Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40721 Mesaj 3531 Konu- Gönderen: 7157 Üye - Son üye: usa.mali
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Hamide Koz  (Okunma Sayısı 2168 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sahip
Member
*

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 19, 2006, 08:41:54 ÖÖ »

Hocamız hakkındaki yorumlarınız ve anılarınız...
pain_less
Newbie
*

cet 1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 20, 2006, 06:31:53 ÖS »

bence şeker gibi hocadır kendisi.Gerçi yaz okulunun başlarında yazdığım writing ler hiç iyi not almamıştı ama onun sınıfında sadece yaz okulunda değilde tüm sene olmak isterdim bence 10 üzerinden 9.99 verilebilecek birisi dersi de iii anlatıyor öğrencilerle de gerçekten ilgileniyor

bilgisayar öğrt. 1.sınıf
shevcka
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Kasım 09, 2006, 11:17:54 ÖS »

kendisi dünyalar tatlısı iyi niyetli bir insandır.ancak mesleğine olan saygısından mı dır yada ne bileyim öğrenciyi derslerden geri bırakmamak amacıylamıdır nedir 90 dakikalık dersin 90 dakikasında da ders anlatır.bu tempoya dayanamayan arkadaşlar(mesela ben)dersin belli bir kısmını gözleri kapalı geçirir.Tabi uyuyan öğrenciyi zamanı geldiğinde iğnelemeyi de çok iyi bilir.derslerini, ödevlerini sıkı sıkıya takip eden öğrenci için gerçekten Ayşe Hamide Koz eşsiz bir fırsattır ve o öğrenci haziranda buept i verir.
gerrard
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ocak 05, 2010, 03:24:56 ÖS »

ben 2008-2009 girişli ve hamide hocanın öğrencisiydim aallhım bir insan bu kadr mı öğrencilerine bir şeyler öğreticem die kendini parçalar hakikatende süper bir hoca  daha önce zaten sınav komisyonunda çalsımıs sanırım o yüzdende writing okurken acayipp derecede iyi okur tam prof a göre(yani A hocanıza göre demek istiyorum Gülümseme değerlendirriir writinginizi eğer hamide hoca writinge good demişse o öğrenci tamamdır kesinliklleeee Gülümseme
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-