Sahip
Member
|
 |
« : Eylül 19, 2006, 08:27:48 ÖÖ » |
|
Hocamız hakkındaki yorumlarınız ve anılarınız...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emin
Newbie
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 20, 2006, 02:01:29 ÖS » |
|
Ya arkadaşlar ben emin değilim ama James'in okuldan ayrıldığını duymuştum.Doğruysa başlık açmanın gereği yok gibi bence...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heesh
Jr. Member

en büyük cimbom
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 20, 2006, 02:40:33 ÖS » |
|
bana EMİN'sin gibi geldi ama hehe 
|
|
|
|
|
|
semih ce 2.sınıf
|
|
|
sim
Newbie
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 21, 2006, 04:43:00 ÖS » |
|
kendisi ingilizce öğretmekten aciz kanadalı bir hocadır. dersinize gelirse bilin ki koca bir seneyi hiçbir şey öğrenemeden geçireceksiniz demektir. umarım cidden gitmiştir okuldan! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emin
Newbie
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 23, 2006, 01:46:26 ÖS » |
|
Arkadaşlar kötü haber James gitmemiş. :(Geçen gün Yadyok'un etrafında gezerken gördüm kendisini.Düşünceli düşünceli sigara içiyordu.
Bizim de dersimize girmişti birkaç defa.Kelimelerin manalarını soruyorduk.Sözlüğe bakıp bize cevap veriyordu. "Birşey öğrenemezsiniz" fikrine katılıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ardacan
Newbie
bir istanbul masalı...pardon HİKAYESİ...
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 29, 2006, 10:45:10 ÖS » |
|
yine de samimiyet konusunda diğer hocaların hepsinden daha iyi..diğer hocalardan daha canayakın..bilmiyorum ben de bıraktığı izlenim buydu..düşündüğünüz kadar kötü olmasa gerek.. 
|
|
|
|
|
|
herşey bir hikayeymiş...
|
|
|
pascalnouma
Newbie
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 30, 2006, 12:16:30 ÖS » |
|
dün kendisini beyaz showda bi skeçte oyuncu olarak gördüğümüz meşhur insan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pakitooo
Newbie
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 17, 2006, 04:12:20 ÖÖ » |
|
aaa ewet ben de gordum beyaz showda oynuodu, kırmızı iskoç kıyafeti giymiş öğrenci rolu yapıodu. neyse dersde bişey öğrenmek zordur ondan, yoklama almaz, bize kız arkadaşı ile dağ ewinde kaldığı, şarap içtiklerini felan anlatıodu. Bi de gecen sene galatasaray üni nin şenliklerinde sarhoş olmuştu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bulu
Newbie
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 11, 2008, 06:57:38 ÖS » |
|
bize bir kere listening okumuştu. kendine has entel bir havası var. ama çok kapsamlı bir hocaya benzemiyordu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lila
Newbie
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 28, 2008, 01:37:02 ÖÖ » |
|
bence inanılmaz sevimli ve içten biri. biraz olsun listening im geliştiyse sayesindedir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
medusa
Newbie
...
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 29, 2008, 01:50:37 ÖÖ » |
|
Gerçekten listening için birebirdir.  Çok hızlı konuşur zamanla alışırsınız, alıştığınızda da zaten tamamdır listening  Ama onunla iletişimde bizim sınıfın bi sorunu vardı; bi konuyla ilgili yorum sorusu soruduğunda Türkçe olsa fikrimizi anlatabileceğimiz, geliştirebileceğimiz konu olduğu halde, İngilizce olduğunda sudan çıkmış balık gibi oldurduk. Bu nedenle onun gözünde bayağı kötü bir imaj bıraktığımız kanaatindeyim. Uzun lafın kısası iyidir, hoştur. Severiz kendisini. 
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
lila
Newbie
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 06, 2008, 11:52:45 ÖS » |
|
bizim de oluyor hatta ben direk kalıyorum öyle. gördüğü yerde hemen konusuyor bişeyler anlatmaya baslıyor, insan anlamak için kendini kasıyor. mesela gecen gün ingilizce bi kitabı teslim ederken tesadüfen kendisi de ordaydı, ben bi yandan kitap teslim edip yenisini secmeye çalısırken bi yandan da onu dinlemeye calışıodum. tslim edeceğim kitap hakkında bişeyler anlatıp duruyordu ben de basta dinledim sonra koptum konudan. en son yorum yapmıs olmak için: ''i didn't like it' dedim.. sonra yanımdaki arkadasımın dediğine göre james, bu kitabı ne kadar sevdiğini anlatıyormuş =))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
unmanned
Newbie
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 14, 2009, 06:50:35 ÖS » |
|
neredeyse butun seneyi yoklama almadan geçirecekken sevda akyuzden yediği fırça sonucu yoklamayı son ders almaya başlayan, dersinde çok rahatça uyuyabileceginiz, eğer ingilizceyi seviyorsanız uyumayıp çok eğlenebileceğiniz, küçük süprizlerle dolu, yazılanların aksine cok da bos olmayan, güleryüzlü kanadalı br hoca 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|