eğer bu sınıfa düşerseniz video odasında ders görecek şanslı insanlardan birisiniz demektir...

ama gaz yapmayın ikinci döneme kadar çok kullanamicaksınız video olanaklarını:) ...1 dakika bile geyik ortamının oluşmasına izin vermez(snıfla alakalı diceksiniz...hayır öle deildi...kadın eziyo geyik yapmaya kalkanı

) %99 ingilizce konuşur...
ilk gün ilk dersi: evet çocuklar ben feride hekimgil ...kalktığınızda isimlerinizi sölerseniz bi kaç güne kadar ezberlerim(ki cidden de 1 kere duyması yetio ezberlio :|)...vs vs....(2 dakikalık bi konuşma)....evet hadi derse başlayalım...
bu andan sonra bir daha derslerde kağıt dağıtımlarından başka geyik yapma boşluğunuz olmayacak

kadını okulun ekipmanı kesmiodu kendi arşivinden bi kat daha reading parçası getiriodu bize....tabi yararını kesinlikle göreceksiniz....ne kadar önde oturursanız o kadar az soru sorar...derse 5 saniyeden fazla geç gelmez(abartmıyorum kadınla saatimizi ayarlıyoduk

)...ödeve önem verir...ben bi dönem evde hiç writing yazmayarak 20 üstünden 3 almıştım sözlü notunda

direk ilişkili bi olay yani...derslere katılmanız da önemlidir...ilk dönem devamsızlık hakkımı kullanim derseniz 79a düşürür notunuzu profa giremez 1 devamsızlık hakkıyla koca bi dönem çile çekersiniz...oldu yani aynısı

sene içince çok kastığı için bol bol söveceğiniz ama proficiencyden sonra tapınmaya gideceğiniz bir kadın...ya da profu geçemeyip ağlamaya da gidebilirsiniz ama zor bi ihtimal bu kadının sınıfında olup profu geçememek....