Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40727 Mesaj 3536 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Hürmüz Telçeker  (Okunma Sayısı 4813 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sahip
Member
*

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 19, 2006, 08:52:03 ÖÖ »

Hocamız hakkındaki yorumlarınız ve anılarınız...
pain_less
Newbie
*

cet 1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 20, 2006, 06:23:11 ÖS »

bence hazırlığın iyi hocalarındandır. Öğrencilerine karşı çok yardım severdir, müshamalıdır kısacası eğer hazır arkadşlar bu hocadan ders alırlarsa kendilerini geliştirebilirler özellikle WRITING te çünkü writing ile ilgi tez hazılıyordu geçen sene

bilgisayar öğrt. 1.sınıf
blackeagle
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Eylül 29, 2006, 01:38:30 ÖS »

geçen sene bizim A hocamızdı. Tek kelimeyle muhteşem bir hoca. Öğrencilerine karşı saygılı ve sevgi dolu. Writing de ondan iyisi yoktur... Beg-G hocamıza karşı vefa gösterelim lutfen!!!! bi iki şey yazın suraya Gülümseme
bulu
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Temmuz 11, 2008, 06:52:46 ÖS »

Gülümseme Hürmüz hoca A kalite bir hocadır Gülümseme
dersi öğrenci odaklı işler. writing denilince yadyokdeki en iyilerdendir.
ciddi bir duruşu, edepli tavırlarıyla  tam bir hanımefendidir hocamız.
tahtayı çok güzel kullanır, hiç üşenmez yeni önemli bütün kelimeleri tahtaya yazar ki bu özellik inanın yadyokdeki bir çok hocada yok, genelde hoca gelir oturur sandelyesine ordan konuşma içinde kelimeleri söyler bazen de değinmeden geçer...
writingleri çok önemser, hatta ek olarak ikili çalışmalar da yapar, fedakardır.
readinglerde geçen güzel kalıpları hep vurgular bunu da diğer hocalarda görmedim mesela.
collocationları önemser.
bir tanedir hocamız yaaa.

kiymetini bilin.

(ayrıca  çok güzel bir yüzü vardır, kusursuzdur...)
ahhh hocam sizi çok özlüyoruz bu yaz okulundaki tembel hocaları görünce....
aylinin
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Eylül 05, 2008, 08:02:47 ÖS »

yaz okulunda hocamdı yüksek pozitif enerjisiyle  oldukça iyi bir hocadır. yavaş gibi görünsede aslında çok şey öğreten.. çok iyi bilen ve gerçekten profu iyi bilen bir hoca... readingdeki yavaşlığından şikayet edilebilir çünkü öğrencinin görüşüne de değer vermeye çalışır ama writtingleri çok iyi okur...
sinem
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ağustos 23, 2009, 10:06:29 ÖS »

arkadaşlar HÜRMÜZ HOCAYI süper anlatmışsınız ben de böyle kaliteli iyi bir hocanın öğrencisi olduğumdan kendimi şanslı hissediyorum.hocam sizi çok seviyorummm:) Göz kırpan
neşe
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Eylül 14, 2009, 01:05:02 ÖÖ »

gerçekten çok hanımefendi bir hocadır. bn yaz okulunda tanıdım kendisini. başlarda pek sevmemiştim çok yavaş işlio herşeyi tahtaya yazıo bu neya falan diodum. ama  daha sonra onların bana ne kadar yardım ettiğini gördüm. hiç üşenmeden yorulmadan readinglerdeki hatta listenninglerdeki kelimeleri tek tek tahtaya yazar önemli olanları kelime içinde kullanır collocationlara önem verir. writinglerlede çok ilgilenir mutlaka tavsiyelerini dinleyin. yani anlayacağınız öğrencileri için elinden geleni yapar. ağustosta b ile geçtim. bunun en büyük mimarı hürmüz hocadır. kendisine çok teşekkür ediorummmm
DelioglaN
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Eylül 14, 2009, 01:13:41 ÖÖ »

Ben writingten kaldığım için yaz okulundaydım, tam hocasına düşmüşüm diyebilirim. B'yle geçtim ağustosta sayesinde. Çok fedakar bi hocamızdır, ders saatlerinden sonra sınıftaki herkese yarımşar saat ayırıp writingleri birebir okurdu, tek başına writing lab gibiydi. Müteşekkirim kendisine.
mehmetalihakan
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ocak 13, 2011, 10:25:01 ÖS »

Ben bu sene hazırlıkta okumaktayım ve Hürmüz hoca ömrümde gördüğüm en iyi,en tan hoca diyebilirim.Bfedakar ve en iyi anlaütün öğrencileriyle ayrı ayrı ilgileniyor ben içinde olduğum için biliyorum  Sırıtan ayrıca girdiğimiz sınavlarda da bizim sınıfın ortalamasının 1. olması da bunu gösteriyor...Eğer size de Hürmüz hoca A hocası olarak denk gelirse sevinin derim Gülümseme
« Son Düzenleme: Ocak 31, 2011, 02:46:40 ÖÖ Gönderen: mehmetalihakan » Logged
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-