lisesi mezunları bilir orada perihan özdingiş isimli bi matematik hocası vardır efsanedir..feride hoca da aynı izlenimi verdi bana , sürekli ders işler , geyiğe yer yoktur dersinde , sıkılırsınız , tüm enerjinizi emer velhasıl ; bi türlü öğrenirsiniz kıymetini dersleriniz bitip de geçmeniz gereken sınavı rahat geçtiğinizde anlarsınız .. izlenimim budur:)

Time is a thing we must accept ... Chuck Schuldiner
ami mizuno
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ekim 02, 2009, 01:54:29 ÖS »

feride hoca dersime yalnızca 3 gündür giriyo ve gerçekten dersi ne bi dk erken ne bi dk geç bitiriyo son damlasına kadar ders anlatıyo ama söylenenlere bakılırsa bu özelliği profta işime çk yarıck gbi gözüküyo :)daha 2. günden ismimi ezbere bilmesi de büyük baçşarı hafızası çk ii zannedersem..ii bi hocaya benziyo ders anlatışı çk gzl inş. profu geçerim en kısa zmnda Sırıtan

"One is what one is, partly at least."
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-